IRC-Galleria

MOSsi

MOSsi

Tottakai, kun tieto koskettaa tulkitsijaa, se tulee välittömästi kyseenalaistaa!
Sanotko nyt tosissasi, että tietoa voidaan eristää ympäristöstä ja tulkita vailla epäilyksen varjoa, ikäänkuin tutkija olisi irrallinen osa kokonaisuutta, joka tekee tulkintansa ilman ympäristön muuttujia?

Ja ne samat tuomarit istuivat nyt tuomitsemassa syytettyjä rikoksista, joita syytettiin rikoksista ihmisyyttä vastaan, jotka itse olivat vuosia aiemmin olleet mukana hirmutöissä, ulkoistamassa omatuntoaan puolueelleen ja työtään käskyläisilleen.

Onko todellakin niin, että virantoimija ja rakastava vanhempi on yksi ja sama? Omatunnon voi myös ripustaa naulakkoon ja mennä halaamaan lapsiaan eikä paha voi koskettaa häntä, sillä hän on kunnioitettu, lainkuuliainen ja nöyrin palvelija toteuttaessaan toimiaan.

Niin, ja joka tapauksessa, kuka tuo työnsä kotia? Tottakai pöytä katetaan kauniiksi, ennen kuin istutaan nauttimaan ateriasta, yhdessä, rakkaiden lapsien ja vaimon kanssa.

Riippumattomuus ja oikeusjärjestys on, kuin lapsi yrittämässä ymmärtää vanhempiensa kahta puolta, hyvä ja paha, ja näkevät paholaisen ottamassa otteeseensa rakkaimpansa. Joku nielaisi rakastavan vanhemman ja synnytti tuskan uudestaan maailmaan, kun lapsi lopulta kuulee, mistä isä sai ansaintonsa.

Illalla myöhään hyvän yön toivotuksia ja suukkoja rakkaimmille, ja aamuvarhaisella saappaat laitetaan taas jalkaan ennen matkaa teurastamolle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.