IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

sys9122008Tiistai 09.12.2008 19:18

Oli tarkoitus lähteä punttikselle mutta kesken kävelymatkan oikeaa jalkaani rupesi pistelemään. Älyttömästi. Tuntui siltä kuin siihen olisi tökkinyt injektioruiskun ja minigunin risteytys. Keskeytin matkan ja nilkutin takaisin kotiin. Tutkin tilanteen. Kipeässä kohdassa ei näkynyt mitään, se ei edes punoittanut. Tutkin housujen lahkeet, niissä ei ollut mitään terävään viittaavaakaan. Nyt tuota mystillisen pistelyn aluetta kuumottaa ja ehkäpä se turpoaa. On hiukan sellaiset fiilikset. Mistäköhän on oikein kyse? Joku mystinen hermosärkyjuttu? Teoriassa ei mikään ylläri. Ei ole ihme että vartalo panee vastaan jos ei tullut SU-MA yönä nukuttua melkein lainkaan. Ja kävin sunnuntaina punttiksella.

Jasca tilasi Experiment CD:n. Tilatkaa tekin.

Ostin tänään aikaisemmin Lain-boxin (vanha uutinen joillekkin). Vieläkin aikaisemmin nukuin pommiin kymmenen aamuna. Skippasin kylmästi toisenkin tunnin koska minulla oli nälkä ja olin muutenkin jo myöhässä siltäkin. Menin syömään. Virhe, nakkikeittoa. Olin aika flipu sillä ainoalla tunnilla jolla olin koska olin tietty unohtanut sen kirjan kotiini.

Vieläkin aikaisemmin uusin MP3-soittimeni sisällön. Artifaktin Artifakts 2-levy, Tarmvredin Subfusc-albumi ja yksi Blastromenin biisi. Jollen olisi säätänyt MP3-soitintani kotona olisin ehtinyt kouluun. Mutta säädinpähän. Yli 18 vuoden ikä + kurssit joista voi saada vain S:n + se, että minä en edes saa lukion päättötodistusta = loistava opiskelumoraali. Sitä paitsi voisinen jopa sanoa että minua masentaa, mutta en jaksa ruveta erittelemään tätä tunnetilaan.

Sää oli ihan nätti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.