IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

ASDFGHJK.Maanantai 30.01.2012 23:36

JAA huomenna koulua 8-16, mitenhän sitä jaksais? D--:
Koko ajan on helkkarin kylmä, siis sisälläkin vaikka täällä on lämmitetty ja kaikkea. MÄ TAHON MUUTTAA POIS TÄÄLTÄ JÄÄKARHUJEN KESKELTÄ KYLMÄSTÄ ANKEASTA SUOMESTA.

PASKA MAAILMA.Perjantai 27.01.2012 02:05

Mitä helvettiä oikeasti? Vihaan Nygårdia, mutta Anu linkitti tän biisin mulle ja samaistun, vähä liikaakin. Joten nonstop.UUJEE ja heräsin viideltä aamulla ihan jäätävään hammaskipuun, teki mieli vaan märistä. Söin läjän kipulääkkeitä, mutta ei auttanu. Päivällä hammaslääkäriin ja panikoin jo etukäteen paikkaamista. HAHA jos oisin tienny, että se revitään irti, oisin vittu varmaan kuollu etukäteen. Se vaan katto, että huonosti kehittyny hammas ja ihan paskana, jotenka ei tuolle varmaan kannata mitään tehä. Kaiken lisäksi se tosiaan puudutti kahesti ja poras jostain syystä. Hyvät oli puudutukset, koska meinas lähtiä taju kun sattu niin helkkaristi.

NORTHERN LIGHTS.Keskiviikko 25.01.2012 02:31

Nananaa lähin Skinsin jälkeen ulkoiluttamaan Ressua, mutta töllistelinkin jäätymispisteessä taivaalle jotain kymmenen minuuttia. En muistakkaan millon viimeks oisin nähny revontulia. :)

JOOOO.Sunnuntai 22.01.2012 17:00

Maailman oudoimmat unet OY. Mistä mun alitajunta keksii mitään tollasta?

I'M AHEAD OF MY TIME.Sunnuntai 15.01.2012 02:39

Haha okei nyt on viikonloppu ja silti odotan jo malttamattomasti seuraavaa. Piipu ja Sarppa pelasti ankean illan. <3

WHATAATorstai 12.01.2012 02:18

Kuka hitto on käyttäny mun galtsua? o; oli btw retatdein keskustelu Anun kans vuosiin. :D

FUUUU.Keskiviikko 11.01.2012 18:38

Semmonen kiva olo että kohta lervais. Vitun Ressu saatana ja aaaaa. Ja senkin Oona ja Piipu ei teistä kuulu mitåän. );

AHKERASTI LUEN KOKEESEEN.Maanantai 09.01.2012 23:14

...not. Heräsin äsken ku olin nukkunu jostain neljästä asti eli huomenna ruotsin koe munkilla läpi, sillä "en lähe hakkeen kirjoja oisit sanonu aiemmin!" Ok miten hitossa sanon sen jos vittu nukun? Muutenki aika paska päivä viimestään siitä lähtien ku tulin kotiin. <3 Sais nyt nukuttua sitte yöllä ees pari tuntia niin ois kiva.

TYLYPAHKA HERE I COME.Sunnuntai 08.01.2012 21:19

1. Olisitko animaagi vai metamorfimaagi mielummin? - metamorfimaagi, ois ihan helvetin siistiä.
2. Harry Potter-maailman noita/velho vai noita/velho, jolla on rajattomat voimat eikä TARVITSE käyttää sauvaa? - Potter -maailman noita mieluummin.
3. Olisitko mielummin huisapusjoukkueessa vai Albuksen kaartissa? - ...apua. Albuksen kaartissa kait sitten.
4. Olisitko mielummin kuolonsyöjä vai Feeniksin killassa? - Feeniksin killassa silti, vaikka pimeän piirto oiski seksikäs.
5. Oletko tavallisessa jästien maailmassa salaten voimasi vai opiskelemassa taikuutta Tylypahkassa mielummin? - haha Tylypahka voittaa ihan ehdottomasti.
6. Olisitko korpinkynsi vai luihuinen mielummin? - öö luihuinen.
7. Olisitko puuskupuh vai rohkelikko mielummin? - rohkelikko.
8. Menisitkö töihin mielummin Tylypahkaan vai Taikaministeriöön? - tää on paha. ois mahtavaa olla töissä Tylypahkassa, mut kans kyllä ministeriössä. on kyllä niin paha, etten osaa valita.
9. Haluisitko mielummin käydä Viistokujalla vai Iskunkiertokujalla? - Viistokujalla.
10. Olisiko vanhempasi surkkeja vai jästejä molemmat? - jästejä.
11. Entä olisiko sinulla noita ja velho vanhempina vai jästi tai surkki noidan tai velhon kanssa? - noita ja velho.
12. Jos saisit valita, asuisitko Malfoyn kartanossa vai Likusteritiellä niiden perheiden kanssa? (ajattele asiaa niin, että tulet toimeen niiden lasten kanssa, muttet vanhempien) - hmm varmaan sitten Malfoylla, koska oishan siellä ihan hiton paljo paremmat oltavat kummiskin.
13. Asuisitko mielummin vapaa-ajalla Kotikolossa vai Tylypahkassa? - Kotikolossa. :3
14. Olisitko mielummin yön Azkabanissa, jossa ei ole ankeuttajia vai Salaisuuksien kammiossa, jossa on kuollut basiliski? - Salaisuuksien kammiossa, koska silti Azkabanissa ois kaikki ne sekopäät, mutta Salaisuuksien kammiossa vaan se kuollu basiliski. Tutkisin vaan paikkoja koko yön. :--D
15. Jos saisit valita kolmivelhoturnajaisten koetuksista, minkä valitsisit, siis vain yhden: ensimmäisen, toisen vai kolmannen? (kolmas koetus sisältää hautausmaakohtauksen Voldemortin kanssa) - luulen kyllä, että kakkosen, koska se ois varmaan ainut josta voisin jotenkin selvitäkkin.
16. Ottaisitko mielummin lohikäärmeen, vai olisitko mielummin epätoivoinen, että sinun pitäisi saada tanssipari, joka olisi pakko saada? - olisin epätoivoinen ja yrittäisin saada tanssiparin.
17. Kumman tunnilla olisit mielummin: Kalkaroksen vai Pimennon? - Kalkaroksen etenkin Alan Richmanin hahmona koska se ääni ja kaikkea... ♥
18. Kumman kanssa olisit ennemmin samassa huoneessa: Pimennon kanssa kirjoittamassa käteen ”I must not tell lies” vai ankeuttajan, ja osaa loitsia aineellisen suojeliuksen? - lol jos osaisin kerran aineellisen suojeliuksen, niin kevyesti valitsisin ankeuttajan.
19. Kumman tunnilla olisit pikemminkin: Punurmion ennustus tunnilla vai Kalkaroksen lienten tunnilla? - Kalkaroksen tunnilla, ah.
20. Entä olisitko mielummin McGarmiwan muodonmuutos tunnilla vai Kalkaroksen Pimeyden voimilta suojautumistunnilla? - varmaan kummiski siellä muodonmuutoksissa.
21. Kumman perheessä asuisit pikemmin: Malfoyn vai Dursleyen? (ja olisit luihuisessa moleemissa tapauksessa) - ehdottomasti Malfoyn perheessä kerran oisin luihuinen; ne arvostais sitä helkkaristi ja Dursleyilla sillä ei ois mitään merkitystä.
22. Kummassa asuisit pikemminkin kavereiden kanssa: Lunan kotona, vai Kalmanhanaukiolla? - Kalmanhanaukiolla silti, vaikkei Lunankaan luona kamalaa olisi.
23. Olisitko bisnesalalla Viistokujalla vai aurori? - aurori varmaanki, se ois paljon jännempää.
24. Haluaisitko olla enemmin sukua Mustille ja Malfoylle vai Weasleylle? - Mustille ja Malfoylle koska oikeasti siis Sirius, Draco, Bellatrix, Narcissa, Lucius... ♥
25. Minkä kuolemanvarjeluksen valitsisit: elpymyskivi, näkymättömyysviitta vai seljasauva? - seljasauvan, koska sillähän pystyisin hitto suunnilleen mihin vain. PS. oon vieläki vihanen et siinä leffassa Harry vaan napsasee sen poikki ja heittää pois. bring it back to Dumbledore, you bitch!
26. Olisitko Hermionen S.Y.L.K.Y. –prosessissa mukana vai haluaisitko, että vanha tapa olisi, eli vaate vapauttaa kotitontun ja kotitontut eivät saa palkkaa? - vanha tapa on silti parempi, koska kaikki muut tontuthan oli S.Y.L.K.Y'ä vastaan ja onnellisia kun saivat palvella ihmistä. Dobby nyt vain oli poikkeus.

IHMISET.Perjantai 06.01.2012 15:10

Missä hitossa kaikki on, ei ketään koneella vaikka kello on jo yks. Ei sitte, en ois halunnukkaan juttukaveria. )---: