IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

I GOTTA FEELING.Maanantai 29.08.2011 00:56

Vois lopettaa extreme-yökyläilyt nyt ku on kouluki. Mutta hauskaa oli, meillä oli Dayan ja Oonan kans angstibileet GazettEn, Snow White's Poison Biten, Ozin ja vastaavien tahtiin perjantaina. Rakastuin Dayalla niihin kaiuttimiin ja bassoihin, niinku ois ollu keikalla. Sitten lähettiin kuudelta kotiin ettei olla Kuninkaallisten tiellä heidän saapuessa. Lauantaina Piipu opetti kitarasointuja ja opettelin eilen ja tänään pianolla mm. Bieberin Babya, Gagaa, Black Eyed Peasia jne.

Nyt suihkuun ja pitäs tehä läksyt sekä lukea sitä Pieni hyvinkasvatettu tyttö -kirjaa, joka pitää lukia keskiviikoksi. Oon sivulla 50, en tajua siitä mitään ja nukahdan aina kymmenen sivun jälkeen.

"I believe you had an AIDS but I guess I did too"
Oona uudelleensanoitti Tallulahia. :"D

AI MIKÄ UNIRYTMI?!Sunnuntai 21.08.2011 19:33

EEEH joo kaikkien hienojen sattumuksien kautta kävi niin että oon tässä valvonut n. 30 tuntia putkeen. :---DD Joo ihan typerää, koska pitäis kehitellä semmoista kuin järkevä unirytmi ja tää ei oikein auta siinä, mutta oli kyllä hauskaa ft. Piipu (Monster Energy päriseeee), Anu ja Oona, vaikkakin minä ja Piipu sienestettiin yö kaupungilla. :--D
Mut jos sitä tänään menis aikasin nukkumaan, koska perhana mulla on kaheksan aamu ( D
: ) ja pitäis varmaan lukea sitä äikän lukukirjaakin.

Voi luoja tänään tuon ihkun porukan kanssa amispopitettiin mm. Muumeja ja siitä on ihan helvetin loistava videokin, joka ei kyllä koskaan näe päivänvaloa, koska Anu ei salli nolattavan itseään (se oli hauska mut ehkä vähän LIIAN random XD).

ANUPIIPUOONELSON.Sunnuntai 21.08.2011 01:59

Joo ollaan Oonalla ja katotaan (eh kännykkädataan) Moulin Rougea ja mullon Monsterii joka ei oo hyvää ja unohin mitä mun piti sanoo. D: lol.

NIVALAN LUKIO HERE I COME!Tiistai 16.08.2011 03:19

Oh my gosh aamulla pitäs nousta lukioon ja siitä alkaski kolmen vuoden opiskelu. Lisää kesälomaa kiitos! ;; _ ;; Mut can't help it, arkeen palataan ~

CATCHER IN THE RYE.Keskiviikko 10.08.2011 05:23

Tulipa luettua tuossa vaihteeksi Sieppari ruispellossa. En vieläkään osaa muodostaa mielipidettä siitä; toisinaan se on loistava, mut jotku kohdat tympäsee.

Ja tänään käytiin Anun kans kylällä skootterilla, alako satamaan armottomasti. <3 Ajettiin Piipulle kahville ja oltiinki siellä aika kauan. :--D Anulle ei kyllä sovellu kahvi ja sitte se retardi kahvikänni tarttu muhunki kun oltiin lähössä. :'D

Jos sitä vaikka sais nukuttuaki ku koira on hilijaa ja Unski nukkuu miun kans täällä.

DEATHLY HALLOWS.Sunnuntai 07.08.2011 17:26

Oh my, traagisesti ilmaistuna tänään hyvästelen lapsuuden. Viimein. Harry Potter ja kuoleman varjelukset osa 2. Se on loppu sitten.

YLIVIESKA JA KAIKKEA.Keskiviikko 03.08.2011 23:49

Hmm joo, huomenna Sarpan kans Ykaan skootterilla. Yliannostus Ylivieskaa ku kävin viime viikolla maanantaina äitin kans, tiistaina Anun, Oonan ja Piipun kans ja keskiviikkona Miikan ja äitin kans. :-D

Ja oon oikeesti äitillä kinda, mutta nyt on toinen kerta tänään ku tulin "äkkiä" käymään iskällä ja jäinki pariksi tunniksi, ku täällä on vaan mukavampaa. Vaikka tappelenki Ressun kans jatkuvasti kun se on semmonen ... koira.

THE BEST TIME OF MY LIFE.Torstai 28.07.2011 05:31

Helvetti näinä hetkinä vihaan tuota uutta koiraa. Olisin menny aikoja sitte nukkumaan, niin se veti kamalan raivarin kun kielsin puremasta. Kädet täynnä ihan viiltelyarpien näkösiä jälkiä ja vitutus maksimissaan. That's why I like cats more than dogs. Ja arvatkaa kuka saa syyt niskoille? <3
PLUS äiti päätti tänään syyttää mua sekä sen, että Miikan vioista. Kaunis kiitos siitä että edes joku yrittää pitää mun veljelleni kuria, kun äiti ees yritä. Että oli NIIN hauskaa Ykassa.
Ja oon ollu sielläki jo kolmena pvänä, mut eilen oli mukavaa. Mentiin Anun kans, kierrettiin kaikki paikat ja sitte tuli Oona ja Piipu. Mentiin Kärkkäiselle ja Anun kans tavattiin Mötsi ja autettiin sitä löytään muovailuvahaa. :"D Paluumatkalla ostettiin pahaa kanasalaattia ja nähtiin Netta.

Nyt, kiitos Ressun, en saa nukuttua ikuisuuteen, mutta jos yritän kummiski.

ALRIGHT.Sunnuntai 24.07.2011 05:25

Kertokaa miksi kaikki menee nukkumaan tyyliin viimeistään yhdeltä? O_o En oo nukkunut kertaakaan koko loman aikana ennen kahta ja muut vetää hirsiä jo sillon. D: Oh ja me likes, kuuntelen pitkästä aikaa soitinta. Täällä on The Killersiä, paljon Placeboa, melkeen kaikki Usedin tuotanto ja kaikkea kivaa. Scheißeä vain että mun MCR ja P!ATD-kansiot ja esim. monet Musen biisit ei toimi, mut onneksi takuuaika on keksitty. Tää soitin on perseestä, tahdon kuunnella MCR'n biisejä! D8<

KOIRA.Torstai 14.07.2011 17:43

Me käydään hakemassa meidän koiranpentu ilmeisesti jo tänään ja ollaan Miikan kans imuroitu ja viety kengät ja matot pois. Vielä kun iskä tulis ni voitas lähtiä.