IRC-Galleria

Lyhyenläntä TRAUMA-arvioSunnuntai 30.11.2008 16:31

JUMALAUTA TRAUMA oli TIUKKA! Oletteko ikinä olleet klubilla mikä keskeytetään sen takia että siellä soitetu musiikki on liian "kovaa" ja "outoa"? Ei saatana. :D On meilläkin erään hevibaarin kanta-asiakkaissa "raskaan musiikin" ystäviä...aehhehaeh.

Teoriassa pitäisi vituttaa, mutta ne kaksi DJ-settiä mitä siellä todistettiin oli niin järkyttävän kovia että ei edes vituta. Pääsin olemaan maski päässä ja juttelemaan jännittävien ihmisten kanssa, tiukkaa! Hauskaa oli vaikka ei sitä kestänytkään kuin kahden setin ajan. Toivon että TRAUMA löytää jonkun fiksumman ympäristön ensi kerraksi.

tl dr: TRAUMA hyvä Heavy Corner kuspo

jungleknifeltä kopioituPerjantai 28.11.2008 23:42

1. Kuka olet?
2. Olemmeko ystäviä?
3. Koska ja miten tapasimme?
4. Oletko ihastunut minuun?
5. Pussaisitko minua?
6. Anna minulle lempinimi, ja kerro miksi valitsit juuri sen?
7. Kuvaile minua yhdellä sanalla
8. Mikä oli ensivaikutelmasi minusta?
9. Oletko edelleen samaa mieltä?
10. Mikä muistuttaa sinua minusta?
11. Jos voisit antaa minulle mitä tahansa, mitä se olisi?
12. Miten hyvin tunnet minut?
13. Koska näimme viimeksi?
14. Halusitko joskus kertoa minulle jotain, mitä et ole pystynyt kertomaan?
15. Aioitko pistää tämän blogiisi ja katsoa, mitä minä kertoisin sinusta?

ha hah xD

satayksitoistaTiistai 25.11.2008 14:11

Koska minulla ei ole elämää eikä mitään järkevää tekemistä voisin vaikka joka tiistai tai miksei maanantai jos muistan pasteta last.fm:n 7 päivän top artistini ja kirjoittaa jonkin sortin analyysinpoikasta siitä. JOO :D

katsotaanpas. Ensisilmäyksen vaikutelma: mukavan skitsofreenista, top kympin ykkönen on indietä (IHKUUU) ja viimeinen on äärisäröistä härö idmää/drum and bassia/jotain säröbiittimusaa. Väliin mahtuu paljon Juttuja.

1. Dunst - 41 soittoa
Indierokkia, kuuntelin mikserissä kun sillä oli niiiiiin huuurrjan söpö taustakuva ja biisinkuvat ja sit ihastuin siihen 16 bits of love biisin ja latasin koneelle. nii...

2. Brian Ladd - 24 soittoa
Kuuntelin Unsubmitted Themes For Hellraiser levyn.

3 . Frank Klepacki - 17 soittoa
Kuuntelin sit näköjään vaihteeksi Red Alertin soundträkkiä. Yllättävän paljon soittoja näköjää.

4. Front 242 - 17 soittoa
Tätäkin tullut kuunneltua, vielä pari viikkoa sitten kuuntelin n. 100 biisiä tai enemmän viikossa kun olin niin mehkeissäni niiden altpartykeikasta.

5. Nine Inch Nails - 16 soittoa
Kuuntelin Year Zero levyn uudestaan noin vuoden tauon ja katkeran pettymyksen jälkeen, ja se olikin ihan OK hyvä levy. Ihmettelen miksi en silloin aikanaan tykännyt. Kai järkytyin Suomen levyjen hinnoista verrattuna Ant-Zenin hintoihin enkä silloin pitänyt tätä sellaisena taivaan-manna-aktina niin kuin monet. No jaa. Voisi taas joku päivä pyöräyttää soittimessa, kunhan saan gsuizin lainaamat levyt kuunneltua...

6.Tarmvred - 13 soittoa
No Tarmvred on nyt kestosuosikki.

7. Machinae Supremacy - 13 soittoa
Yllättävän paljon tätäkin kuunnellut. Hmm'e.

8. Christophorus G. Rygg; Tore Ylwizaker - 11 soittoa
= Ulver, Perdition City levyä olen kuunnellut paljon

9. Mengele Blue Eyes - 8 soittoa
Kaveri julkaisi biisejä tällä nimellä, kuuntelin ja totesin hyväksi.

10. Somatic Responses - 6 soittoa
Kuuntelin itse asiassa eilen pitkästä aikaa tätä.
Olin eilen e2:n, gsuiZ ja yhden toisen jonka irc-galleria nickiä en tiedä kanssa Boring As Fuck klubissa @ Kantis.

Bändien soittojärjestys oli täysin päinvastainen kuin ohjelmassa(??) mutta se nyt ei haitannut. Sen sijaan se haittasi että kaikki artistit soittivat aika lyhyet keikaukset.

Ennen artisteja tilassa näytettiin jotain superhämäriä taidevideoita, joista paras oli sellainen jossa oli videomateriaalia kaikista hämäristä kulteista ja niiden teoista sotkettu johonkin popbiisiin jonka esittäjää en saa nyt mieleen... Artistien välissä soitettiin yllättävän rock-henkistä musaa, joskaan mistään ihan peruskamasta ei nyt ollut kyse. En ole tarpeeksi kitaramusiikkivalaistunut sanomaan mitä tyyliä biisit edustivat, hos mitään. Vinhasti vinkuvia skittoja ja hurjia rumpuja. Sitten diitsei soitti yhden Pan Sonicin biisin. Ja jonkun kitaramusiikkihenkisen coverin Kraftwerkin Radioactivity-biisistä. Oli hauskaa, viihdyin hyvin, mitä muuta tapahtumalta voi odottaa? no ei mitään.

Haare (? olikohan se se)

Haare soitti AurinkO)))ista musaa eli kyseessä oli siis dronebändi. Kitarasti ja setä joka operoi efektilaitetta ja näpylöi symbaaleja viulun jousella. Vaikka keikka kestikin jotain 15 minuuttia (eli yhden biisin verran) se oli ihan hyvää, drone toimii todella hyvin livemusana ja kaiken lisäksi Haarella oli jotain tosi siistejä kiertojuttuja.

Haeretic 7074 (kirjoitinkohan nimen nyt oikein)

Haaren ja diitseituokioinnin jälkeen lavalle astoi Niko Skorpiosta ja Ovrosta koostuva Haeretic. Haeretic soitti dark ambient henkistä "rituaalimnusiikkia" - hämäriä sampleja ja atmoja, suitsukkeiden sytettylyä, rukosmaljan ja kellojen soittoa sekä skorppiooni-nikon stereomikki-kurkkulaulantaa. Lisäksi Ovro näppäili nuotin pari esiin äärimmäisen raskaasti efektoidusta kitarasta ensimmäisen biisin aikana. Haeretic tarjonta oli yllättävän monipuolista epärytmisestä ja noisekkaasta kamasta hieman rytmisempään kamaan - tulipahan vikassa biisiss' myös MELODIA. Jälleen kerran musiikkia joka toimii livenä ihan helvetin hyvin, fiilis oli mahtava. Bändin jäsenillä oli aika siistit esiintymisasut myös.

ps. e2 ja gsuiZ on tosi ihastuneita Ovroon /kik

Niko Skorpio

Niko Skorppio soitti kaksi tai kolme biisiä ja kärsi mikkiongelmista. Ensimmäinen biisi oli aika puhdasta noisetusmenoa Nikon särövokaaleilla, toinen biisi oli rytmisempää kamaa jota voi kuvailla vain deathchilloutiksi - Niko ei tehnyt särlvokaaleja koska korjasi mikkiään jesarilla (?tai jotakin) - ja kolmas oli aika voimaelektronista menoa. Se säröbiittikappale oli itse asiassa todella hyvä ja vikan biisn voksumuokkaukset olivat siistejä, mutta muuten tyylipuhdas noisetus ei minuun ihan niin kauheasti kolahda. Toimi livenä kuitenkin oikein hyvin.

Kaiken kaikkiaan oli hauskaa ja näinpähän Helsinkiä yöllä. Niin ja kaiken lisäksi gsuiZ tunnisti että paikalla oli "strom.ec:n toinen tyyppi", joka yhdessä vaiheessa istui samaan pöytäryhmään kuin me.

MKDELTA - Experiment EPKeskiviikko 19.11.2008 00:12

Eli nyt on sitten tarjolla mannaa hämärän&vaihtoehtoisen elektroniikan ja IDM:n faneille: saksalaista uugee-elektroniikka ja hämärää serial experiments lain efektiteknoa suomalaisvoimin. Komeasti 6kk myöhästynyt Experiment EP/Demo on nyt ostettavissa-ladattavissa Equal Dreams-palvelun kautta. Rouheita rytmejä, hälyääniä, tausta-ambienssia ja ehkä jopa electro & metsä/venäjäpsykevaikutteita. Kannattaa tarkistaa. Totaalisen mansikka ja totaalisen ejbeeäm! Lataa omaksesi, voit voittaa kuuntelukokemuksen!

http://fi.equaldreams.com/mkdelta

sysTiistai 18.11.2008 14:34

reg

(tein samanlaista paskaa jotain 2 vuotta sitten. TÄYSI YMPYRÄ)

Vektorienkeli saa siivetTiistai 18.11.2008 12:57

Kukaan ei koskaan käy päiväkirjassani joten periaatteessa voisin kirjoittaa ihan mitä haluaisin tänne.

Houkutteleva.

You fly, or rather, float, driftSunnuntai 16.11.2008 16:39

Ulverin Perdition City on yks parhaista albumeista mitä olen koskaan kuullu.

Kiitos gsuiZ kun lainasit.

Eipä tässä muuta.

kotistudio!Lauantai 15.11.2008 17:18

Olen nyt sitten vihdoinkin saanut kaikki komponentit joita tarvitset kotistudioni täyttä käytteenottoa varten! Lisäksi tein ensimmäisen pelkän hardisbiisini. Viimeinen puuttuvat lenksu on tuon QY70:in midi-ominaisuuksien tsekkailu. Huomasin että sen alitteen kanssa on valitettavasti joitain ääni-ongelmia. :/ Jotka tosin voivat johtua myös muista asioista jne jne mutta mutta...se jäänee huomiseksi.

Kuuntele:
http://www.mikseri.net/player/player.php?newsession=1&type=1&parameter=356203

DL:

http://www.mikseri.net/music/play.php?id=356203&type=dl

Ensimmäinen lähes 100% hardis biisi jonka olen tehty. Sekattu hedelmälinkostudio kasin demolla, muuten kaikki on hardista. Ei efektejä, rumpujen särö on efektipeedaalista ja padin reverbin on laitteen sisäistä jne jne. Nimi tulee siitä että huoneeni alkaa näyttämään audioteknologiselta vastineelta Lainin huoneelle. :) Biisi ei nyt musiikillisesti kauhean hyvä ole kun se n. 30 minuutissa tehty.

Käytetyt laitteet:
1. Taustapadi - Roland D-50
2. Rummut: Zoom MRT3 + Yamaha Magicstompin särö
3. Ärsyttävä murtosointukuvio: SID*LEXAN (VIVA 8580!)
4. Basso: MicroKORG
5. Digitaalijutut lopussa: Casio VZ-10M

hemmetin_oddish0001Torstai 13.11.2008 17:44

Original Free Soul kirjoitti @ mikseri.net:

Viime yönä näin unta jossa olin jonkun olutkerhon kokouksessa, jossa puheenjohtaja ilmoitti surukseen, että mikserin omat Kotkan pojat sv ja MKDELTA menehtyivät auto-onnettomuudessa, tarkemmin sanottuna karhukolarissa. Törmäsivät siis siihen eläimeen. Tarina ei kerro että kumpi ajoi.