IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

stressiäPerjantai 30.11.2007 02:05

-juuh.. ei täsä ole ehtinyt kirjoittaa mitään tänne aikoihin,,
-treeni-valio-personal trainer-asiakkaita ollut ja zonen -netti sivuja suunnitellut /palaveerannut,siihe yö -työt pe-su + treenit ja koirat ja ninniikin pitäs välillä huomata... huoh.ei jää aikaa ees vasta kaikille puhelimeen. tätä menoa kohta voi käydä esaa moikkamassa aina tuolla avohoidon puolella kohta..heh..

-stressi hiipui hieman kun alma saatiin leikattua ,muutto hoidettua ja metsässä tuli eräiltyy pari yötä (se rentoutti hyvin) ja kevyt viiko treeneistä ja käsien hierontaa,,alkaa taaas mennä hermot jumiin käsistä,koskee haba liikkeet taas yms.

ps:
kiitos kaikille tsempistä.11 vuotta tätä puntti hommaa vääntänyt jo,alkaa paras motivaatio olla kadoksissa ja uutuuden viehätys.on upeeta että jotkut jaksaa kehua sillon tällön,KIITOS TEILLE.
Enää ei kehuja saa niinku alussa,aina joku kommentoi että oot kasvanut tms, liekö kehityksen hitaus vai kateus vai mikä lie..
mutt eniten tsemmppi saa nykyään juniori -kavereilta,niin töissä kun salilla ja joiltakin ketkä kuuluu lähi -kavereihin ja ystäviin.kiitos teille joka sanasta.
...koska et voi tietää mitä taistelua päässäni käyn,vaikka kroppa näyttäisi olevan kunnossa ja tekisit 150 kilolla kulmasoutu sarjaa,,silti saattaa joskus miettiä että ; TÄÄ O IHAN PERSEESTÄ TÄÄ HOMMA! .. ei jaksa, ei kiinnosta, ei mitää halua taistella..ei kuria,yksin koko homman kanssa..
mutta sit joku joskus sanoo,, hei,oot muuten saanu nyt lihaa vähän ajan sisään hyvin!
tai kunto on kiristynyt,esa! jee,ja kesken massa-kauden,YES! ei tiedä miten päin sit olis..

-sain uude treeni kaverin,aivan huippu tyyppi jukka n. huomaa että ei oo varkaudesta, on niin huippu tyyppi! yes"

ps 2; tsemppiii Eepeelle (olkapää paskana) pidä pää vaan kasassa nyt ja unelmat korkeelle +TAVOITEET! kyl se siitä!
hyvi suunniteltu on puoliksi tehty!

ps3: niin paria "Jukkaa" lähen aikuisten oikeesti vetää nyt CBB kisoihin kuntoon ensi syksyyn(+omat body kisat) + sit on yksi joni joka nostaa penkiltä 160kiloo ja sille vedetää keväällä sit kisat, kunhan samu näytää tekniikat ja penkkipaidan käytön jne,, mulla loppuuu ammattitaito tältä voima-puolen osalta siihen,toki yritän vakoilla tietoa sampalta samalla.mutta voi olla että samulle tulee tästä jonista sit eka asiakas tai treeni kaverin ,voimooo on ja hurjasti! teki eilen t-soutua tuettuna 100 kilolla 6 toistoo!!!

ps4: huomenna treenit taas NOBODYLL' J välillä, jannen kaa menen sinne ottaa helvetillisen ojentaja treenin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.