IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

BACK IN FINLAND.Keskiviikko 01.06.2011 02:33

MASENTAVAA OLLA SUOMESSA!
Ikävä Bremeniin ja Hampuriin ja muutenki Saksaan. D:
Nyt pakko kuunnella fiilistelybiisejä "MEIDÄN MOONA ON TULLUT KOTIIN!" :--D

Oli kyllä hieno reissu ja hieno porukka.
Illat kaupungilla tai muuten vaan valvottiin, vaikka olis pitänyt olla kymmeneltä majatalolla. Käytiin reissu Reeperbahnillakin, tosin päivällä. :--D Ihan rento meininki oli.
Bremenissä se joku puisto oli loistava, eilenkin vaan oltiin siellä moonta tuntia istumassa, kun oli kaikkein lämpimin päivä.

Härregyyd vaikka olinki suunnilleen kuolemaisillani ku lennettiin, niin silti ihan mahtavaa ja näin. Hyviä kuvia tuli ja muistoja muutenki. Niinku jotku Moonan pakkoliikkeet jokka se oppi norsuilta ja sitte "...VITTU!! ... VITTU!! ... VITTU!!"
Anun ja Tapsan hämistanssiki oli söpö.

Ja ostin muutaman t-paidan, yhen pitkähihasen, kolme levya (Panic!, All Time Low ja Gaga) ja tuliaisia, sitte ruokaa, Rock Soundin ja kaikkea tämmöstä. En muista. D:

MUTTA oisin kyllä voinu olla siellä vielä ainaski viikon. ♥

DEUTCHLAND.Keskiviikko 25.05.2011 20:00

Oh noes, ens yönä lähdetään junalla kohti Tamperetta ja sieltä tarkoituksena lähteä sitte lentokoneella Bremeniin Saksaan. Kauhistuttaa ensinnäkin se, joudutaanko vaan tulemaan takas Tampereelta junalla kun Saksan pohjoisosien ilmatila oli ainaski aamulla suljettu (myös Bremen). Ja sitte muutenki. :D

Tiistaina takasi jos sinne päästään. Me käydään Hampurissa jossain ihanassa eläintarhassa, jossa on tiikereitä ja leijonia ja norsuja, kirahveja, apinoita (me ♥) ja kaikkea hienoa. Ja sitte päivän matkalla Berliinissä ja kaikkea jänskää.
Ja pitää kuvata kaikkea paljon. :--D

ETTÄ HÅHÅ MONTAKO AAMUA, KOLME!

SO HAPPY I COULD DIE.Torstai 19.05.2011 22:23

..AND IT'S ALRIGHT. (:

HÅHÅÅ sain sen kortin ♥! Nyt tahon mun skootterin takasi. Mut se joku paska korjaaja on ominu sen syksystä asti itelleen siellä. VITTU PALAUTA SE JO SAATANA. D--: Tahon ajelemaan.

I FEEL LIKE DANCIN'.Keskiviikko 18.05.2011 22:41

Oon joutunu oleen täällä ajonetin orjuuttamana.
Viimeisin sarja
Oikein 5 / 5
Väärin 0 / 5
Ei vastausta 0 / 5
Tulos 100.00 %
Kaikki sarjat
Oikein 461 / 500
Väärin 39 / 500
Ei vastausta 0 / 500
Tulos 92.20 %

Joo vielä kun sais huomenna sen kortin niin oisin onnellinen. Istunu täällä ikuisuuden harjottelemassa ja huomenna ois biologian koe. Haha saan ihan paskan numeron kun keskityn vain mopokorttiin. ♥
Mut muuten on aika kiva fiilis. :--D Nyt kattomaan Miehen puolikkaita ~

DAWSON MAKES ME NOLIFE.Keskiviikko 18.05.2011 02:29

Ihan niinku en oliski jo ennestään ihan nolife, niin sitten istun illan tuijottamassa Shane Dawsonin videoita. Enkä vain tämän illan. Ja kun mulla olis ollut muutakin tekemistä kuin youtubessa istuminen, että damn it. Mutta ku Shane rocks! :--D ♥

FOR WHAT IT'S WORTH.Keskiviikko 18.05.2011 00:29

Miikalla oli tosi hilpeet synttäribileet. Vieraat tuli vähä ennen viittä ja ne oli 1.5 tuntia. Sitten joku "pitäisi kait lähteä" ja kaikki lähti. :--D Mut onneksi oli sentään ne suvun mukavimmat ihimiset. Ja rikastuin itsekkin 75e, mutta ne on Saksaan. Nyt sinne semmoset 315e, jos laskin oikein. Ja iskältä saa vielä rahaa, koska siis noista varmaan parisataa menee kuluihin. Ylikin.
(OHOHOO SINNE ENS VIIKON TORSTAINA!)

Ai niin, LOL NYT TULEE MAAILMAN SUURIN ILMOTUSASIA, kuulin Placeboa radiosta! :'D OOKOO oon kuunnellu sitä about vuoden, jonku verran yli (en muista tarkkaan) ja en oo ikinä kuullut sitä radiosta.

EUROVISION.Sunnuntai 15.05.2011 01:51

MIKSIMIKSIMIKSI miksi katon Euroviisuja, vaikka ne on armottoman tylsät ja saisin oikeasti tehdä, mitä haluan? Olen vajonnut alas. ♥

HOME ALONE.Sunnuntai 15.05.2011 00:21

Joo mulla kesti ikuisuus saada tehtyä yksi ainut hemmetin korvareikä; ensin en löytäny sopivaa neulaa ja sitte en meinannu saaha sitä korvista millään siihen. Osaan. ♥
Nyt pitäis saada tohon toiseenki, oikeenpuoleiseen korvaan isompi venytys, 5mm seuraavaksi. En malta oottaa että kumpiki on 8mm. :--D

Mut joo aika rento, oon täällä riehunu kuunnellen Gagaa ja Tokio Hotelia (tuli semmonen tyhmä fiilis ku päässä soi Heilig ni oli pakko :'D). Niin ja nyt sitten jotain screamovaikutteista mursumusaa. Paitsi nyt esim. From First To Last taitaakin olla tylsempi ku muistelin, tai sitte kuuntelen vääriä biisejä. D':

// LOL aloin muka ettiin kaikkia uusia bändejä ja siirryinki tuttuun ja turvalliseen The Usediin. Haluan muuten tatskaksi sen puun jossa on se hirtetty sydän. Olis ihan loistava.

I WAS BORN THIS WAY.Lauantai 14.05.2011 20:31Okei. Katoin Gagan Nykin keikan ja oon ihan fiiliksissä täällä ja soi koko ajan päässä Born This Way.
Se nainen on kyllä ihan mahtava! :--D ♥

WHAT THE HELL.Sunnuntai 08.05.2011 00:31

En ees huomannu että kello on jo yheksän. .__. Menee ihan ajantaju ku oon hillunu täällä päivän ja riehunu ja kuunnellu musiikkia tosi isolla (♥!) ja ... imuroinu ja hoitanu kissat ja valokuvannu ja kaikkea.
Hirvee popitusfiilis (The Wombats - Tokyo, Pink - Raise Your Glass jne NOMNOM) ja OLISPA KESÄLOMA. >8(