IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

ANGST.Sunnuntai 25.09.2011 20:38

Antakaa mun sähköt takas perhana! D--:< Datistelin ja meni sähköt ja NYT NE TULI VIIMEIN JUMALAUTA <3!! :'D joo siis kun oli kuolettavan tylsää. Nyt takas Garden Of Shadowsiin ja SIMSIÄ.

RETARDED.Perjantai 23.09.2011 02:55

Luoja Miikan puhelin on epäkätevä ja tällä on huono kirjottaakki.

Koeviikon loppusuora alakaa huomenna, jollon ois kiva päästä läpi ruotsin kokeesta ja maanantaina enkun koe. Hitto ku jaksais lukia. Väsyttää ja pyörryttää, pyörryttäny. koko pvän, hitto.

ERÄJORMAILUA JA KOKEITA.Maanantai 19.09.2011 00:39

Oltiin viime yö mökillä. En oo yhtään mikään mökki-ihminen, mutta at least jaksoin pitkästä aikaa kuvailla jotain. :---D Ja Ressuki sai toki olla sitte vapaasti ja näin. Paluumatkalla se lervas autoon useempaan kertaan. ♥

Mutta joo, tiistaina alakaa koeviikko. O: Oikeesti, oon ihan kusessa niiden kokeiden kans. En oo lukenu vielä paskaakaan hissaa (onneksi on tänään ennen nukkumaanmenoa ja huomenna iltapäivä aikaa) ja meidän pitää kirjottaa kaksi esseetä. Sen lisäksi meillä on myös mm. ruotsin kertauskurssin koe joku päivä ja KUOLEMA ku en osaa sitäkään, niin miten ikinä seleviä normiruotsista? Sitte on matikkaa ja kertausenkkua ja äikkää. Niistä en stressaa suuremmin, matikasta nyt toki jonku verran koska en oo mikään matemaattinen nero mutta ku HITTO. Se on tää lukio, emmää pois lähe. :----D

HELL NO.Perjantai 09.09.2011 12:14

Köh oli tarkotus mennä kouluun mut nukuin pommiin. Ja kuumemittarin ääni vaihtelee kaunasta herätyskelloon hyi. ): Jaa on tuota kuumettaki mut koulu ois ollu kiva.

JAAHAS.Torstai 08.09.2011 11:44

Kiva, pitäs kai mennä kouluunki. Hitto vaan ku on niin paska olo vieläki. D: Ja oon kyllä ollu NIIN ahkera, en oo tehny mitään läksyjä. .__.

NOT SO FUN THIS TIME.Torstai 08.09.2011 03:39

Vittu. Ensin mulla oli paikat kipeenä ja jonku verran kuumetta. Huomenna tarkotus mennä takas kouluun. Nyt alako sitten yskä ja ilmeisesti kuume nousee, Ressu vaan söi mittarin niin ei voi mitata. D--:< Perkele.

DYYYYYD.Perjantai 02.09.2011 01:10

I GOTTA FEELING.Maanantai 29.08.2011 00:56

Vois lopettaa extreme-yökyläilyt nyt ku on kouluki. Mutta hauskaa oli, meillä oli Dayan ja Oonan kans angstibileet GazettEn, Snow White's Poison Biten, Ozin ja vastaavien tahtiin perjantaina. Rakastuin Dayalla niihin kaiuttimiin ja bassoihin, niinku ois ollu keikalla. Sitten lähettiin kuudelta kotiin ettei olla Kuninkaallisten tiellä heidän saapuessa. Lauantaina Piipu opetti kitarasointuja ja opettelin eilen ja tänään pianolla mm. Bieberin Babya, Gagaa, Black Eyed Peasia jne.

Nyt suihkuun ja pitäs tehä läksyt sekä lukea sitä Pieni hyvinkasvatettu tyttö -kirjaa, joka pitää lukia keskiviikoksi. Oon sivulla 50, en tajua siitä mitään ja nukahdan aina kymmenen sivun jälkeen.

"I believe you had an AIDS but I guess I did too"
Oona uudelleensanoitti Tallulahia. :"D

AI MIKÄ UNIRYTMI?!Sunnuntai 21.08.2011 19:33

EEEH joo kaikkien hienojen sattumuksien kautta kävi niin että oon tässä valvonut n. 30 tuntia putkeen. :---DD Joo ihan typerää, koska pitäis kehitellä semmoista kuin järkevä unirytmi ja tää ei oikein auta siinä, mutta oli kyllä hauskaa ft. Piipu (Monster Energy päriseeee), Anu ja Oona, vaikkakin minä ja Piipu sienestettiin yö kaupungilla. :--D
Mut jos sitä tänään menis aikasin nukkumaan, koska perhana mulla on kaheksan aamu ( D
: ) ja pitäis varmaan lukea sitä äikän lukukirjaakin.

Voi luoja tänään tuon ihkun porukan kanssa amispopitettiin mm. Muumeja ja siitä on ihan helvetin loistava videokin, joka ei kyllä koskaan näe päivänvaloa, koska Anu ei salli nolattavan itseään (se oli hauska mut ehkä vähän LIIAN random XD).

ANUPIIPUOONELSON.Sunnuntai 21.08.2011 01:59

Joo ollaan Oonalla ja katotaan (eh kännykkädataan) Moulin Rougea ja mullon Monsterii joka ei oo hyvää ja unohin mitä mun piti sanoo. D: lol.