IRC-Galleria

Yhteiskuntaoppi, kirjoitusten grind finaleKeskiviikko 18.03.2009 15:07

Varmaan arvaatte mitkä kirjotukset tänään oli? Mjoo. No mitä tähän sanois, ainoa aine josta olen jokseenkin huolissani kun oon semisti keskinkertainen siinä vaikka tykkäänkin siitä. Periaatteessa minun ei edes tarvitsisi huolehtia tästäkään kun ne kai yliopistoissa kattoo vaan yhe nreaalin arvosanat ja repäsinhän jo historiasta sen L:än. Oishan se kuitenkin kiva pärjätä aineissa mistä tyykkää mut aina ei voi olla kaikkea. Ja jotenkin yhteiskuntaopin jutut ei ole samalla tavallaa kristallisoitunut sellaseksi järkeväksi saumattomaksi kokonaisuudeksi kuin historian jutut. Teorisoin että kyseessä on eräänlainen timantti-ilmiö. Hiilestä tulee timantti kova paineen alla, sama asia minun historianopiskelun kanssa. Ehkä se ultrakova henkinen paine ja psyykkaus aikoinaan vaikutti siihen miten sisäisten sen ja esim. perusteet. Syksyyn mennessä jolloin aloin taas lukemaan yhteiskuntaoppia otin opiskelut jo paljon relammin. Toisaalta tietty sellainen järjestelmä(llinen) ajattelu mitä hissan opiskelu treenaa auttoi nyt tuon YHnkin kanssa. Ja monen muun jutun kanssa.

Sain nyt tehtyä kuitenkin kuus tehtävää, kaks niistä jokereita jotka vaikutti menevä ihan hyvi. Pari jäi kohtuu laihoiksi vastauksiksi. Tuskin nyt mitään kovin kosmisia arvosanoja on odotettavissa. Tai ehkä on. Kovin, kovin vaikea arvioida.

Taisin olla kolmas joka palautti eli aika nopeasti sain taas valmiiksi...takki oli vähän tyhjä loppua kohden kyllä.

Mut nyt on sitten tämä kirjoitusrulianssi ohitse, kokonaan, ellen sitten failaa jotakin näistä kirjoituksista mikä on erittäin epätodennäköistä. Nyt onkin sitten edessä "vaan" yliopiston pääsykokeeseen lukeminen, mutta ennen sitä taidan huilata vielä tämän viikon loppuun.

Ohi on!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.