IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

FINALLY 15.Torstai 30.12.2010 19:10

AAAAAAA VIIMEIN. :'D Jaksais ny lukee mopokorttiin ni vois hankkia sen ja kaikkee jännää. .__.

Ärsyttää vaan ku ois pitäny tänään mennä Oonalle ja piti taas perua, ku mummu tulee. Joten Anukaan ei pääse. ): Nuunuu minä olen pahoillani. ♥

Mutta. HAHAHA.
Yay.

Lollero, nyt tuli ikävä kesää.

CHRISTMAS AND SOME OTHER STUFF.Tiistai 28.12.2010 02:22

NOMNOM JOULULAHJAT.

- Harry Potter and the Deathly Hallows - part 1 - PC-peli (♥)
- The Sims 3 - Maailmanmatkaaja -lisäosa (♥)
- The Sims 3 - Luksuslukaali kamasetti (♥)
- Eppu Normaali - Jackpot (NOMNOM 101 Eppu-hittiä :D ♥)
- Eppu Normaali - Imperiumin Vastaisku (♥)
- Eppu Normaali - Historian Suurmiehiä (♥)
- Twilight-Houkutus (d44 en tietenkään myönnä, että mulla kyllä on se jo ennestään)
- Linkin Park - Meteora
- Paita - en jaksa selittää, mutta joo valitsin sen itse Halppiksesta joskus
- Jotain suklaata
- MP4-soitin .___. Se lagaa, näin btw. ;<< Toinen vaihtoehto, että jollain keharilla tavalla kone lagas.
- Minä, Miika ja iskä saatiin iskän ikivanha Nintendo Liisalta - MARIO ♥ !
- Kahdet villasukat
- Joku aamiaisastiajuttu
- Huivi
- Yöhousut
- Semmonen kiva kello, joka heijastaa ajan kattoon ja sitte siinä on eri värejä ja jotain sellasta...
- Kynäpenaali ja kyniä
- 2 x tattoo pen
- 50e - enkä oo ihan varma, missä se on... o___o
- EI MUISTA.

Mutta. Oon pelannu tässä semmoset about 11 tuntia Simssiä, matkustelin Kiinassa, sisustin niiden keharia taloa ja nyt viimein matkustin Ranskaan ni se peli kuoli. Meidän kone on jotenki typerä ja piti koko ajan olla tuuletin päällä, että kone ei sammu.

Eilen illalla pelasin Potteria. Olin oottanu sitä ihan hirveesti, ja sitte kyrsiinnyin ku aluksi kuolonsyöjät jahtas Harrya ja Hagridia TUNNIN. Istuin vittu kakskytä minuuttia oottamassa, että YKS AINUT kuolonsyöjä tulee lähemmäs, että voin tiputtaa sen alas, että peli jatkuis. Mikäs siinä, lueskelin ohjekirjaa ajan kuluks ja taioin vaan typeränä ympäriinsä. Myöhemmin ne kuolonsyöjät tuli sinne kahvilaan (d44 jos on lukenut Potterin tai nähny leffan ni pitäisi tietää) ja kun ne sitten häipyi, niin ei tapahtunut mitään. Juoksentelin semmoset puoli tuntia ympäriinsä ja mietin, että mitä helvettiä. Sieltä kahvilasta ei päässy pois ja ne oli jumittuneet semmoseen pieneen alueeseen siitä kahvilasta... LOLLERO sitte tajusin, että voisin ehkä ottaa sen kohdan uusiksi. No, kun ne kuolonsyöjät häipy, siihen peliin tuli lataus ja ne meni sinne Siriuksen talolle. Siellä kans lagas vähän, kun Harry meni karkottamaan joitain kehareita ilkiöitä, se jäi jumiin keittiöön. Ja niin kävi miljoona kertaa, joten luovutin. ):
Plus sen ohjattavuus oli perseestä. ♥

En siis suinkaan oo pelannut ihan liikaa, ei oo ollu muuta tekemistä. :'D

Hieman muuten yllätyin kun sain noi kaikki Eppu Normaali -levyt, yhteensä niitä levyjä on kahdeksan. En ollut toivonut ainuttakaan. :'D Mutta ne on hyviä, äiti ja Sarppa on aika loistavia ihmisiä. ♥

PS. Moi oon sekava, en jaksa ajatella. ♥

LAGAUS.Keskiviikko 22.12.2010 17:51

ENSINNÄKIN: GALLERIA, HAISTA PASKA. ): Just ku tulin onnessani monen päivän jälkeen galleriaan EILEN niin se lagas koko ajan, sama tänäänki. ;___;

MUTTA.
Kohta Ylivieskaan ja ostais venytyksen (8mm ♥!) ja hiusväriä (MUSTAT - kuten lupasin Maisalle, ja periaatteessa varmaan Hannallekkin :3) Deviantista, sitte ehkä Sarpan lahjaan vielä jotain ja öö kans jotain viimesiä lahjoja. .__. Kerkesin jo aiemmin luulla, että selvisin lahjojen ostosta, mutta hmmmmmh joo en.
Mutta tosiaan, varastan Anun mukaan ja YLIVIESKAAN.

Ah, Coldplay. ♥ Viva La Vida ja The Scientist NOMNOM.

Käytiin Miikan kans eilen muuten hakemassa meille kuusi. :'D Ensin etittiin ikuisuuksia. Siellä näkyy, että joo ollaan katottu suunnilleen joka ikinen puu, että onko se hyvä vai ei. Sitten muka löysin hyvän kuusen ja me kaadettiin se. Ei se ollukkaan niin hyvä, ja lopulta otettiin toinenkin kuusi. Oli vaan hieman kiva, kun sen Teemun talo oli ihan siinä lähellä ja se oli kotona. Jos se näki ikkunasta, että joku pöllii kuusta (tai okei oli meillä lupa...) niin oli varmaan hauskaa. :'''DD Mutta joo, sitten vietiin kotiin kaks kuusta, ja toinen jää pihalle (se minun ensin kaatamani ♥) ja siihen tulee jotku valot ja toinen on se meidän varsinainen joulukuusi (jonka kissat varmaan repii riekaleiksi...).

NOT FUN.Tiistai 14.12.2010 23:18

Yhyy mulla on kuumetta ja jotenkin keharisti se häiritsee, koska _tahdon_ kouluun. .______.

NANANANAAA oon muuten niin ylpee itestäni, mun matikan numero nousee, ehkä jopa kasiin. :'D Ku se oli kutonen... It means that I might be getting 50 euros. ((:

Paketoin äskön kaikkien tyyppien lahjat. Te lapset (harvat ja valitut ♥) oikeesti tapatte mut lahjoillanne. .___. Ei ollu kivaa. mutta ompa nyt tehty. En tykkää paketoida, koska a) olen siinä surkea b) en jaksaisi siivota jälkiä.

Ai niin, älkää antako veljenne hankkia Jarkkoa parhaaksi kaveriksi. :'D Ne oli tänään ihan sekoja ja koko ajan hyppäs mun huoneessa. ):< Ja sitte ne leikki pehmoleluilla, josta ette ehkä tahdo tietää enempää...

SO WHAT.Sunnuntai 12.12.2010 21:45

P!nk on ihana. :'D Oikeasti, ihan loistava. Tai okei. Sillä on sekä ihan paskoja biisejä, että ihan loistavia biisejä. .___.
Eli se on vähä niinku osittain ihana. o_O

MUTTA joo. Ei esimerkiksi jaksaisi mennä huomenna kouluun ja AAAAA not fun. ):
Jotain opoa ensin, ei siinä oo mitään jännää ku tietää jo minne menee enkä jaksa lukea jotain kehareita esitteitä ammateista, kun en vittu ala miksikään metsuriksi. ): enkä mee amikseen muutenkaan. ):<

Me muuten päätettiin, että alettaan Hannan ja Iidan kans pitää valokuvaliikettä gooteille. ♥ Meidän valokuvista kun vain yksi onnistui ja muista tuli semmosia aavemmaisia. Se pikimusta oli hienoin. :'DD

UAAA ei jaksa oottaa joulua, UUSI SOITIN HELVETTI SENTÄÄN. ♥ Can't wait.

IHMEELLISTÄ.Maanantai 06.12.2010 01:30

Spotify on loistava, oikeasti. Joo, jos on tää normi, ilmainen versio, niin onhan tässä mainokset, mutta niitä on niin harvoin. Loistavaa tässä taas on se, että oikeesti voi kuunnella kaikki uudet levyt, onko ne loistavia vaiko ihan paskoja. Kuuntelin MIKAn The Boy Who Knew Too Much -levyn, joka oli loistava. Nyt kuuntelen Kings Of Leonin uusinta levyä Come Around Sundown. Tiedän, että Radioactive on aivan loistava, mutta kun pelkään tän levyn olevan muuten aika paska. :'D Kun ajattelee, se edellinen oli ihan sairaan _tylsä_, jos ei oteta huomioon muutamaa hyvää biisiä.

Lollero, ostin tänään Foxboro Hot Tubsin levyn (siis sehän on Green Day eri nimellä, koska se musiikkia on niin erilaista, eli siis samat tyypit, erilainen musiikki) Kärkkäiseltä ja se maksoi vittu KOLME EUROA. Yllätyin ihan helvetisti, että sitä myydään ees täällä.

Oonko muuten edes laiska, en oo vieläkään jaksanut kuunnella Danger Daysia? Ei vain jaksaisi pettyä. ):

Ai niin, en taho tulla kouluun tiistaina, tahon takas TETiin. :'DD

TET.Tiistai 30.11.2010 18:43

LOL en ookkaan jaksanu käydä taas muutamaan päivään koneella. Tai okei, eilen pelasin monta tuntia Simssiä (aaaa ja sillä yhdellä tyypillä on... onkohan viisi vai kuusi täydellistä taitoa!!), mutten muuten.

Tuntuu typerältä mennä taas joka aamu Malilalle. Ja muutenkin olla siellä. Mutta on se ihan kivaa. Vaikka töskinkin tänään kaikessa. :'D Oli myös aika randomia nähdä Immonen ja Jouko ja eilen kaikki opettajat (paitsi Tero joka on koko viikon jossain).
Ollaan siellä pesty eskarin leluja ja sitten tiskattu sillä loistavalla koneella kaikki astiat aina ruokailun jälkeen. Ja askarreltu. Vahdittu eskareita ja tänään oltiin kans auttamassa jossain kerhossa, jossa oli 1-2 luokkalaisia.
Aamulla oli kyllä...
"Mitä vittua?"
"..."
"Heidi... kato pihalle..."
"... Niin?"
"KATO"
"Vittu mä katoin että se on puu"
"Ja mä että se on Jarkko"

Ja sitte naurettiin ihan mielipuolisina.
Vielä ku jaksais nousta joka aamu...
Ja ei oo saanu kiusata Miikaa kun se on ollu kuumeessa. ): Daz ist esimerkiksi öö typerää.

FAIL FEAT. PIIPU.Tiistai 23.11.2010 23:07

Oi kyllä. Koulun jälkeen me Piipun kanssa oltiin oottamassa linkkua. Lähettiin sitte sisälle, kun oli niin kylmä. Siellä kerettiin about hillua ihan vähä aikaa ja lukea jälkkärilista, niin ruettiin kattomaan, onko linkut tullu. Mentiin pihalle ja Maliskylän linkku lähtee pihasta. Eikä siinä vielä kaikki (!), sehän oli tietenkin neljän linkku = viimeinen. No, me oltiin, että mitä helvettiä me nyt tehdään. Soitin isälle ja se ei voinut hakea. Mentiin sisälle ja mietittiin, mitä tehdään. Piipu keksi että se soittaa Jennille, mutta mulla olikin just sammunu puhelin ja Piipullakin oli akku loppu. Törmättiin onneksi käytävällä kässänopeen ja selitetään, että "myöhästyttiin viimesestä linkusta, kotimatkaa on semmoset 13 kilsaa ja kummallakaan ei oo virtaa puhelimessa, eikä muisteta numeroa johon vois soittaa". No, meille lätkästiin puhelinluettelo ja koulun puhelin, josta Piipu soitti sen ukille. Se pelasti meidät taas (PIIPU SULLA ON KIVA UKKI :D).

Että anteeksi Anu ja Oona kun ei tultu nuorteniltaan, tän jälkeen ei oikein kerenny eikä jaksanu (eikä ollu kyytiäkään .___. )

Huomenna esimerkiksi loistavaa, liikkaa ja LUISTELUA. Oon koko viikon ainut tyttö meidän luokassa, enkä tiedä ketä H'lta on. Damn it.
Mutta. Hyvästi.

(PS. Mulla on nyt joku überjännä tavoite, katson kuinka kauan jaksan jatkaa näitä isoja alkukirjaimia. :'D Toisaalta menee se normisti jossain Vuotiksessa ja Finissä, muttei täällä.)

HELSINKICITY VOL. 2 AND OTHER STUFF.Lauantai 20.11.2010 20:39

KESKIVIIKKO (JA TORSTAI):
Herää aamulla ah, ihanan aikaisin, istuakseen semmoiset kuusi tuntia junassa. Joten, menimme Nivalasta Ylivieskaan. Siellä piti odottaa yli puoli tuntia (ja siellä muuten oli Sarita, hämmensi minua :'D). No, käytiin pyörähtämässä Ärrän luona, mutta se ei ollu auki (haistakaa kukkanen).
No, sitten junassa oli ihan ... REMUS. :'D Oonan kanssa tuijoteltiin maisemia ikkunasta... Ja meidän vieressä oli joitain tyyppejä, niillä lapsilla oli pari kertaa loistavat keskustelut (oi kyllä, me vahinkosalakuuntelimme). Käytiin kans ravintolavaunussa ja ostin Anun kahvin, koska "se on pahaa". Jouduin pettymään, se oli ihan helvetin pahaa, koska Anu oli laittanut siihen maitoa. (: Piipu muuten viestitteli meille kaikkea jännää ja sain sen ASENNOITUMAAN LUKEMAAN POTTEREITA, joka esti hänen kouluun menonsa, hän meni kirjastoon. ♥ Okei olen kamala ihminen. Ja meilläkin oli välillä aika helvetin kivat keskustelut.
No, sitten saavuttiin Hesaan. Juna-aseman jälkeen emme enää nähneet Remusta. Shame. Joo, sieltä sitten lähdettiin eka Bio Rexiin. Siellä oli jo tapahtuman järjestäjäpopulaa, törmättiin johonkin tyyppiin myös suojatietä ylittäessä, siis Vuotislaiseen. (: Mutta mentiin kuitenkin vielä kiertelemään. Käytiin Forumissa, parissa kirjakaupassa ja muistaakseni Stockmannilla. En muista muiden paikkojen nimiä. Mutta minä ja Anu ostettiin vain ruokaa, Oona osti surffauskirjan sen lisäksi.
Ai niin, mitä ruokaan tulee, Anu on sen suhteen ihan Frendien Joey. :'D Mutta. Lopulta mentiin sitten neljäksi takas Bio Rexiin, haettiin meidän liput ja hengailtiin siellä. Ennen leffaa siellä pystyi esimerkiksi pelaamaan uusinta Potter -peliä (♥), ottamaan kasvomaalauksia tai osallistumaan pukukilpailuun. Tyypeillä oli loistavia asuja. (: Ai niin, Anu ja Oona rakastuivat totaalisesti siihen XBOX -versioon siitä pelistä, jossa sai huitoa ympäriinsä. Me muuten nähtiin Oonan serkku, hieman musertavaa "Eikö Iina kertonut, että olisin voinut hankkia teille ilmaisliput?" Että näin. :'D Mutta ei voi mitään, ehkä ens vuonna. KUN PIIPUKIN RAAHATAAN MUKAAN.
Sitten päästiin saliin. Arvonta ja pukukilpailun tulokset (+ Uutisten loppukevennys, johon Oonaa haastateltiin mutta se ei ollu siinä sitte, oli kemmasta). Pukukilpailun voittajat oli aika loistavia, en oo muuten koskaan nähnyt yhtä loistavaa Luciusta. :'D Oli ihana.
Leffa oli toki hyvä, mutta siinä oli joitain huonoja juttuja. Oljoa oli liian vähän ja Matohännän kohtalo oli hieman vääristetty. Mutta Dobby oli I-H-A-N-A. :'D Leffan jälkeen mentiin juna-asemalle ja hengailtiin siellä jotain 1½ tuntia. Sitten 7h'n kotimatka. Anu ja Oona nukkuivat niinku pikku possuset ihan onnessaan ja minä en saanu unta ollenkaan. Valvo siinä sitten yksin seitsemän tuntia. Tympeintä oli tunnin pysähdys Tampereen kohdalla. Mutta. Koska olin valvonut semmoiset 25 tuntia, en mennyt seuraavana pvänä kouluun.
Ens vuonna toivottavasti kuitenkin uusiksi.

PERJANTAI:
Koulun jälkeen menin Halppikseen, kun Oona, Anu ja Piipu oli jo menny sinne. Oonan kans esimerkiksi loistavat keskustelut.
"Mä oon katellu tätä huivia jo about vuoden". Oona kertoi, miten hänen rakkaussuhteensa siihen huiviin kehittyi ( :D ) "Hyi ihan kauhea huivi!" -> "No on tää kyllä silti aika hirveä" -> "Ehkä tää on jossain määrin siedettävä" -> "Jaa no ei tää nyt ehkä ookkaan mitenkään paha" -> "Tää on oikeestaan aika hieno" -> "Tää huivi on aivan ihana!"
Sen jälkeen kaikkien kauheiden vaatteiden kohdalla oltiin "Hyi ihan kamala!" -> "No ei tää sittekään oo niin hirveä..." and so it goes.
Katseltiin kans kravatteja ("Voldemortille tämmönen nahkakravatti" - älkää kysykö) ja "FARKKULEGGINSEJÄ MIEHILLE, MITÄ HEMMETTIÄ?!". Ai niin ja siellä on takkeja, jotka sopii eri tilaisuuksiin "Twilight -leffaan, jos cossaa Edwardia!" ja "Jos haluaa iskeä keksipojan!" :''''DDD
Mutta sitte menin Miikan ja äitin kans kenkäkauppaan. Sain ne talvitennarit, joita oon himoinnut sieltä. ♥ Vaikka me mentiinkin ostamaan Miikalle kenkiä...

TOP GEAR MUUTEN... ♥ ! ("I'M GOIN' TO HAVE A HEART ATTACK!")
Mutta en enää tarinoi enempää...
HYVÄSTI.

Ps. Ah, oikeinkirjoitusta, pitkästä aikaa. Tai siis. Isot alkukirjaimet. :'D

HELSINKICITY.Tiistai 16.11.2010 21:34

aaa HUOMENNA HESAAN VUOTISNÄYTÖKSEEN !
oon ihan kauhuissani ja oon järjestelly kaikkea ihan hulluna ja omfg. mutta vuotislaiset on varmaan aivan mahtavia. ja ah VIIMEIN Harry Potter ja kuoleman varjelukset. ♥ (:
okei oon puoliksi kauhuissani myös sen leffan suhteen. .__. KOSKA siis että miten ne on pilannu sen tällä kertaa ja ku niin paljon kaikkia kivoja kuolee. ): not fun not fun not fun.
mutta varmaan überfun ft. Nuunuu ja Oona. ♥