IRC-Galleria

MIYARU

MIYARU

b-n--w.blogspot.com
"Värikkäästi kuvitetun ja epäilyttävän hauskasti kirjoitetun teoksen alkulehdillä painotetaan, ettei siemennestettä saa lisätä tietämättömien vieraiden ruokaan. Tämä onkin kohteliasta, mutta ei yhtä hauskaa.
Koko idea kirjallisesta kehotuksesta sotkea spermaa ruokaan tuntuu hyvältä opiskelijapilalta. Pakko kysyä tekijältä itseltään.
”Ei minua haittaa, jos ihmiset pitävät tätä vitsinä”, Photenhauer vastaa.
”Tein kirjan ihmisille, jotka nauttivat uusien juttujen kokeilemisesta keittiössä. Kuten kirja selittää, sperma on mahtava ruoka-aines. Spermaa on hauskaa käyttää, sekä tietysti myös tuottaa ruoka-aineeksi.”
Suurimpia väärinkäsityksiä miesmehun käyttämisessä on sen luultu epähygieenisyys. Photenhauer selittää, ettei tuoreen sperman käyttämisessä ole ongelmia. Oman keittiön miesmehuvarastot kannattaa pitää riittävinä jääkaapin avulla, jossa sperma säilyy hyvänä muutaman vuorokauden.
”Sperma on ilmaista, tekstuuriltaan hienoa, suhteellisen helposti saatavissa ja sen hankkimiseen kuuluu useimmiten jonkinlaista seksiä”, Photenhauer luettelee sperman etuja."


Miesosterit

Osterit ovat niin kauniita, ja on häpeä heittää kuoret pois vain yhden ruokailun jälkeen. Nautiskele uudelleen siitä silkkisestä tunteesta, kun osteri liukuu nielua alas täyttämällä kuoret spermalla.

Putsattuja osterin kuoria
Jäähdytettyä tuoretta siemennestettä, mitä enempi sitä parempi
Jäätä
Sitruunaa ja pippuria koristeeksi

Purista miesmehu ulos miehestä. Putsaa ensin osterinkuoret kylmässä vedessä. Älä käytä saippuaa, sillä saippuan haju tarttuu helposti kuoriin. Lusikoi tuore, jäähdytetty siemenneste jokaiseen kuoreen. Tarjoile jääpedillä ja purista sitruunaa ja ripaus pippuria siemennesteen päälle.
Kokin huomio: Todellinen spermakulinaristi voi jättää sitruunan ja pippurin välistä saadakseen puhtaammin esiin miesmehun oman maun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.