IRC-Galleria

Olin eilen e2:n, gsuiZ ja yhden toisen jonka irc-galleria nickiä en tiedä kanssa Boring As Fuck klubissa @ Kantis.

Bändien soittojärjestys oli täysin päinvastainen kuin ohjelmassa(??) mutta se nyt ei haitannut. Sen sijaan se haittasi että kaikki artistit soittivat aika lyhyet keikaukset.

Ennen artisteja tilassa näytettiin jotain superhämäriä taidevideoita, joista paras oli sellainen jossa oli videomateriaalia kaikista hämäristä kulteista ja niiden teoista sotkettu johonkin popbiisiin jonka esittäjää en saa nyt mieleen... Artistien välissä soitettiin yllättävän rock-henkistä musaa, joskaan mistään ihan peruskamasta ei nyt ollut kyse. En ole tarpeeksi kitaramusiikkivalaistunut sanomaan mitä tyyliä biisit edustivat, hos mitään. Vinhasti vinkuvia skittoja ja hurjia rumpuja. Sitten diitsei soitti yhden Pan Sonicin biisin. Ja jonkun kitaramusiikkihenkisen coverin Kraftwerkin Radioactivity-biisistä. Oli hauskaa, viihdyin hyvin, mitä muuta tapahtumalta voi odottaa? no ei mitään.

Haare (? olikohan se se)

Haare soitti AurinkO)))ista musaa eli kyseessä oli siis dronebändi. Kitarasti ja setä joka operoi efektilaitetta ja näpylöi symbaaleja viulun jousella. Vaikka keikka kestikin jotain 15 minuuttia (eli yhden biisin verran) se oli ihan hyvää, drone toimii todella hyvin livemusana ja kaiken lisäksi Haarella oli jotain tosi siistejä kiertojuttuja.

Haeretic 7074 (kirjoitinkohan nimen nyt oikein)

Haaren ja diitseituokioinnin jälkeen lavalle astoi Niko Skorpiosta ja Ovrosta koostuva Haeretic. Haeretic soitti dark ambient henkistä "rituaalimnusiikkia" - hämäriä sampleja ja atmoja, suitsukkeiden sytettylyä, rukosmaljan ja kellojen soittoa sekä skorppiooni-nikon stereomikki-kurkkulaulantaa. Lisäksi Ovro näppäili nuotin pari esiin äärimmäisen raskaasti efektoidusta kitarasta ensimmäisen biisin aikana. Haeretic tarjonta oli yllättävän monipuolista epärytmisestä ja noisekkaasta kamasta hieman rytmisempään kamaan - tulipahan vikassa biisiss' myös MELODIA. Jälleen kerran musiikkia joka toimii livenä ihan helvetin hyvin, fiilis oli mahtava. Bändin jäsenillä oli aika siistit esiintymisasut myös.

ps. e2 ja gsuiZ on tosi ihastuneita Ovroon /kik

Niko Skorpio

Niko Skorppio soitti kaksi tai kolme biisiä ja kärsi mikkiongelmista. Ensimmäinen biisi oli aika puhdasta noisetusmenoa Nikon särövokaaleilla, toinen biisi oli rytmisempää kamaa jota voi kuvailla vain deathchilloutiksi - Niko ei tehnyt särlvokaaleja koska korjasi mikkiään jesarilla (?tai jotakin) - ja kolmas oli aika voimaelektronista menoa. Se säröbiittikappale oli itse asiassa todella hyvä ja vikan biisn voksumuokkaukset olivat siistejä, mutta muuten tyylipuhdas noisetus ei minuun ihan niin kauheasti kolahda. Toimi livenä kuitenkin oikein hyvin.

Kaiken kaikkiaan oli hauskaa ja näinpähän Helsinkiä yöllä. Niin ja kaiken lisäksi gsuiZ tunnisti että paikalla oli "strom.ec:n toinen tyyppi", joka yhdessä vaiheessa istui samaan pöytäryhmään kuin me.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.