IRC-Galleria

Roki<3 alla linkki kun roki laulaa!"Torstai 26.06.2008 03:01

linkit

http://www.youtube.com/watch?v=eoaL08m1Zok

http://www.youtube.com/watch?v=f2g1T9-lzts


Roki saatiin taas hoitoon ja kivasti piristi meitä taas karva-lapsemme! hulluna irtos taas karvoja Rokista,olis voinut vaikka tyynyn tehä niistä karvoista..
-etuolkapään kohdalla kulkeva hauiksen pitkä-jänne sit tulehtunut ja tosi kipeää tekee määrätyt liikeet.. että sellasta:( taas uusi vaiva! mutta onhan se selvää että vaivoja tulee jos voimat kasvaa vaan ja painoa lähtee samalla 10kiloa,11 viikossa!! jep jep..käsijarru ei ole päällä siis enää :D

-tännään kulki jalkatreenit todella hyvin. ehke jopa elämänio paras jalkatreeni!osaksi varmasti hermoilun ansioista ja yleensä jalkareeneistä parhaimmat tuleekin kun hermot o kireellä ! nautin joka toiston tuomasta tuskasta ja kulta katsoi tarkasti joka toiston ja laski monta sain ja tsemmmas tosi hyvin ja pakotti venytteleen joka sarjan päätteeksi!

ja sain muuten vyönkin sitten viimeiseen reikään! joten puolen kilon painonmenetys viime viikosta taisi olla täyttä rasvaa.. koska voimat EI olleet pudonneet salilla vaan tein jopa ennätyksiä!! hackia 160kilolla 6toistoa ja pudotus-sarjan tein päälle,miinus kakskymmentä kiloa pari kertaa ja joka sarjassa 3-4 toistoa! otti muuten jalatkunnon kyytiä,pitkästä aikoo!ps; alaviisto penkkii tein 120 kilolla 8 toistoa jo nyt..eli sinnekin alkaa voimat tulla takas eka rysäöhdyksen jälkeen! perjantaina selkä reenit ja odotan sitä että pääsen kokeilemaan 20 kilon lisäpainolla leuanvetoa eteen (jos jänne antaa tehä,viiko sit ei antanut tehä ees taljoja:(..mut tein pullloveria taljassa ja t-soudussa,tuettuna ihan uudet enkat 71kilosena(75kg iltapaino) niiiiin tei siis 85kilolla 7 toistooo!!)

-...että tällästä tänne!

ja tsemii kaikille kesä-reenareille!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.