IRC-Galleria

SaneMaanantai 30.03.2009 20:41

e2 kävi kylässä Hyvinkäällä, tarkoituksena tehdä musiikkia ja katsoa Twin Peaksia. No e2 unohti oleellisen Twin Peaksin season 1 boxin kotiinsa mutta biisejä saatiin aikaiseksi suorastaan loistavasti. Luotiin sitten e2en kanssa suunnilleen kuuden biisin verran materiaalia aikavälin 26.03.2009-30.03.2009 aikana. Lienee sanomattakin selvää että tahti oli melko (ihan helvetin) intensiivinen. Edellisen Central Nervous Sound System EP:n Kensington Experimentin tekoon taisi mennä kuusi kuukautta, joskin tapasimme aika harvakseltaan silloin. Nyt saimme nuo tulevan Sane EP:n biisit enemmän tai vähemmän valmiiksi alle kuudessa päivässä. Tiukkaa.

Kappaleista tuli mukavan vaihtelevia ja..hmm...sanoisinko kiintoisia. Esimerkkinä voisin nostaa 12-minuuttisen ja kolmeosaisin The Antidepressant Suiteksi nimetyn kappaleen jonka jokainen osio poikkeaa toisistaan mutta muodostaa silti koherentin ja tunnelmaltaan kehittyvän kokonaisuuden. Kappaleet ovat tavallaa ntuttua CNSS menoa mutta toisaalta osa kappaleista on huomattavasti häiriintynemmän kuuloisia kuin aikaisemmat mikä sopii loistavasti EPn mielen(epä)terveysteemaan.

Kaiken kaikkiaan erittäin antoisa pidennetty viikonloppu.

Niin joo ja me myös katottiin Juttuja vaikka se ne twinpeaksit unohti. Katottiin:
- Paprika (ihan vitun psykee)
- Marilyn Mansonin live kun se tuli telkasta (eksoottisella tavalla irstas)
- Tetsuo (ihan vitun psykee, eksoottisella tavalla irstas)

Sen lisäks e2 toi jotain levyjä joita rippailin ja joista sitten hieman kuunneltiin. Jori kävi piipahtamassa. Kuunneltiin Portisheadin Third ja se toi levyjä lainaa. Rippasin siltä Meshuggahin Nothingin.

kopion pikkusiskolta (söpöö)Tiistai 24.03.2009 22:28

Ekstrovertti
*
Introvertti
Käytännöllinen
*
Intuitiivinen
Ajattelija
*
Tuntija
Impulsiivinen
*
Harkitsija
(mmmp)
Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi
Olet rauhallinen, luova ja huomaavainen henkilö. Saatat usein vaikuttaa ujolta, varautuneelta tai viileältä. Sinulla on harvinainen kyky omistautua syvästi sekä ihmisille että asioille. Ihmistyyppisi ohjaa käyttäytymistään vahvoilla sisäisillä arvoilla, eikä niinkään logiikalla tai järkisyillä. Jos sinut pakotetaan toimimaan faktojen ja logiikan tasolla, sinusta syntyy vaikutelma toiselta planeetalta tulleesta olennosta. Sovellut ammatteihin, joissa voi ihmisten kanssa soveltaa empatiaa ja keskustelua. Kaltaisesi ihmiset ovat usein uskonnollisia, hengellisiä tai filosofisia, ja näkevätkin oman elämänsä matkana tai tehtävänä. Järkeilyyn taipuvaiset ihmiset saattavat pitää sinua mystikkona tai haihattelijana. Ihmistyyppisi elämää leimaa usein puolison, ”sielunkumppanin” etsintä. Etsit kaiken aikaa tasapainoa, koska kaipaat yhtä aikaa rauhaa ja yksityisyyttä, sekä kontaktia toisiin ihmisiin. Tästä syystä sinulla on taipumus vaipua alakuloisuuteen.

UniMaanantai 23.03.2009 16:10

Näin unta että seurasin Meksikossa toimivien USAn erikoisjoukkojen elämää. Valitettavasti ne olivat miehityksen(?) aikana korruptoituneet ja muuttuneet jonkin sortin mafiaksi. Ne teki rikoksia, kävi huorissa ja veteli tutkimuskemikaalia joka oli kokaiiinijohdannainen joka antoi niille halluja ja kiksit mutta teki niistä ihan sekopäitä. Joku Mulderin näkönen jäbä oli siellä kans.

No sitten osoittautui että tuo oli vain kirja jota luin. Olin huoneessani ja sinne tuli joku pirtsakka nuorigootti)? tai sen tyylinen) joka esitteli itsensä yhden kaverini kaveriksi ja että se aikoo ottaa selvää millainen ihminen olen kun se oli kuullut toiselta sen kaverin kaverilta jotain pikkutarkkoja faktoja jotka ilmeisesti sitten huolettivat sitä jostain syystä. Olin enemmän yllättynyt siitä että kaverini oli kertonut kaikille kavereilleen pikkutarkkoja faktoja minusta kuin siitä että joku tulee huoneeseenikeskellä yötä. No sitten se alkoi penkomaan tavaroitani ja kuuntelemaan levyjäni ottaakseen selvää mitä minä olen miehinä.

Isäni heräsi siihen meelun ja tuli yläkertaan, mutta sen reaktio oli suhteettoman laimea. Sitten se muija löysin jotain papereita joihin olin tehny piirrustuksia ja kirjoittanut laulun sanoja. Se naureskeli niille vähän mutta sitten meni todella vakavaksi ja kysyi että olenko minä kirjoittanut ne jutut. No olinhan minä. Sillä oli joku paperi jossa oli jotkut sanoitukset sodasta kertovaan biisiin ja alustava sävellys ja rumpukoneen TUBS-merkinnälle tehtyjää "sävellyksiä" joissa "Piu" merkitsi elektronaksua. Vittuunnuin sen muijan toimintaan kun pidin niitä juttuja niin noloina ja me alettiin riitelemään. Sitten se kysyi että jos en aio olla gootti niin mitä minä meinaan olla. Sanoin että haluan olla ei-mitään.

Sitten tuli unen seuraava vaihe, joskin en tiedä että oliko se kronologisesti seuraava. Olin jonkin alternative rock levy-yhtiön uusien levyjen julkistustilaisuudessa ja olin aika innoissani siitä tapahtumasta. Siel oli muitakin, ja sitten meille sanottiin että ne kokeilee uudenlaista markkinointitekniikkaa. No meidät laitettiin istumaan pöydän ympärille ja ne tarjos meille outoon muovikääreeseen vedettyä hyytelöä ja sanoi että sitä syömällä kuulee niitten uudet biisit. En ihmetellyt asiaa vaan söin, mutta sitten totesin vierustoverille että ei tämä oikeen toimi. Se sanoi että pitää painaa korva sen kääreen lähelle että kuulee. No sitten aloin kuulemaan ja se biisi muistutti vähäsen Neutral Milk Hotellia mitä GxBx oli viikonloppuna meille soittanut youtubesta.

Ja sitten aloin näkemään sen fiktiivisen bändin "musiikkivideon" mikä oli sekoitus luontodokumentti-otoksia ja jotain disneyn leffaa jonka tunnistin Fantasiaksi vaikka en ole koskaan edes sitä nähnyt. No sitten siinä musiikkivideossa oli eri lajisia lintujan jotka tappeli keskenään ja sit ne teki maagisia muodonmuutoksia ja niistä tuli vähän pokemonien näkösiä. Yks niistä munasin sen muodonmuutoksen koska se oli tukaani ja tukaanithan on tunnetusti aina hölmöjä. Koko juttu oli erikoistehosteista ja ihan vitun psykee. Sit ne kävi joittenkin työkoneitten kimppuun myös. Perspektiivinä oli jotenkin että selitin jollekulle tätä asiaa samalla kun näin noita asioita. En oikein tiedä miten sellainen olisi mahdollista mutta ilmeisesti logiikan ja paikan lisäksi unessani kusi myös aika. :D

Seuraavaksi olin yllättäen keskustelemassa jossain tyhjässä raflassa James Hetfieldin näköisen maantiedon opettajan kanssa. Tiesin että se opettaja on vakooja ja tarvitsee apuani. Ja minä ilmeisesti autoin sitä jotenkin, mutta tässä vaiheessa uni alkoi mennä todella epäkoherentiksi. Ilmeisesti ne jutut liittyivät tuohon "musiikkivideoon" jotenkin mutta en osaa sanoa miten. Senm tyypin piti paeta suomesta mutta niille alkoi sitten tulla ongelmia ja ne melkein jäi kiinni. Kukaan ei tajunnut osuuttani siihen mitä ne oli tehnyt. Sitten yksi poliisi tajusi että olin osallinen siihen pakoon joittenkin irtirevittyjen lautojen perusteella. Se kuulusteli minua samassa ravintolassa mutta jostain syystä se lähestyi asiaa siltä olettamukselta että minä ja se opettaja oltaisiin oltu homorakastajia vaikka se heti perään totesi että se tyyppi on psykopaatti neitsyt koska sen muna on niin epämuodostunut. WTF. Ajattelin että mikäköhän vitun kilari tuo tyyppi on kun se selostaa vaan tuollaista mutta sitten se kysyi että olenko auttanut sitä vakoilussa. Ja minähän olin. Sitten se sanoin että jos autan sitä ottamaan sen kiinni niin pääsen pälkähästä koska se tyyppi on paha ja hyväöksikäyttää ihmisiä, ilmeisesti useammassa mielessä kuin yhdessä. Se käytti esimerkkinä sitä kun kävin hammaslääkärissä sen omistamalla klinikalla (wtf) ja sitten...

olin Hyvinkään lentokentällä jossa oli menossa jonkin sortin ilmailufestivaali ja siellä oli paljon ihmisiä, erityisesti lippuja jonottavia äijänköriläitä jotka olivat maalanneet ihonsa vaaleansiniseksi. Niillä oli tummella sinisellä Meshuggahin Nothing-albumin kannen näköinen juttu maalattuna kehoon mutta tarkemmin katsottuna se olikin joku kotka tai lohikäärme. Mietin että miksi olin siellä ja tajusin että se hammaslääkäri on siellä. No se kytän ääni selostaa että ne hammaslääkärit ei oikeasti kunnolla tee mitään vaan ne asentaa implantteja ihmisiin vakoilua varten.

Sitten heräsin.

Olipahan taas vitun päätrippi

cut/copy/killMaanantai 23.03.2009 00:21

1. Jos nimesi olisi (mahdollisen) lempitv-sarjasi lempihahmosi nimi, mikä nimesi olisi?
- Lain varmaa. Se nuorempi poliisi paranoia agentista oli aika ihana ihminen kanssa, oliks sen nimi Kozuka? Emmie muista. :(

2. Tuntuuko sinusta koskaan siltä, ettet mahdu oman pääsi sisään, ja ettet tiedä, miksi käyttäydyt niin kuin käyttäydyt?
- Aika päinvastoin. Taino tavallaan joo. _D

3. Mikä on käymisen arvoinen paikka Suomessa?
- Koivukylä :DDDD

4. Mieluisin lämmin juoma? (tee\kaakao\kahvi tms)
- Kahvi ehk

5. Tämän hetken lempikappaleesi?
- lastis sanoo et Meshuggah - Combustion

6. Viimeisin ihastuksesi musiikin saralla? Bändi\artisti.
- suuremmalti varmaankin Meshuggah

7. Leffa, jonka jaksat katsoa aina uudestaan ja uudestaan?
- Tetsuo. Koska se on kompaktin pituinen ja intensiivinen.

8. Pidätkö itseäsi vaikeana ihmisenä?
- Oon helppo ihminen.

9. Mitä mieltä olet itsemurhasta?
- Vähän vittumainen teko sen itsemurhaajan kavereitten yms kannalta mut toisaalta jokainen saa nyt tehdä mitä haluaa tehdä

10. Hyvä musiikkivideo?
- Front 242 - Headhunter :D

11. Mihin elokuvaan petyit?
- äääh hmmmh...The Day After Tomorrow kai ois viimonen semmonen. ei mulla oo kauheita odotuksia jutuille

12. Pidätkö siitä, kun sinua kosketetaan?
- No riippuu tilanteesta tietty mutta joo, tosi paljon :3

13. Auttaako musiikki oikeasti sydänsuruihin?
- En osaa sanoa, jotenkin niitä juttuja voi elää lävitse musiikin kautta, kai

14. Miten lähellä sydäntäsi eläimet ovat?
- No ei niin kauhean

15. Kuinka kauan olet tuntenut läheisimmän ystäväsi?
- Kuudennelta luokalta?

16. Minkä laulun omistaisit rakkaallesi?
- Voi jeesus en keksi mitään kun en nyt kuuntele oikeen...äää...miten sen nyt sanoisi, sen tyylistä musiikkia. Ehkä NIN - Closer vaikka se onkin rivo :p. Hmmh...

17. Minkä bändin keikalle haluaisit mennä?
- Niitä on monia. Synapscape, Tarmvred, rytminoiseartistit nyt ylipäätään...Vähemmän superUG puolelta NIN tai Meshuggah voisi olla sangen jees, Blastromen uudestaan olis tosi kiva, samoin Front 242

18. Minkä bändin keikalle et menisi, vaikka sulle maksettaisiinkin?
- Vaikee keksiä mut pikkusiskoni vastaus "Jari Sillanpää" on oiva vastaus. Samoin jotkut natsipunkbläkkisbändit.

19. Oletko mennyt millekään keikalle vieraslistalla?
- No en

20. Tykkäätkö enemmän opiskelusta vai työnteosta?
- Vaikee sanoa. Kun jompaankumpaan kyrsiintyy niin sit kaipaa sitä toista.

21. Voisitko kuvitella olevasi opettaja?
- No aika vaikeeta mut ei mahdotonta.

22. Luonteenpiirre, johon ihmisessä ihastut?
- Emmä tiedä ihastunko nyt luonteenpiirteisiin muutenkaan. Emt. Tietynlainen mukavuus tai killtteys, tavallaan, nostaa kyllä tietty pisteitä.

23. Aiotko katsoa tänään jotain telkkarista? Mitä?
- En tiiä, ehkä jotain turhaa.

24. Mitä TV-sarjaa inhoat?
- Salaiset Elämät ja monta monta muuta

25. Minkälaisen vaatteen haluaisit seuraavaksi ostaa?
- Ehkä NIN t-paita tai sitten Meshuggah t-paita. antzenukan huppari vois olla jees, samoin Synaptic Engine teeppis

26. Millaset hiukset haluisit?
- Vähän lyhyemmät ja harmaat

27. Minkä yhden asian haluaisit tietää tulevaisuudestasi?
- En oikeastaan mitään. Taino jos ajatellaan realistinen mahdollisuus niin alttiuteni periytyville sairauksille yms.

28. Mitä sun elämälle tapahtuisi, jos kone/netti vietäis sulta kokonaan pois?
- Tulis ihan helvetin tylsää varmaan.

29. Oletko yhteydessä entisiin luokkakavereihisi?
- No yhteen joskus. lol. taino määritä luokkakaveri

30. Mikä sai sut viimeksi hymyilemään?
- En muista, varmaan joku hauska juttu netissä.

31. Milloin sinulle iskee ikäkriisi?
- Sit ku täytän 25.

32. Oletko hyvä tappelemaan?
- Aika huono. Siitä on tosin aikaa ku oon viimeks tapellu.

33. Fanitatko tosissaan jotain/joitain?
- No vaikka mitä mut sanosin et Front 242, Synapscape ja Tarmvred on ne tr00 loev fanitukset. ehk.

34. Onko sulla hyvä itsehillintä?
- Erittäin hyvä

35. Ostatko yleensä perheenjäsenillesi synttäri/joululahjoja?
- Tosi harvoin

36. Jos saisit järjestää omat festarit, niin ketkä viisi esiintyjää buukkaat sinne?
- Vedetään tiukka setti että Blastromen, Orphx, Tarmvred, Synapscape, Front 242

37. Minkä bändin keikoilla olet käynyt eniten?
- Laibach on kai ainoa jonka oon nähny useemmin ku kerran. Niin joo ja sit oon nähny DJ Malakain kans kaks kertaa. : D

38. Näytätkö tunteesi?
- Välillä se on vaikeaa.

39. Tutustutko helposti uusiin ihmisiin?
- En kauheen, riippuu vähän

40. Oletko seurallinen?
- Riippu vähän. Oon semiujo mut oikeessa seurassa oon ihan yhtä seurallinen ku muutkin

41. Pidätkö kavereidesi vanhemmista?
- No riippuu, en oo suurimman osan ees tavannu. e2en vanhemmat oli iha kivoi

42. Mikä kotiaskare on kivoin?
- Tjaa. No ruoanlaitta ja tiskaaminen...

43. Mitä mieltä olet ihmisistä, joilla ei oo telkkaria?
- Ihan OK

44. Unelmamatkakohteesi?
- Japani, Saksa tai Hollanti

45. Onko uuteen vuoteen mielestäsi liian pitkä aika?
- No ei oo

This is the second day of my last daysSunnuntai 22.03.2009 22:59

kävin taas Koivukylässä.

every day is exactly the same.Torstai 19.03.2009 22:14

Ei oikeastaan sen takia että minulla olisi rutiinia, vaan sen takia että mitään rutiinia ei ole. Kaikki on samaa harmaata, tylsää leijumista. Mikään ei ole pahempaa kuin se, että on vapaa-aikaa vaikka kuinka paljon mutta ei innosta oikeastaan tehdä yhtään mitään muuta kuin jumittaa koneella. Edes musiikki ei oikein inspiroi, ei kuuntelun eikä tekemisen puolesta. Päivä toisensa jälkeen kuluu siihen rutiiniin että pelaan Civilization IVtä, teen lenkin ja punnerruksia ja sitten pelaan taas Civiä. Väliin mahtuu luultavasti jotain pientä, muuta, pointitonta puuhaa.

Ensimmäistä kertaa elämässäni minua ihan oikeasti ahdistaa tälläinen tilanne mikä oli elämäni normia koko varhaisen teini-ikäni. Valvon myöhään ja herään myöhään. Vaikka lukio oli loppuaikoina lähes sietämätöntä ajoittain tajuan että se johtui siitä, että kertauskursseihin mennessä lukio oli muuttunut vähän samanlaiseksi. Kertauskurssit olivat paskaa vituttavaa jönkkää jossa ei menty edespäin. Nyt elämäni on yhtä kertauskurssia. Periaatteessa mahdollisuudet tehdä vaikka mitä ovat loputtomat mutta silti en saa irti itsestäni tarpeeksi tehdäkseen oikeastaan yhtään mitään mikä loppujen lopuksi antaisi minulle minkäänlaista kestävää tyydytystä. Civikin melkein enemmän vituttaa kuin on kivaa.

Kaverit tappelee keskenään siitä minne minun pitäisi mennä viikonloppuna messengerin massa-inviteissä mutta ne joiden kanssa todella haluaisin olla eivät ole läsnä tai sitten tilanne ei ole sopiva heidän tapaamiseen.

Luojan kiitos on edes kesätöitä, ei tartte odottaa kuin pari kuukautta että saa edes jotain järkeä taas elämään. Toisaalta kun tajuan miten paljon kaipaan rutiinia ja säänönmukaisuutta elämääni tajuan myös persoonallisuuteni piirteet joita inhoan eniten, en sen takia että ne olisivat iljettäviä vaan sen takia että ne ovat liian harmaita edes inhottavaksi, edes oikeastaan huomattavaksi. Tai ehkä se, että en tee mitään, en jaksa tehdä mitään, minulla ei ole inspiraatiota tehdä mitään saa minut vain tuntemaan itseni suunnilleen yhtä kiinnostavaksi kuin sementtilohkare.

Tilanne on verrattain sietämätön.

ainiin. isoäitini on joutunut sairaalaan.

huoh.

Voisi huomenna varmaan yrittää koppeutua käymässä kirjastossa ja postissa. Pitäs laittaa 1-2 (kunpa se yks jaksais nyt laittaa osotteensa) kappaletta levy menemään. Oon myynyt kohta 40 kappaletta Experimentiä. woaw. Sitten pitäisi käydä kirjastossa kanssa palauttamassa yksi kirja, lainaamassa yksi toinen ja jos sitten vihdoinkin tekisi ne levyvaraukset. Lisää NINiä ja sit Faith No Morea pitäis lainata.

Saa nähdä jaksanko edes lukea tota harvinaisen hitaasti käyntiin lähtevää Lemin kirjaa loppuun. :/

Yhteiskuntaoppi, kirjoitusten grind finaleKeskiviikko 18.03.2009 15:07

Varmaan arvaatte mitkä kirjotukset tänään oli? Mjoo. No mitä tähän sanois, ainoa aine josta olen jokseenkin huolissani kun oon semisti keskinkertainen siinä vaikka tykkäänkin siitä. Periaatteessa minun ei edes tarvitsisi huolehtia tästäkään kun ne kai yliopistoissa kattoo vaan yhe nreaalin arvosanat ja repäsinhän jo historiasta sen L:än. Oishan se kuitenkin kiva pärjätä aineissa mistä tyykkää mut aina ei voi olla kaikkea. Ja jotenkin yhteiskuntaopin jutut ei ole samalla tavallaa kristallisoitunut sellaseksi järkeväksi saumattomaksi kokonaisuudeksi kuin historian jutut. Teorisoin että kyseessä on eräänlainen timantti-ilmiö. Hiilestä tulee timantti kova paineen alla, sama asia minun historianopiskelun kanssa. Ehkä se ultrakova henkinen paine ja psyykkaus aikoinaan vaikutti siihen miten sisäisten sen ja esim. perusteet. Syksyyn mennessä jolloin aloin taas lukemaan yhteiskuntaoppia otin opiskelut jo paljon relammin. Toisaalta tietty sellainen järjestelmä(llinen) ajattelu mitä hissan opiskelu treenaa auttoi nyt tuon YHnkin kanssa. Ja monen muun jutun kanssa.

Sain nyt tehtyä kuitenkin kuus tehtävää, kaks niistä jokereita jotka vaikutti menevä ihan hyvi. Pari jäi kohtuu laihoiksi vastauksiksi. Tuskin nyt mitään kovin kosmisia arvosanoja on odotettavissa. Tai ehkä on. Kovin, kovin vaikea arvioida.

Taisin olla kolmas joka palautti eli aika nopeasti sain taas valmiiksi...takki oli vähän tyhjä loppua kohden kyllä.

Mut nyt on sitten tämä kirjoitusrulianssi ohitse, kokonaan, ellen sitten failaa jotakin näistä kirjoituksista mikä on erittäin epätodennäköistä. Nyt onkin sitten edessä "vaan" yliopiston pääsykokeeseen lukeminen, mutta ennen sitä taidan huilata vielä tämän viikon loppuun.

Ohi on!

någon intressant rubrikMaanantai 16.03.2009 17:40

Tänään oli ruotsin kirjotukset. Ruotsi on jännä aine kun en osaa yhtään arvioida miten se menee. Tuntuu aina että se voisi mennä päin helvettiä, mutta toisaalta olen aika usein saanut siitä keskivertoja tai hyviä arvosanoja. No. Kirjotusten optiselle lomakkeelle tuherrettava osio oli ihan suht OK, A-puoli helpohko, B-puoli juuri sitä replankeksimistä mitä inhoan ruotsissa ja lopuksi oli tietysti iki-ihanat kort skriftliga meddelandet jotka meni nyt miten meni. Niin joo muuten tuossa b-puolen tehtävässä mainitsin Meshuggahin koska sain jonkin sortin kohtauksen kun piti kirjottaa jotain ruotsalaisesta musiikista ja oon semmonen kova jätkä joka ei hymyile koskaa...eiku eih. Luojan kiitos niitä oli vaan kaksi ja kumpikaan ei käsitellyt leiriä tai ystävyyskoulua. Koe meni aika nopeasti, olin taas first in first out. Oon tainnu kaikissa muissa kirjotuksissa paitsi hissassa ollu eka joka palauttaa. Pitkissä reaaleissa on kuitenkin aina se jonkinkokonen iQuit Posse palauttamassa semityhjiä lappuja heti kun on mahdollista. Niija tietty kuuntelut nyt o semmossii ku on sen palautustilanteen kannalta.

Aamulla elektro-kardiogramm näytti minimumin sijasta vaakasuoraa viivaa koska olin kuollut koska olin nukkunut tsäkällä max. 4 tuntia. Ihanaa. I am the philosopher, I know so much about nothing-moodissa olevasta päästä kärsii koko ruumis. Aamulla herättyäni olin väsymyksen sellaisessa "tuntuu kuin ei olisi olemassa" vaiheessa. Tunsin itseni 20 kiloa laihemmaksi kuin olen ja housut tuntuivat 10 kertaa isommilta kuin mitä ne ovat. Mielenkiintoista kyllä oli ihan suht skarppina itse kirjoituksiin mennessä. Heh.

pitäsköhän tähän vielä keksiä jotain. ei jaksa (kirjaimellisesti), ottakaa randomp youtube linkki.

http://www.youtube.com/watch?v=MwBsIE_V8aw&feature=channel_page

joomoi

matriculation examPerjantai 13.03.2009 15:35

Tänään oli enkun kirjotukset. Pakko sanoa että oli aika helppo. Eipä se ollu sen kummempaa kuin enkun yo-vihkon ja esseen vääntäminen n 2½ tunnissa. Käytin jotain 15 minuuttia siitäkin esseen luonnosteluun konseptille. Ensimmäinen kerta kun näin tein mutta en viittinyt riskeerata sanamäärän kanssa tällä kertaa. Aiheenahan oli nasevasti "What Am I?" jossa piti pohtia asetelmaa että kumpi on vaikuttanut kehitykseeni enemmän, geenit vai ympäristö. Teki melkein mieli kirjoittaa että "I am the robots. I am charging my battery and now I'm full of energy. I am moving automatic and dancing mechanic. I am programmed to do whatever you want me to" mutta maltoin mieleni ja kirjoitin 266 sanaa (VOI APUA SANAMÄÄRÄN YLITYS :( ) siitä että epäilen kuinka paljon geenit ovat vaikuttaneet minuun ulkonäön lisäksi. Lisäksi pääsin pätemään vähäisillä neurologian tiedoillani. Tseah.

Käytin viimeiset 30 minuuttia ennen kuin tilaisuudesta sai lähteä pullan syömiseen ja siihen että kirjoitin järjettömyyksiä ("konseptiruno konseptista") ja piirsin naamaripäisiä abstraktioita kaveripiiristäni (anteeksi.) konseptipaperille. Toivon vähän että eivät laittaisi YTLään sitä. :D

lienee aika tarpeetonta varmaa sanoa että en kauheesti stressannu tuosta

Oonko muuten ainoa jonka mielestä turhauduttavatkin päivät jolloin on joku syy herätä on paljon kivempia loppujen lopuksi kun päivät jolloin ei ole oikeastaan mitään tekemistä? Voiko olla liikaa vapaa-aikaa? En olisi uskonut että tältä tuntuisi mutta lukuloman aikana on joskus alkanut ahdistamaan koherentin rutiinin täydellinen puute. Outoa. Oon kai vaan tulossa entistäkin tylsemmäksi ja (pikku)vanhaksi ihmiseksi.

aamulla pääsä pyörii taas epäoleellisia biisejä

http://www.youtube.com/watch?v=5eI3gCWL-sY
http://www.youtube.com/watch?v=EDEfb8uZB8o
http://www.youtube.com/watch?v=xqIPPdZLKXg&feature=channel_page

statsatTiistai 10.03.2009 16:40

Äikän tekstitaito: 11 pistettä
Ruotsin kuuntelu: 73 pistettä
Enkun kuuntelu: 85 pistettä

Kuulenma koko lukion paras tulos ruotsin kuunteluista oli 75 pistettä ja jotain viisi ihmistä minun lisäksi sai yli 70 pistettä. Kuunteluissa maksimipisteet on 90 ja äikässä taitaa olla 18. Voisin luonnehtia että hyvin meni. :D