IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

THE STORY OF KRISTY KILLINGS.Sunnuntai 27.03.2011 01:35

Eilen oltiin Music Against Drugsissa ja siellä oli Snow White's Poison Bite, Tuhkalehto ja kolme nivalaista bändiä. OLI LOISTAVAA ♥ !
Nyt koko pvän kuunnellu SWPB'n The Story Of Kristy Killings -levyä ja Kristy Killings soinu muutenki päässä jo semmoset pikkusen yli 29h, jopa näin untakin siitä. :'''''DDD Mutta se jumittuu aivoihin.

KRISTY LET'S GO
LET'S START THE KILLING
KRISTY LET'S GO
LET'S END THE LIVING

AAAAAAAAAAAAAAAA!

Ehehe ja mentiin pyytämään Sampo-Ilmarilta nimmareita;
"Lisätkää sitte mut Facebookissa ja Irc-Galleriassa ja liittykää meidän yhteisöön ja ....!"
Anu: "Okei, okei, me tajuttiin jo, rauhotu nyt vähän!"
"EN MÄ PYSTY!"

:----DDD JOO Tusessa oli loistavaa.

VITUN PANIIKKILAPSET.Tiistai 22.03.2011 23:22

OIKEASTI ei oo kivaa. Panic! ei tuu Euroopan kiertueella Suomeen. Ei siis MCR'ää, Panicia ja varmaan Usediakaan. Ihanaa. x__x'
Voi Brendon, minustakin tuntuu juuri tuolta. ♥ Paitsi en hakkaisi Spenceriä. Enkä Brendonia. Mutta. Silti.

AI NIIN. PAITSI OLEN SILTI KYLLÄ ONNELLINEN, VICES & VIRTUES ILMESTYI EILEN. :--DD

NEW COMPUTER WOULD BE NICE.Tiistai 22.03.2011 22:32

AAAAAA VIHAANVIHAANVIHAAN.
Sims 3 lagailee ja ei toimi. Kone ylikuumenee pelatessa. Ja se ei lataa enää perhettä eikä voi pelata. Siihen ei voi ladata mitään.
Ja ku oon säätänyt tän kans nyt pari päivää, asentanu uudestaan EA Download Managerin parikin kertaa (ja se tais olla virhe VITTU), asentanu uudet näytönohjaimen ajurit, säätänyt niiden kansioiden kanssa, hankkinu Mozilla Firefoxin ja AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA EN JAKSA.
VITTU OSTAKAA MULLE UUS KONE. )--:
Ja Radolastakaan tähän mitään apua ARGH.

Voi ankeutta. Hauskaa muutenki kuumeessa kotona ja sitte pitää säätää vaan tällasen scheissen kanssa.

LOLLERO.Sunnuntai 20.03.2011 21:36

Pitää muuten lesoilla, että löysin eilen Brokeback Mountainin ja Sims 2'sen PC'lle. :--D Olin hieman ilonen. Vaikkakin iskä alkoi valittamaan rahankäytöstä "jättäisit etes sen homoleffan ostamatta blahblahblah" NE ON MINUN RAHOJA JA MINUN ONGELMA JOS NE LOPPUU. )--:

Mutta piru vie, mulla on Sims 2 pleikkarille ja kun asensin sen koneelle, se on hitto niinku eri peli... Miljoona kertaa parempi koneella. Vaikka 3 voittaakin kaikki aiemmat. ♥

WHAT THE HELL.Sunnuntai 20.03.2011 21:10

Läjä ihmisiä menee tänään kattomaan MCR'ää ja minä istun kotona kuuntelemassa jotain pirun screamoa. Miten tässä nyt näin kävi? .__.
Oikeesti, vielä pari vuotta sitten olisin antanut vaikka koko elämäni, että pääsen katsomaan sitä ja nyt... oikeasti haha ihan tyhmä olo.
Ei sillä, että se olis paska bändi, se on ihan loistava, mutta kiitos Danger Daysin en jaksanutkaan lähteä keikalle.

MAYBE IT'S NOT MY WEEKEND.Torstai 17.03.2011 23:45

Niimpä.

Onneksi on joitakin, joiden takia jaksaa kuiteskin. Koska ihan paska fiilis, mutta kiitos Embun, Sarpan ja Piipun tässä illassa oli jotain järkeäkin. Muuten tahtoisin hypätä kaivoon.

Nyt menis lukemaan The Goblet Of Firea, koska oon varma, etten saa nukuttua muutenkaan, kun vittu mun mieleni on paskamainen paikka.

TIISTAI.Tiistai 15.03.2011 23:06

HÅHÅ en ollut koulussa koska kuolin astmaan ja kaikkeen. Paska, just kun pitää puhaltaa noita PEF-arvoja, niin sitte tulee tämmönen kuolettava päivä, jollon saa puhallettua enempää ku 480 (ottaen huomioon, että oon puhaltanu 590 ilman astmalääkettä ): ).

Mutta olipahan loistavaa, katoin ensin Love Gurun, joka oli kyllä aika outo. Sen jälkeen katsoin Huijarirakentajat ja Näin tehtiin Harry Potter ja Kuoleman varjelukset osa 1 (ja koko ajan piti käydä keittiössä, mutta ei malttanut ja sitten tajusin sen jutun lopuksi, että oho niin se keittiö).
Sen jälkeen piti vielä katsoa Kiss Kiss Bang Bang. Ja se oli loistava... Tai sitten se johtui Robert Downey Jr'sta. :--D Mutta se on hyvä näyttelijä helkkari sentään. Ja vaikka siinä olikin niitä kuolemia ja kaikkia, niin hihittelin vaan yksikseni. Esimerkiksi kun Harry (alias Downey Jr) löysi naisen ruumiin kylpyhuoneestaan ja säikähti niin, että kusi sen ruumiin päälle. :'D ♥

VOI PASKA.Sunnuntai 13.03.2011 21:58

Äiti soittaa ja pyytää kirjottamaan jotain tarinaa ja vittu sen pituus max. A4 ja haistakaa kukkanen, koska;

a) pääsiäistarinan keksiminen on ihan sairaan tylsää
b) en voi tiivistää TARINAA niin lyhyeksi
c) on elämäki
d) keskiviikoksi valmis
e) AAAAAAAAAAAAAAAA !! ;<<

Ja håhå jos en oo julkaissut mitään edes Finfanfunissa, niin joo miksi julkaisisin jossain pirun lehdessä. ): Kirjottais ite. ;__;

AH ELÄMÄN TYLSYYS.Sunnuntai 13.03.2011 21:25

Aamulla aloin lukemaan Quidditch Through the Agesin, että saan palautettua sen huomenna Iidalle (koska siinä on 53 sivua, en viitsi lainata sitä moneksi viikoksi, en ole niin hidas lukemaan ja paska englannissa :''''DD) ja AA oikeasti, se oli jostain järkyttävästä syystä mielenkiintosempi enkuksi. Vaikka siinä oli jotain vaikeita huispaustermejä, joita en todellakaan muista suomeksi. ♥
Sitte tietysti luin Aamunkoita vielä ihan horroksessa ties kuinka kauan ja sen jälkeen kuvailin gerbuloita. :3

Helkkari, sitte tuun koneelle ja Piipu on mesessä, niin muistan, että Piipun oli tarkotus tulla meille ja hukkasin viimesen lomapvän lukemiseen. ;__; Kyllä vitutti. ;'<<
Mutta Piipu ihan onnessaan ehdottaa jotain kylpyläreissua. :--DD RAHALAHJOITUKSIA OTETAAN VASTAAN ! nimim. rahat ei riitä Saksan matkaan, Hesaan, Panic!'n uuteen levyyn ja johonki kylpyläreissuun. )):

ANU JA PIIPU.Keskiviikko 09.03.2011 23:56

Eilen Anu ja Piipu oli meillä ja oli kivaa. :3 Pitäis jaksaa lisäillä ne kuvat koneelle, vaikka huomenna, koska laitan ne mieluummin yläkerran koneelle. :'D Mutta yhet penko ihan innossaan mun vaatekomeroa; "Jos sun ja Oonan vaatekaapit yhdistäis, se olis TÄYDELLINEN vaatekaappi!!" :--D Ja ihan innossaan kuvaili järkkärillä kaikkea jännää.
Sen jälkeen mentiin hoitamaan Piipun ponia. Juu, allergiasta ei ollut kamalasti hyötyä siinä, mutta muuten oli tosi mukavaa. (:

Tänään käytiin Ylivieskassa. Aika paska reissu, mutta löysimpähän The Usedin Artworkin hintaan 6e ja ostin La Esperancan viidennen osan.

Nyt ku Miika jaksais kattoa Yön ritarin, ni olis loistavaa. Mutta ehkä vasta huomenna. Haluan vaan katsoa Heath Ledgerin leffoja, se jätkä oli loistava näyttelijä. Helkkari, miksi sen piti mennä kuolemaan? ):
OOOO ai niin, Skins näkyy ihan kohta. ((: