IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

FUUU.Keskiviikko 20.06.2012 08:54

Okei tää alkaa olla jo ihan saatanan typerää. Oon istunut koko yön koneella vaihteeksi, koska ei nukuta. Enkä ihmettele, heräsinhän tosiaan kuudelta illalla, mutta TAHDON JÄRKEVÄMMÄN UNIRYTMIN. Jos jotenkin onnistuu, huomenna menen katselemaan Hannakultaa kylälle, mutta asdfghj nyt en osaa päättää, olisiko järkevämpää nukkua ennen sitä vai valvoa (olisin kyllä varmaan aika hyper). Mutta ku. Pitäs siivotakkin ennen sitä. Elämän vaikeita päätöksiä. ;;___;;

ILTAA.Tiistai 19.06.2012 21:09

Ja huomenta. Luoja, en oo ikinä nukkunu näin myöhään, sama vaikka oisinki valvonu kuuteen. Unirytmi ihan sekasi, kiitos Provinssin. <666

PROVINSSIROCK.Maanantai 18.06.2012 11:06

Ihana olla kotona! Provinssissa oli kyllä loistavaa, jos ei lasketa känniääliöitä ja Rise Againstin aikaista "omfg litistyn kuoliaiksi" -fiilistä, vaan parin rauhallisen biisin välissä ja Give It All'ssa siellä pysty vähän hengittäänki. :--D Billy Talentissa oli sama meno, mutta siihen kerkes jo tottua. Ainakin näin molemmat kolmannesta rivistä, samoin Snow Patrolin. Löyty uusiakin bändituttavuuksia, koska The Gaslight Anthem ja Example. Tietty piti käydä kattoon nää perus Amorphis, Apulanta, Nightwish, Chisu, Lapko jne.

Kaikki paikat oli jatkuvasti kipeenä, joten kiva päästä omaan sänkyyn nukkumaan. Kiva päästä oikeeseen vessaan ja kiva päästä kunnon suihkuun. Kiva olla rauhassa välillä.

Laatujututkin iski taas. "Kaukaisuudesta kuului fanaasin huuto, kun Sarita hukkasi teltan avaimet ja unohti silmänpoistoaineen lukitun teltan sisään."

Saattaa silti olla, etten heti ens vuonna ota uusiksi, jos ei tuu jotain helvetin hyvää bändiä. :')

SATAN.Perjantai 15.06.2012 04:01

Sarppa on tossa nukkunu jo varmaan tunnin, ite taas makaan pääkipuisena, aika virkeenä ja vittuuntuneena, koska pitäs ihan oikeesti nukahtaa. Aamulla herätys sillee kuudelta. <3 Ei vaan kauheesti pysty rentoutumaan koska pää ja koska niskat, FUUU tulkaa antamaan mulle nuijanukutus, että selviän hengissä ainaki Snow Patrolin keikkaan asti.

EWWWW.Torstai 14.06.2012 05:43

Hyi satan haistan oksennuksen. Mun sängyssä. Eikä kukaan oo lervannu tänne, tai muuallekkaan. D---:

PS. omg Provinssi lähestyy!!

HAPPY HOLIDAYS.Keskiviikko 13.06.2012 02:43

AHDISTUS. Iski kauhee ikävä KAIKKIA. Yhetkin tutut kasvot piristäiis, tai jos joku tulis edes koneelle. ;____; TAHON SKOOTTERIN, PÄÄSIS JONNEKKI TÄÄLTÄ.

HUOMENTA.Perjantai 08.06.2012 14:28

Luoja, ei äiti voinu parempaa siivouspäivää valita. Alakerrassa odotti lappu, että pitää siivota alakerta Provinssisponssausta varten ja asjgjgihlji ei oo ainakaan uusintakoepäivä ja hitosti muutakin tekemistä. Tervetuloa siis "Kodin siivous kolmessakymmenessä minuutissa" -ohjelman pariin! Nyt en ainakaan pääse matikkaa läpi. :--)))
Voi epätoivo. Luovutin matikan suhteen jo aikoja sitten, jos töskin niin sitte suoritan koko kurssin uusiksi, nevermind. MUTTA. Oon päntänny hissaa niinku joku mielenköyhä and I swear to god jos en pääse läpi, märisen silmät päästäni. ;____; Kaiken lisäksi tuntuu, että tajuankin just nyt paljon siitä aiheesta, mutta huomenna voi olla toisenlainen fiilis. Hyvää yötä ~

ASD.Keskiviikko 06.06.2012 23:01

Se tunne, kun matikkaa laskiessas alat kuunnella Bring Me The Horizonia, ettei tarttis keskittyä musiikkiin koska BMHT ei oo kovin fab, mut se peitti Salkkareiden äänet. ja sitte tajuutkin istuvas tässä tuijotellen tyhjyyteen "tää on hyvä biisi.... ja tää..." MITÄ MULLE TAPAHTUU!?? Muutenki inspaa kyllä lukee kokeisiin näin lomalla. <3

MITÄ HITTOA.Tiistai 29.05.2012 19:59

Iskää vituttaa niin se alkoi syödä karkkia ja katsoon vanhoja Aku Ankka -jaksoja. No, kukin tyylillään. :'D