IRC-Galleria

MKDELTA-haastatteluPerjantai 23.01.2009 14:11

Pääsipä käymään niin että lähinnä last.fmssä toimintojaan harrasteleva Independent Dark Electronics-ryhmä teki haastattelun koskien MKDELTA-projektia.

http://www.ide-hq.org/readarticle.php?article_id=1
Synapscape lupautui tekemään remiksin tulevaan MKDELTA - Experiment remix-kokoelmaan.

Kyseessähän on siis yksi minun suosikkiartisteistani. last.fmssä taitaa olla kolmanneksi kuunnelluin. Eikä tuollainen subjektiivinen emotionaalinen kiintymys nyt mitään. Mutta Synapscape - Synapscape taisi olla ensimmäinen Ant-Zenin kokopitkä CD. Näillä jännillä sedillä on siis vuodesta '95 alkanut yhteisura. Erikseen omissa ja muissa projekteissaan ne on kai tehnyt juttuja pitempään.

Ja mielestäni kyseessä on laadukkain rytminoise-akti mitä maa päällään kantaa.

Että olen tosiaan hieman täpinöissäni.

Niin ja jo vanhastaan joillekkin tuttuna tietona Ad·ver·sary on myös lupautunut tekemään remiksin.

Paralel Experimentsistä tulee eeppinen.

http://www.last.fm/music/Synapscape
http://www.last.fm/music/Ad%C2%B7ver%C2%B7sary
http://www.mikseri.net/mkdelta
http://en.equaldreams.com/mkdelta
Ostin tänään anttilasta Fear Factoryn Digimortal-albumin. Kun siellä ei ollut Paranoia Agent volyymi ykköstä. Eipähän niillä ole tekemistä keskenään, kait. Jotenkin hitusen enteellisen oloista kuitenkin se oli.

Vähänkö jännää on kuunnella pahimpien teiniangstiaikojen mielimusaa uudestaan nyt pari vuotta myöhemmin. Ei tää oo enään niin hätkähdyttävää ku joskus mut toisaalta tuntuu et musiikin tekemisen oppiminen on vienyt tietyn hohdon tietyn tyyppisestä musiikista...en osaa sanoa. En tiedä olivatko tämän lyriikatkaan niin siihen sen aikaiseen elämäntilanteeseen, vaikka aikoinaan ne tuntuivatkin niin merkityksellisiltä. Paitsi tietty se Hurt Conveyorin kertsi

I fall into your own despair
I was lost, now I am found
Now what do you want from me?

niinpä niin. En tainnut mainita sitä että tuon ajan eniten minulle loppujen lopuksi hankaluuksia tuottanut ihminen otti minuun yhteyttä viime viikolla. En tuntenut enään ärtymystä, en vihaa, en todellakaan kaipausta, en oikeastaan mitään. Ei se ollut internets smalltalkia kummempaa. Jännää. Mukava huomata että tuostakin on päästy ylitse.

dark dark dark my life was so dark dark dark dark my mind was so dark dark dark dark everything was dark *deathmetalrummu*

VAKAVA ENTRY ON IHAN HELVETIN VAKAVA

ja btw en oo ihan turhaan tätä albumii kaivannu ku tää o iha hyvää musaa kuiteski vaik ei niin tajunnanräjäyttävää ku ignoranttina 17-vuotiaana. joskus oli warena koko FF:n diskografia mut sillon joskus deletoin kaiken metallin koneelta ku halusin saada kaiken tuonaikaisen paskan ulos järjestelmistäni mahdollisimman monissa muodoissa ja olin muutenkin hyvin kyllästynyt metukkaan. Nykyään osaan jo olla saamatta allergista kohtausta kitaroista.

obsolete pitäs hankkia ku se taitaa olla paree.

mahtavaaPerjantai 16.01.2009 22:42

kävin tänään verikokeissa

join battery juicedia. se maistuu sanosolille

CONTINGENCY PLANMaanantai 12.01.2009 21:58

Jos opiskelu-kesätyö-suunnitelma menee niin kuin olettaisin niin mulle tulee jännästi huhtikuu vapaaksi.

oletteko ikinä kuulleet että jollakulla olisi huhtikuu vapaata?

The Analysis Of Noise Trading 9-11.1.2009Sunnuntai 11.01.2009 18:41

9.1.2009 ½: Tein levyvaihtoa erään HYKiläisen tyypin kanssa johon olin saanut kontaktin jättämällä koulun poikien vessaan CDen. Henkilö oli erittäin mukava ja hänellä on erittäin kiinnostava levykokoelma joten oli erittäin positiivinen yllätys että levy pääsi kosmisen satumnaisuuden kautta juuri tällä tyypille. Mahtavaa.

9.1.2009 ½+½: Lähdin n. 40 minuutin varoitusajalla Calmando Qualin keikalle erään kaverini kanssa. En ole ennen lähtenyt minnekkään tapahtumaan niin lyhyellä varoitusajalla, ja kyseessä oli ensimmäinen j-rock keikka millä olen koskaan ollut ja ensimmäinen rockkeikka sitten Ääni ja Vimma 07an. Toki mukaan voisi laskea Konemetsässä nähty Hidria Spacefolk. No kuitenkin. Nyt on tuokin genre sisäistetty tavalla tai toisella. Uusia horisontteja on taas availtu.

Sit katoin pari episodia FLCLää.

10.1.2009: e2 tuli tänne Hyvinkäälle. Teimme musiikkia. Saimme aikaa ihan helvetin tiukan päänhytky-säröbiitti-d'n'b-biisin. Se on viimeinen biisi meidän projektin, Central Nervous Sound Systemin tule valle julkaisulle joka tulee valmistumaan niin pian kuin keksimme visuaalisen puolen, biisien nimet ja kun minä saan masteroitua biisit.

Näytin youtubesta _taikina_-nimisen olennon ja käyttäjän (tajusin että en muuten ole kirjoittanut mitään tästä maagisesta Super Jasun kohtaamisesta - no se on myöhäistä nyt) taiteellisia visioita.

Näytin e2elle Yume Nikkiä.

Saunoimme. Joimme Flandrecat-drinkkejä (gambiina freewayLemon appelsiinimehu) ja katsoimme FLCLää kaksi episodia ja yhden episodin Lainia.

11.1.2009: Söimme aamiaiseksi pekonia ja kananmunia, unohdimme juoda kahvia. Nauhoitimme biisimme. Katsoimme kaksi episodia Lainia. Soitatin vanhempaa Gridlockia e2elle. Sitten e2 lähti.

-Fin-

THE MOAR YOU KNOWPerjantai 02.01.2009 22:33

The pyramid-like church, which has been said to resemble the logo of a well-known Swedish band known as Machinae Supremacy, is one of the best-known buildings in Hyvinkää.

KosmistaTorstai 01.01.2009 22:53

Vuosi on sitten vaihtunut. Viimeiset 6kk on ollut aika hullunmyllyä niin hyvässä kuin pahassakin. Kestää varmaan vähän aikaa asettua. Toisaalta tahti tuntuu vaan kiihtyvän. Oon viimeisen 2kk aikana tavannut enemmän uusia ihmisiä kuin varmaan edeltävänä kahtena vuotena. Sain eilen pitkäaikaiset musiikkisofta-ongelmani ratkottua ja sain tehtyä ekan uuden biisin pitkään pitkään aikaan. Tämän lisäksi ihan oikea levyttänyt artisti (Ad·ver·sary) suostui osallistumaan remix-projektiini.

Lukiossa on kirjoitukset edessä ja yliopistoon hakeminen odottaa. Jne jne.

Minusta tuntuu että tulen olemaan seuraavat 6kk melko kiireinen, sekä positiivisella että negatiivisella tavalla. Välillä on ollut todella raskasta koettaa edetä ponnekkaasti opiskelun, harrastuksien ja ihmissuhteiden rintamilla *yhtä aikaa*, mutta toisaalta koemukset ovat olleet hyvin, hyvin palkitsevia vaikka joskus onkin tullut takkiin. Että näin.

kopion tän _taikina_ltaTiistai 23.12.2008 02:36

Poikamainen puolesi:

[/] Rakastat huppareita
[X] Rakastat farkkuja
[X] Koirat on parempi kuin kissat
[/] Olet vahingoniloinen
[ ] Olet pelannut poikien kanssa samassa joukkueessa
[X] Shoppailu on kidutusta
[ ] Inhoat surullisia elokuvia
[ ] Omistat xboxin
[X] Olet leikkinyt pienenä leluautoilla
[ ] Olet halunnut olla palomies
[ ] Sinulla on DS, PS2 tai sega.
[ ] Sinulla on ollut pakkomielle power rangeseihin
[ ] Katsot urheilua TVstä
[ ] Pyydät isältäsi neuvoja
[ ] Haluaisit omistaa satoja baseball-lippiksia
[ ] Tykkäät käydä jalkapallopeleissä
[ ] Olet kerännyt/keräät baseball kortteja
[ ] Roikkuvat farkut ovat makeita
[ ] On outoa pitää pyjamabileitä
[X] Vihreä, musta, punainen, sininen tai hopea on yksi lempiväreistäsi
[ ] Sinusta on hauska tehdä hulluja juttuja välittämättä mitä muut ihmiset ajattelevat
[ ] Urheilu on hauskaa
[ ] Puhut ruoka suussa
[X] Käytät boksereita

Total: 7

komm: "Rakastan" on ehkä liian jyrkkä termi mut hupparit ja farkut o ihan hyvii... Joskus olen vahingoniloinen ja joskus en. Pointiton "shoppailu" on aika ankeaa. Kuka ei ole leikkinyt leluautoilla? En ole tosin hirveän paljon niillä leikkinyt muttamutta...musta ja punainen ovat yksiä lempivärejäni.

ja joo käytän boksereita. joskus. hurrjaa.

Tyttömäinen puolesi:

[ ] Käytät huulikiiltoa
[ ] Rakastat shoppailua
[ ] Käytät eyelineria
[ ] Sinulla on sama paita useana erivärinä
[ ] Pukeudut pinkkiin
[ ] Pyydät äidiltäsi neuvoja
[ ] Mielestäsi cheerlearding on urheilua
[ ] Inhoat pukeutua mustaan
[ ] Tykkäät hengailla ostareilla/kauppakeskuksissa
[ ] Tykkäät käydä manikyyreiisä/pedikyyreissä
[ ] Tykkäät pitää koruja
[ ] Hameet ovat suuri osa sinuuttasi
[ ] Shoppailu on yksi lempiharrastuksistasi
[ ] Et pidä Star Wars-elokuvasta
[X] Olet harrastanut cheeleadingia, kuntosalia tai tanssia
[ ] Sinulla menee noin tunti käydä suihkussa, pukeutua, meikata ja valita asusteet
[X] Naurat paljon
[ ] Sinulla on enemmän kuin 10 paria kenkiä
[X] Välität ulkonäöstäsi
[ ] Pukeudut aina mekkoon kun siihen on mahdollisuus
[ ] Käytät hajuvesiä
[ ] Käytät tyttöjen alusvaatteita
[X] Leikit pienenä nukeilla
[ ] Tykkäät meikata toisia ihmisiä
[X] Tykkäät ottaa itsestäsi kameralla kuvia kun sinulla on tylsää

Total: 5

Käyn kuntosalilla nykyään. Onko se tyttömäistä? Nauran kai aika paljon, en ole ihan varma. Välitän ulkonäöstä ja ahdistun sen takia usein. Ja paljon. Leikin action maneilla lapsena. Ja joskus pikkusiskon kanssa sen barbeilla...jos oikein muistan... Tykkkään ottaa itsestäni kuvia jopa sillon kun minulla ei ole tylsää.

MKDELTA - Condensator musiikkivideoMaanantai 22.12.2008 01:08

Slideshow-tyyppinen sekoitelma Condensator-biisiä ja minun ja accentin yhdessä tekemää grafiikkaa. accentin levynkansigrafiikka + minun ottama valokuva x minun muokkaukset.

Tarkistakaapa ihmeessä:

http://www.youtube.com/watch?v=LnIJ15dAK7M
http://www.last.fm/music/MKDELTA/+videos/19651941