IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

OFF to Altparty!Perjantai 24.10.2008 14:04

Elikkä tänään on tämän tapahtuman aloituspäivä. Kyseessä on siis tapahtuma jossa on Front 242 musiikkivieraanaa, demoja, vanhoja tietokoneita (pakko saada nähdä Vectrex!) ja Koelsen circuit bending-työpaja. Ja tuossa on vasta osa ohjelmaa. Olisin mennyt sinne vain ja ainoastaan Frontinkin takia, mutta loputkin...hmmm...sanotaan nyt sitten että nörttiohjelmasta kutkuttelee aivosolujani sen verran että kyseessä on mahdollisesti hyvin, hyvin nautittava tapahtuma.

Oikeastaan potentiaalisesti täydellinen. Melkein. Jos olisivat vielä Tarmvredin saaneet sinne niin se olisi täydellinen. Ja mikäli DJ Malakaista annettuu kuvaukseen on uskomista, Tarmvred olisi sopinut C64-säröbiittimusiikkeineen Rankaisemaan Konetta tuonne suorastaan erinomaisesti.

Toisaalta Front 242 livenä on varmaankin aivan tarpeeksi tyydyttääkseni huutavan elektronisen musiikin tarpeeni joka on kiusannut minua siitä lähtien kun astelin Konemetsästä ulos. Ja tällä kertaa on mahdollisuus tsekata DJ Proteus, joka jäi Konemetsässä tekemättä. Desert Planetille en ole ihan niin paljoa lämmennyt kuin olisin teoriassa voinut, mutta varmasti hauska nekin on nähdä livenä.

Nyt toivon vain hartaasti etten hölömönä maalaisjunttina tee mitään idioottitöppäyksiä Helsingissä ja päädy ryöstetyksi tai jotain.

Then again, olinhan Kroatiassa Laibachin keikalla jossa oli paikallisia skinejä yms. kivaa joten turha minun lienee huolehtia.

Kirjoittanen jonkin sortin jälkitoimintaraportin kunhan selviän paikan päälle ja sunnuntaina sieltä ulos.

Math, Emotion & AntsPerjantai 17.10.2008 00:25

Tilasinpa taas Ant-Zeniltä rojua omaksi huvikseni, pääasiassa artisteja joita en ole juuri kuunnellut, S:cage hienoisena poikkeuksena.

Klangstabil - Math & Emotion
"special edition with oversized 20page booklet (21x21cm) + poster (42x42cm), postcard & stickers.
incl. additional lyrics and special chess game - limited edition of 400 copies."

Square Root Of One biisi mikä on myspacessa kokonaan kuunneltavissa on sangen tiukka säröpop-outous joka vetoaa minuun jollain kumman tavalla paljon. Toivotaan että koko albumi olisi yhtä hyvää. Ja onhan se aina sydäntälämmittävää omistaa jännittäviä harvinaisuusobjekteja kuten Synapscapen Positive Pop boxset ja rapeassa korppukunnossa oleva Somatic Responsesin Cricumflex-albumi.

Sitten loppuihin hankintoihin:

S:cage - Madness Turns to Glass
Contagious Orgasm - Ripple
Black Lung - The Coming Dark Age
Architecht - Lower Lip Interface

Hieman ambsumpaa(?) settiä kuin yleensä. Contagious Orgasm on jap-avantnoisea että saa nähdä mitä albumi kokonaisuudessaan pitää sisällään. S:häkin yhden levyn omistan jo mutta se on hieman tylsä. Black Lungilta ja Architechtilta oon kuullut vaan sampleja, mitkä vaikuttavat olevan vähintäänkin ihan jees.

Kaiken tämän lisäksi tilasin äitilleni The Atomic Ant paidan kun hän toivoi sellaista. :)
- Vanhemmat »