IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

MONEYMONEYMONEY.Lauantai 31.12.2011 19:07

Kannatti käydä rikastumassa. Kolme synttärilahjaa eli 170 euroa, joka on velä enemmän mitä sain jouluna. Onhan tuo ihan kiva. :)

MOOOI.Lauantai 31.12.2011 00:53

Ihan jees päivä, mutten oo vieläkään sisäistänyt sitä että vanhenin vuodella. Oon vuosikausia oottany et täyttäisin 15 ja woot oonki yhtäkkiä 16. Mut nyt ootellaanki täysikäisyyttä sitte ja sen jälkeen ei tarttekkaa enää vanhentua. :---D

YES.Keskiviikko 28.12.2011 04:36

Hell yes indeed. Tää on VAIN joululoma (ei ees kesäloma nii kerta) ja oon sekottanut unirytmini lahjakkaasti. Jos sitä vaikka menis nyt suihkuun ja sitten vois viimein lukea ja nukahtaa onnellisesti. Jos ois luettavaa, kun tosiaan tänään oli semmonen neljän tunnin sähkökatkos niin ahmin loppuun sen Suuri velhouskirja -opuksen Potter -leffoista.

KOHTA LOMA.Maanantai 19.12.2011 17:46

Enää huomenna tunti koulua ja sit alkaa hetkellinen vapaus! (:
Tänään koimme aivoraiskausta yläasteen joulujuhlissa, mut seki oli kyllä ihan rentoa koska Tapsa ja Iida. Sain lomalle bilsasta ja ruotsista korvaustehtäviä, että damn. Ihan niinku ei ois parempaa tekemistä. D: Jos vaikka tekis ne huomenna...

VIISAUS ON IHANAA.Maanantai 19.12.2011 01:59

Kaksi vaihtoehtoa; nukkua koko yö ja herätä virkeänä kouluun vs. katsoa leffoja koko yö ja tulla ihan vitun väsyneenä kouluun. Arvatkaa kumpi voitti. :--D
TROLOLO Mean Girls täältä tullaan! :'D

EVERY SNOWFLAKE IS DIFFERENT...Sunnuntai 18.12.2011 03:26

... JUST LIKE YOU! Soi päässä. :--D

Can't wait for next week, jolloin äiti soittelee DNA'lle että saisko Samsungin Galaxy S Plussaa mun liittymälle jollain kuukausimaksulla. Ja jos ei saa niin who cares sitte otan sen sillä Onni -jutskalla joka mulla oli ennen. :D Oon vaan kyllästyny ku äskenki tää puhelin lagitti ja tää esim. heittää ulos melkeen kaikilta sivuilta ja näin. Ja omfg kuus päiväå jouluun!

HAPPINESS.Perjantai 09.12.2011 06:30

En oo nukkunu sekuntiakaan koko yönä ja oon yrittäny nukahtaa jo aika kauan. Mutta. Aloin miettiä, että tahdon takas Saksaan. Se johti siihen, että damn it joutuis lentään. Ja aloin miettiä kaiken maailman benjihyppyjä ja korkeita paikkoja. Lentokammo ja korkean paikan kammo + se, että benjihyppy ois mun pahin painajainen, taatusti tulee uni (not). Tuntuu niinku oksettais, mut mulla on vaan jäätävä nälkä eikä huvita hakea ruokaa.

H/D 4EVER<3!!1Tiistai 06.12.2011 22:25

Se tunne ku on lukenu pari päivää ficciä ja sitten alottaa lukemaan sen jatko-osaa ja se onkin pahasti kesken. Malttamattomuus. Mut taisimpa löytää taas fanfictionin tauon jälkeen. Hitto, ennen kävin Finissä joka päivä, nyt vaan käyn kerran pari viikossa selaan keskusteluja läpi. .__.

SHIT.Perjantai 02.12.2011 01:35

Helkkari ei enää paljo kamalampaa hammassärkyä vois olla. D--: Menis ohi, en taho hammaslääkäriin (vielä, pakkohan mun on käydä jossain vaiheessa kun ilmasena pääsee).
Tuskaa, hankkiudun kohta hampaista eroon niin pääsis NIIN paljo helpommalla. ):

JOO...Torstai 01.12.2011 03:36

Eipä tullukkaan nukkumaanmenosta mitään. D: Eka ajattelin pestä hampaat niin saatana Teuvo oli nukahtanu vessaan. Katoin oikeen kellosta, pääsin sinne 01:07 ja kävin suihkussa ja 01:13 olin valmis, siis pessy hampaatki ja näin. Järkytyin koska normaalisti tohon menis puoli tuntia. :D Sitte tajusin, että hitto mun piti vaihtaa petivaatteet ja vaihdoin ne. Tajusin, että on 1.12. ja kiitos kännykkänetin katoin monelta Joulukalenteri tulee: mitä jäätävää opiskelijoiden sortamista! Se tulee 07:40 ja haloo mulla alkaa kahdeksalta. D--: Eh joo on tapana katsoa joulukalenteri koska Toljanteri on nostalgia. Onneksi sen saa digiboksille. :D

Ongelma nyt on, ettei nukuta. Damn.