IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

THE BEST TIME OF MY LIFE.Torstai 28.07.2011 05:31

Helvetti näinä hetkinä vihaan tuota uutta koiraa. Olisin menny aikoja sitte nukkumaan, niin se veti kamalan raivarin kun kielsin puremasta. Kädet täynnä ihan viiltelyarpien näkösiä jälkiä ja vitutus maksimissaan. That's why I like cats more than dogs. Ja arvatkaa kuka saa syyt niskoille? <3
PLUS äiti päätti tänään syyttää mua sekä sen, että Miikan vioista. Kaunis kiitos siitä että edes joku yrittää pitää mun veljelleni kuria, kun äiti ees yritä. Että oli NIIN hauskaa Ykassa.
Ja oon ollu sielläki jo kolmena pvänä, mut eilen oli mukavaa. Mentiin Anun kans, kierrettiin kaikki paikat ja sitte tuli Oona ja Piipu. Mentiin Kärkkäiselle ja Anun kans tavattiin Mötsi ja autettiin sitä löytään muovailuvahaa. :"D Paluumatkalla ostettiin pahaa kanasalaattia ja nähtiin Netta.

Nyt, kiitos Ressun, en saa nukuttua ikuisuuteen, mutta jos yritän kummiski.

ALRIGHT.Sunnuntai 24.07.2011 05:25

Kertokaa miksi kaikki menee nukkumaan tyyliin viimeistään yhdeltä? O_o En oo nukkunut kertaakaan koko loman aikana ennen kahta ja muut vetää hirsiä jo sillon. D: Oh ja me likes, kuuntelen pitkästä aikaa soitinta. Täällä on The Killersiä, paljon Placeboa, melkeen kaikki Usedin tuotanto ja kaikkea kivaa. Scheißeä vain että mun MCR ja P!ATD-kansiot ja esim. monet Musen biisit ei toimi, mut onneksi takuuaika on keksitty. Tää soitin on perseestä, tahdon kuunnella MCR'n biisejä! D8<

KOIRA.Torstai 14.07.2011 17:43

Me käydään hakemassa meidän koiranpentu ilmeisesti jo tänään ja ollaan Miikan kans imuroitu ja viety kengät ja matot pois. Vielä kun iskä tulis ni voitas lähtiä.

I WANNA SLEEP.Keskiviikko 13.07.2011 06:44

Istuin koneella koko pvän ja nyt pääsin pois, säädin ensin virusohjelmien, Sims 3'sen, suorituskyvyn ja kaiken kans ja lopulta hoidin välttämättömät velvollisuudet. Nyt ajattelin että yay käyn pikapikaa suihkussa ja NUKKUMAAN, niin Miika onki linnoittautunut vessaan wtf. D:

HYRY MEETS NATURE.Maanantai 11.07.2011 04:49

Hyry löysi jonku Lapista vuosia sitten raahatun ison linnunsulan ja sai kamalan raivarin. Se juoksi ympäri taloa sen kans ja aina kun Unski meni vähänkään lähemmäs, se sähisi. Oudointa oli se, että se MURISI, jota se ei oo ennen tehny. Ja ajatella, että se on sisäkissa ja raivostuu linnunsulan takia.

WE ARE THE HURRICANE.Maanantai 11.07.2011 03:32

Oli ihan loistava ukkonen ja se taivas oli upeen näkönen, kuvasin ihan onnessani. Ei oo pitkään aikaan saanu kuvia koneelle ni nytki muistikortti täys. D: Ei jaksais äitillekkään laittaa jos se asennetaan kokonaan uusiksi koko kone.

Ja eilen oli RebelRock, oli kyllä ainaskin hauskaa, vaikka kotimatkalla tuli hemmetin kylmä, välillä sato, ukkosti ja kaikkea. Mitäs pienistä tykkään sienistä eiku.

Tulis sähköt takas niin kaikki ois hyvin ("i'm not okay, i'm not o-fucking-kay")

SATURDAY.Lauantai 09.07.2011 18:03

LOL pelasinko etes koko yön Simssiä ku ei väsyttäny eikä ollu muutakaan tekemistä. Kaikesta typerintä, että se oli PS2'sella ja Sims 2 ja se on ihan surkea verrattuna PC-versioihin. ♥

Parin tunnin päästä Anun kans kylälle ja sitte RebelRockiin. Ja mua kammoksuttaa kun lähen ajeleen ekaa kertaa kylälle ilman Oonaa tai Piipua kun toinen on musaleirillä ja toinen Ruississa. D:
No, sori jos jään auton alle. ):

HALLO HALLO HALLO.Lauantai 02.07.2011 02:34

... und hallo.

Käytiin viime yönä pilistään Oonan ja Piipun kans yöllä keskustassa skoottereilla. ♥ LOL bensan piti riittää 200km mutten luota ja tankasin tänään lisää. Kyrsii kun ei voi vain kävellä automaatille ja tankata, vaan pitää tankata kotona, koska on sekoitebensa. ASD.

Ukkosen piti tulla koko päivän eikä se oo vieläkää tullu.
Tänään oltiin äitin kans mummulla ja PESTIIN MATTOJA, se on pyhä toimitus. Siellä oli helvetisti paarmoja ja teki mieli vaan pölliä pappatunturi ja ajaa kotiin, ettei niitä tarvi kestää, mutta SELVISIN HENGISSÄ (damn).

Huomenna Sarpalle jos kaikki menee suunnitelmien mukaan. :'D

FUNKY AND CHILI.Tiistai 28.06.2011 03:14

R.I.P Funkynyappy "Funky"
16.3.2007 - 26.6.2011

R.I.P Chili
16.3.2007 - 27.6.2011

Lähti rysäyksellä kaikki gerbiilit. Chilikin oli sairastunut. Funky ilmeisesti tukehtui eilen ja tänään katsoin vierestä kun Chili sai sydänkohtauksen ja kuoli. Mutta hyvä vain etteivät enää kärsi, Chili ois muutenkin viety lopetettavaksi tänään.

Kertynyt ihan hirveesti jyrsijäkamaa, nyt 2 terraa + 4 kuljetusalaatikkoa, joista pitää hankkiutua eroon. Yksi myytiin vasta ja kolme jää itelle (tosin niistä kaks ihan turhaan). Ja yhteen iskä jo suunnitteli hämistä tai kilpparia. :"D

NOT SO FUN.Sunnuntai 26.06.2011 17:37

No tuo gerbiili elää vieläkin, muttei jaksa edes liikkua. Se on viileä ja jatkuvasti on lähtö lähellä. Voi luoja toivottavasti Chili kuolee vanhuuteen eikä tuommoseen sairauteen kuin Funky nyt on kuolemassa. D: