IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

TET.Tiistai 30.11.2010 18:43

LOL en ookkaan jaksanu käydä taas muutamaan päivään koneella. Tai okei, eilen pelasin monta tuntia Simssiä (aaaa ja sillä yhdellä tyypillä on... onkohan viisi vai kuusi täydellistä taitoa!!), mutten muuten.

Tuntuu typerältä mennä taas joka aamu Malilalle. Ja muutenkin olla siellä. Mutta on se ihan kivaa. Vaikka töskinkin tänään kaikessa. :'D Oli myös aika randomia nähdä Immonen ja Jouko ja eilen kaikki opettajat (paitsi Tero joka on koko viikon jossain).
Ollaan siellä pesty eskarin leluja ja sitten tiskattu sillä loistavalla koneella kaikki astiat aina ruokailun jälkeen. Ja askarreltu. Vahdittu eskareita ja tänään oltiin kans auttamassa jossain kerhossa, jossa oli 1-2 luokkalaisia.
Aamulla oli kyllä...
"Mitä vittua?"
"..."
"Heidi... kato pihalle..."
"... Niin?"
"KATO"
"Vittu mä katoin että se on puu"
"Ja mä että se on Jarkko"

Ja sitte naurettiin ihan mielipuolisina.
Vielä ku jaksais nousta joka aamu...
Ja ei oo saanu kiusata Miikaa kun se on ollu kuumeessa. ): Daz ist esimerkiksi öö typerää.

FAIL FEAT. PIIPU.Tiistai 23.11.2010 23:07

Oi kyllä. Koulun jälkeen me Piipun kanssa oltiin oottamassa linkkua. Lähettiin sitte sisälle, kun oli niin kylmä. Siellä kerettiin about hillua ihan vähä aikaa ja lukea jälkkärilista, niin ruettiin kattomaan, onko linkut tullu. Mentiin pihalle ja Maliskylän linkku lähtee pihasta. Eikä siinä vielä kaikki (!), sehän oli tietenkin neljän linkku = viimeinen. No, me oltiin, että mitä helvettiä me nyt tehdään. Soitin isälle ja se ei voinut hakea. Mentiin sisälle ja mietittiin, mitä tehdään. Piipu keksi että se soittaa Jennille, mutta mulla olikin just sammunu puhelin ja Piipullakin oli akku loppu. Törmättiin onneksi käytävällä kässänopeen ja selitetään, että "myöhästyttiin viimesestä linkusta, kotimatkaa on semmoset 13 kilsaa ja kummallakaan ei oo virtaa puhelimessa, eikä muisteta numeroa johon vois soittaa". No, meille lätkästiin puhelinluettelo ja koulun puhelin, josta Piipu soitti sen ukille. Se pelasti meidät taas (PIIPU SULLA ON KIVA UKKI :D).

Että anteeksi Anu ja Oona kun ei tultu nuorteniltaan, tän jälkeen ei oikein kerenny eikä jaksanu (eikä ollu kyytiäkään .___. )

Huomenna esimerkiksi loistavaa, liikkaa ja LUISTELUA. Oon koko viikon ainut tyttö meidän luokassa, enkä tiedä ketä H'lta on. Damn it.
Mutta. Hyvästi.

(PS. Mulla on nyt joku überjännä tavoite, katson kuinka kauan jaksan jatkaa näitä isoja alkukirjaimia. :'D Toisaalta menee se normisti jossain Vuotiksessa ja Finissä, muttei täällä.)

HELSINKICITY VOL. 2 AND OTHER STUFF.Lauantai 20.11.2010 20:39

KESKIVIIKKO (JA TORSTAI):
Herää aamulla ah, ihanan aikaisin, istuakseen semmoiset kuusi tuntia junassa. Joten, menimme Nivalasta Ylivieskaan. Siellä piti odottaa yli puoli tuntia (ja siellä muuten oli Sarita, hämmensi minua :'D). No, käytiin pyörähtämässä Ärrän luona, mutta se ei ollu auki (haistakaa kukkanen).
No, sitten junassa oli ihan ... REMUS. :'D Oonan kanssa tuijoteltiin maisemia ikkunasta... Ja meidän vieressä oli joitain tyyppejä, niillä lapsilla oli pari kertaa loistavat keskustelut (oi kyllä, me vahinkosalakuuntelimme). Käytiin kans ravintolavaunussa ja ostin Anun kahvin, koska "se on pahaa". Jouduin pettymään, se oli ihan helvetin pahaa, koska Anu oli laittanut siihen maitoa. (: Piipu muuten viestitteli meille kaikkea jännää ja sain sen ASENNOITUMAAN LUKEMAAN POTTEREITA, joka esti hänen kouluun menonsa, hän meni kirjastoon. ♥ Okei olen kamala ihminen. Ja meilläkin oli välillä aika helvetin kivat keskustelut.
No, sitten saavuttiin Hesaan. Juna-aseman jälkeen emme enää nähneet Remusta. Shame. Joo, sieltä sitten lähdettiin eka Bio Rexiin. Siellä oli jo tapahtuman järjestäjäpopulaa, törmättiin johonkin tyyppiin myös suojatietä ylittäessä, siis Vuotislaiseen. (: Mutta mentiin kuitenkin vielä kiertelemään. Käytiin Forumissa, parissa kirjakaupassa ja muistaakseni Stockmannilla. En muista muiden paikkojen nimiä. Mutta minä ja Anu ostettiin vain ruokaa, Oona osti surffauskirjan sen lisäksi.
Ai niin, mitä ruokaan tulee, Anu on sen suhteen ihan Frendien Joey. :'D Mutta. Lopulta mentiin sitten neljäksi takas Bio Rexiin, haettiin meidän liput ja hengailtiin siellä. Ennen leffaa siellä pystyi esimerkiksi pelaamaan uusinta Potter -peliä (♥), ottamaan kasvomaalauksia tai osallistumaan pukukilpailuun. Tyypeillä oli loistavia asuja. (: Ai niin, Anu ja Oona rakastuivat totaalisesti siihen XBOX -versioon siitä pelistä, jossa sai huitoa ympäriinsä. Me muuten nähtiin Oonan serkku, hieman musertavaa "Eikö Iina kertonut, että olisin voinut hankkia teille ilmaisliput?" Että näin. :'D Mutta ei voi mitään, ehkä ens vuonna. KUN PIIPUKIN RAAHATAAN MUKAAN.
Sitten päästiin saliin. Arvonta ja pukukilpailun tulokset (+ Uutisten loppukevennys, johon Oonaa haastateltiin mutta se ei ollu siinä sitte, oli kemmasta). Pukukilpailun voittajat oli aika loistavia, en oo muuten koskaan nähnyt yhtä loistavaa Luciusta. :'D Oli ihana.
Leffa oli toki hyvä, mutta siinä oli joitain huonoja juttuja. Oljoa oli liian vähän ja Matohännän kohtalo oli hieman vääristetty. Mutta Dobby oli I-H-A-N-A. :'D Leffan jälkeen mentiin juna-asemalle ja hengailtiin siellä jotain 1½ tuntia. Sitten 7h'n kotimatka. Anu ja Oona nukkuivat niinku pikku possuset ihan onnessaan ja minä en saanu unta ollenkaan. Valvo siinä sitten yksin seitsemän tuntia. Tympeintä oli tunnin pysähdys Tampereen kohdalla. Mutta. Koska olin valvonut semmoiset 25 tuntia, en mennyt seuraavana pvänä kouluun.
Ens vuonna toivottavasti kuitenkin uusiksi.

PERJANTAI:
Koulun jälkeen menin Halppikseen, kun Oona, Anu ja Piipu oli jo menny sinne. Oonan kans esimerkiksi loistavat keskustelut.
"Mä oon katellu tätä huivia jo about vuoden". Oona kertoi, miten hänen rakkaussuhteensa siihen huiviin kehittyi ( :D ) "Hyi ihan kauhea huivi!" -> "No on tää kyllä silti aika hirveä" -> "Ehkä tää on jossain määrin siedettävä" -> "Jaa no ei tää nyt ehkä ookkaan mitenkään paha" -> "Tää on oikeestaan aika hieno" -> "Tää huivi on aivan ihana!"
Sen jälkeen kaikkien kauheiden vaatteiden kohdalla oltiin "Hyi ihan kamala!" -> "No ei tää sittekään oo niin hirveä..." and so it goes.
Katseltiin kans kravatteja ("Voldemortille tämmönen nahkakravatti" - älkää kysykö) ja "FARKKULEGGINSEJÄ MIEHILLE, MITÄ HEMMETTIÄ?!". Ai niin ja siellä on takkeja, jotka sopii eri tilaisuuksiin "Twilight -leffaan, jos cossaa Edwardia!" ja "Jos haluaa iskeä keksipojan!" :''''DDD
Mutta sitte menin Miikan ja äitin kans kenkäkauppaan. Sain ne talvitennarit, joita oon himoinnut sieltä. ♥ Vaikka me mentiinkin ostamaan Miikalle kenkiä...

TOP GEAR MUUTEN... ♥ ! ("I'M GOIN' TO HAVE A HEART ATTACK!")
Mutta en enää tarinoi enempää...
HYVÄSTI.

Ps. Ah, oikeinkirjoitusta, pitkästä aikaa. Tai siis. Isot alkukirjaimet. :'D

HELSINKICITY.Tiistai 16.11.2010 21:34

aaa HUOMENNA HESAAN VUOTISNÄYTÖKSEEN !
oon ihan kauhuissani ja oon järjestelly kaikkea ihan hulluna ja omfg. mutta vuotislaiset on varmaan aivan mahtavia. ja ah VIIMEIN Harry Potter ja kuoleman varjelukset. ♥ (:
okei oon puoliksi kauhuissani myös sen leffan suhteen. .__. KOSKA siis että miten ne on pilannu sen tällä kertaa ja ku niin paljon kaikkia kivoja kuolee. ): not fun not fun not fun.
mutta varmaan überfun ft. Nuunuu ja Oona. ♥

NUUNUU, BIIBAAAH JA OONAAAH.Perjantai 12.11.2010 23:40

JOO Oona soitti joskus neljän jälkeen, että ne on tulossa meille. en muista, millon viimeks oisin nauranu niin paljon. :'D
puhuttiin kaikkea jännää (ja sitte huomattiin ajatella, että iskä ja Miika saattaa kuulla kaiken) ja räkätettiin kaikelle. sitten syötiin teeleipää ja naurettiin lisää. ja sen jälkeen pelattiin Viistokuja -peliä (ah kuspo peli) ja naurettiin vielä ihan helvetisti. ♥
ja tietysti kun nää lähti ni Anu ja Piipu vetää jossain sata metriä eellä ja minä ja Oona töskittiin jotain siellä perässä. :'D ja Oona liukastui nomnom. :'''D

ai niin. vittu jotku ihmiset on typeriä. (:
mutta.
hyvästi.

COOL MAN.Keskiviikko 10.11.2010 23:06

HIEMANKO ON KOTOISA OLO. värjäsin tossa hiuksia ruskeiksi ja niistä tulikin semmoiset tosi tummat. se siis about näyttää melkeen mustalta. ja kun aaa mulla on vieläki ikävä mustia hiuksia. ♥ ):
mutta joo. vielä pitää vaalentaa tosta parista kohti (ei samalla lailla tohon päälle eww) ja värjäillä ja kaikkea. menee myöhään yay.

NANNNANNNAANNAA.Tiistai 09.11.2010 21:16

VIIMEIN TET-paikka. Malilalta. me mennään auttamaan Seijaa. ((:

ihan random olo. ikenet kipeenä (hammaslääkäri ♥) ja kylmä, mutta jotenki vaan ... RANDOM. ei voi selittää. .__.
hyi muuten fluorilakka. mikä painajainen. tulin kotiin ja pesin hampaat niin perusteellisesti että ei mitään rajaa. ja silti se maistui suussa.

MUTTAMUTTAMUTTA okei ihan sama meen kattomaan telkkaria. ♥ (mah luv, TV ♥____♥ )

SHIT SHERLOCK.Sunnuntai 07.11.2010 21:18

lol kirjotin eka vahingossa "shot Sherlock"...

mutta. I just broke my heart. Yellowcard tulee Nosturiin helmikuussa. joku ei mene. minä. yay. kun kuitenkin on jo Hesassa toi Vuotisnäytös (johon on enää 10pvää!!) ja sitten JOS NE VAIVAUTUU TULEMAAN VIIMEIN ni kesällä Used. ): PARASTA OLISKI USEDIN TULLA. luovun sentään Yellowcardista ja se on osittain heidän vika. ;___;

muuten. ollu taas tosi kehittävä sunnuntai. aina sunnuntait: herää > Simpsonit > Futurama > Frendit (5 jaksoa) > Miehen puolikkaat (5 jaksoa). katoin tietenkin vielä yhden Simpsonien kauhujen talon ja sen jälkeen kaikkea tylsää + Mami hoitaa -leffan. sen jossa Maggie Smith näyttelee sitä ihme tappajaäitiä. (:

ja Hyryllä on sotamaalaukset, toinen poski VAIHTEEKSI TAAS ihan musta. noki + valkoinen kissa = ♥

MOI.Tiistai 02.11.2010 23:00

inhoan näitä päiviä. ihan liikaa.

TOSI MASENTAVAA JA JÄRKYTTÄVÄN FALSKIA.Sunnuntai 31.10.2010 00:46

Holden Caulfield -sanavarasto. eli, kyllä, luin kirjan Sieppari ruispellossa. en oo tehny lomalla oikeastaan mitään muuta kuin lukenut. tai okei katsonut jonku verran telkkaria ja hmm... torstaina pelasin GTA: San Andreasta about tunnin. toisaalta sillonki katotaan telkkaria... eikä oo kiinnostanu ollenkaan olla koneella. loma on tietty ollut tosi kiva. -_-'

maanantain ja tiistain välisenä yönä luin Harry Potter ja kuoleman varjelukset -kirjan loppuun jostain siitä lähtien kun ne hengasi siellä Billillä ja Fleurilla, käväisi Irvetassa ja siitä sitten aina nykyhetkeen. tuli ihan paska fiilis, vaikka oon lukenut sen kerran aiemminkin, oikeastaan tuli vielä paljon paskempi fiilis kuin viimeksi. sen jälkeen piti lukea kaikki muutkin J.K. Rowlingin kirjottamat kirjat Pottereihin liittyen, eli Siuntio Silosäkeen tarinat, Huispaus kautta aikojen ja Ihmeotukset ja niiden olinpaikat. tän jälkeen tietenkin oli vieläkin hyvin paska fiilis. piti lukea se erityisen paksu Nana (kun siinä on plustarina - tosi mielenkiintosta) ja se Sieppari ruispellossa. nyt on menossa Tarina vailla loppua. taas. että en oo koskaan lukenu. ♥

mutta siis en oikeesti tiedä oliko se Sieppari ruispellossa oikeesti hyvä vai ei. kun Holden oli oikeasti välillä tosi samaistuttava ja välillä aika ärsyttävä. esimerkiksi se sanoi alussa, että inhoaa sitä, miten ihmiset toistelee itseään. ja sitten se toisteli itsekkin itseään koko ajan. ja KAIKKI oli masentavaa tai falskia. KAIKKI. mutta silti siinä oli paljon hyviäkin puolia.

kehkeh Kummeleita. :'D jossain välissä meillä katottiin niitä koko ajan...

ÄRSYTTÄÄ muuten miksi mietin aina liikaa kaikkea. esimerkiksi oon miettiny kamalasti että vittu mulla ei oo vieläkään sitä tettipaikkaa. ei siinä muuten mitään mutta minne helvettiin menis. tai minne etes pääsee. ja mikään päivä ei kerkeä käydä kysymässä. aikasintaan keskiviikkona. ottaen huomioon että sen piti olla viime viikon perjantaina etittynä. (: mutta ihan sama.
eikä jaksa mennä maanantaina kouluun, loma on liian lyhyt. ): onneksi joululoma on kohta. ainakin jos haluaa ajatella positiivisesti. kerkeän siinä ajassa kyllästyä kouluun vielä miljoona kertaa.

että hyvää halloweenia vain teillekkin.