IRC-Galleria

MIYARU

MIYARU

b-n--w.blogspot.com

[Ei aihetta]Torstai 30.04.2009 17:54

Ok. Koin tänään koulumatkalla useemmankin järkytyksen XD

Olin tulos asemalta kotiin ja kuuntelin musaa pimentyvässä illassa ja olin niin fiiliksissä 21st century tokyo bluesin kanssa että *www* aijai, miyavii~ Sit aloin miettiin sen ääntä ja soittoo ja olemusta ja kaikkee ja tuli hirvee keikkanostalgia ;<< ja alko harmittaan ku en pääse sinne suomen keikalle, ois niin hyvä fiilis taas vetää kaikki uusiks ^^ mietin et te kaikki ootte siel ilman mua samois kuviois ku viimekski, mut sit muistin et seidi oli tainu sanoo et se on sillon jo japanissa. Olin koko ajan kelannu et se on kesällä ;o Ja sit tuli mieleen et ois kyl ihanaa saada joku "syksyn/koulunalotuskeikka" niinku kagrraki oli viimeks.

Jäädyin. Mä oikeesti pysähdyin siihen keskelle tietä ja mua päin käveltiin kun vaan lagasin siinä. Mutku EI VOI OLLA KOHTA __VUOTTA KAGRRASTAKIN!??!"DHFLEHSDLK saakeli. te yritätte nyt huijaa mua jotenkin ;oo ei vaan VOI!! ei millään..! ja entäs sit miyavista..? siitä kun mentiin lintsille seuraavana päivänä ja nähtiin viimeks laura?? muistan sen myvin keikkapäivän niin helvetin tarkasti, mul ei olllu viel aamul lippuu sit soitin vaan kotiin et "meen keikalle, joo ostin lipun" vaik mul ei viel ees ollu sitä ;D sit jouduin jonottaan yksin ja muistan ku me syötiin pullaa siel kampin alakerran maitobaaris ;o ja muistan niin tarkkaan kun mentiin mukaan siihen ryhmäkuvaan ja kaikkee, ei tää voi olla totta että tulee jo vuos ;oo Mut toisaalta oon kyl muuttunukin ihan helvetisti. Vuodes on tapahtunu ihan sairaasti.... Kohta tulee toukokuu ja . En tiiä........ huhhuh.

Mut sit toisaalta ku miettii niin ku tääl on sellanen teeveeohjelma mis näytetään aina jtn ylikuntosii vanhuksii ;o (yleensä jtn 100-vuotiaita) niin alkaa miettii et kylhän mul on sittenkin viel aikaa. Toissapvänä oli yks 93-vv. pappa ja sen 89-v vaimo jotka kalasti joka pvä sellases minilaivasta ja pyöräili aina kaikkialle ;o se mies oli kalastanu sillä samalla merellä 85 vuotta. Sit alkaa miettiin et 70-vuotiaanakin voi olla vielä yli kakskytä vuotta edessä ja mul on takana vasta paljon vähemmän. XDD en eksynyt aiheesta.

Se toinen järkytys. Olin jo kotitalon edessä kun.... Vastaan käveli nainen joka talutti ankkaa. Joo. Kävelin siitä ohi ihan pokkana että aha, joku nainen lenkillä (ehkä 35-40v) ja se taluttaa ankkaa. Sit ku oikeesti tajusin mitä näin käännyin erikeesn tuijottaan sen perään ja jäädyin uusiks XD siinä se ankka tallusteli hihnassa sen naisen perässä kiltisti.. Miten jollain voi olla ANKKA lemmikkinä..? missä se nukkuu..? ;o ja voiko sitä rakastaa että juttelee sille ja antaa ruokaa ja käyttää lenkillä ettei se pasko ympäri taloo, voiko sitä mennä silittään..? oon aina pelänny ankkoi, mua puri sellanen joskus jossain kotieläinpuistos ;oo

Sit ku muistin tän tapauksen ruokapöydäs ku oli lintuu ruokana ja sanoin siitä niin natchan sano et sekin on nähny sen monta kertaa X'DD siihen mennessä luulin että olin vaan kuvitellu kaiken tjn..
Sit okaasan vaan siihen että "onhan joillakin käärmeitäkin ;o" mä että "se on vielä ihan normaalii... eikä niitä voi viiä lenkille ku niil ei oo kaulaa." Sit meil tulikin kiinnostava ruokapöytäkeskustelu eri tavoista miten käärmettä voiss ulkoiluttaa mut ei keksitty tapaa miten se sais liikuntaa ;<<

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.