IRC-Galleria

MIYARU

MIYARU

b-n--w.blogspot.com

"Gaikokujin desu(???!!!?)."Lauantai 27.06.2009 13:09

Eilen tuli pitkästä aikaa sellanen olo, että koin ite itteni ulkomaalaiseks silleen sisältä päin. Ja toissapäivänä kun bukatsun ykkösluokkalaisen kaa kävelin yhes asemalle ja se kyseli ihan vitusti kaikkee suomesta, ihan ku mä olisin jotenki erilainen. XD

Tai ku yleensä ajattelen et niil on vaa joku luulo väärin ku ne kohtelee mua erilailla kaikki, ja oikeestiki vihaan sitä. Niin sairaasti, erikoiskohteluu ja huomioo siis. Paitsi sillon ku käytän sitä ite hyväks XDD enää ei oikein onnistu se et esittää ettei ymmärtäny jtn juttuu mikä sulle sanotaan, koska kaikki on tajunnu et ymmärrän X'DD et ei voi enää ingnoorata mitään silleen omaks hyödyks..

Mut en sit vierasta mtn niin paljoo ku kohteliaisuusmuotoja >,< tunnen itteni niin tyhmäks jos vedän jotain masui, ja oon käyttäny kaikille, niin senseille ku sempailleki perusmuotoi. tai siis futsuuta mikä se on, mitä käytetään kavereille tai tutuille ihmisille. siis läheisille. äh, kummiski toivottavasti tajusitte. Oon ajatellu et ehk mun pitäis pikkuhiljaa alkaa yrittää kunnioittaa näit tän maan juttui ja käyttään kohteliaisuusmuotoi.

Ja tunsin vaan itteni niin typeräks ku se klubin ykkönen puhu mulle niin kunnioittavasti, meinasin vaa repee koko ajan ja sit tunsin itteni nii epäkohteliaaks ku puhuin "normisti"

Mut eilen X'DD kuviksen tunneil ku juteltii jostain jätskeistä ja jälkkäreist nii chikako sano jonkun herkun mitä en ymmärtäny, en ollu nähny tai kuullu siitä vaikka se kuinka yritti selittää ;o ja sit joku jätskimerkki mitä kaikki jumaloi. en muista mikä sen nimi on, mut joku saksalainen. Ja ne oli ihan järkyttyneit ku en ollu kuullu siit ja chikako sano et sen on pakko viiä mut syömään sitä. Sillon oli vaan pakko totee oma ulkomaalaisuuteni.. Ja tajusin sen pitkäst aikaa iteki sillein oikeesti. Ja ain ku koulus kattoo peiliin ;<<

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.