IRC-Galleria

KIITOS SAMULLE !MEILLÄ OLI HYVÄ REISSU!EI IHAN HETI UNOHDA TÄTÄ..

muh pelkäsi kovasti uusia ääniä ja ihmis-vilinää mutta ei ollut agressiivinen vaan alistui kohtaloonsa..tuli perässä,mukana mutta pelkäsi kovasti.itse ei silloin saa pelätä yhtään vaan oltava tyyni ja rohkea.
ongelmia oli varsinkin kun porukkaa kännissä yriti tulla lähelle,,käveltiin ja vauhdilla.toinen ongelma oli laivan portaat kun en on sellaset jossa portaiden välistä näkee..se oli muh kova paikka,jäi välitasanteella makaamaan mahallee täristen ja ihmisiä vilisi ...olin melkein itsekin paniikissa.mutta mentii alas ja samppa onneksi löysi hissin jolla päästiin hytti kerrokseen.muitakin kkoiria oli laivalla..ja nekin oli pelastetaan koirat sivustolta joten sekin rauhoitti muhia kun"tuttuja"hajuja oli nurkissa nuuhkittavana.
hytissä koira lepäsi.uskomatonta.se oli ihan poikki ja vaan oli.ruokamaistui ja kävi jopa lelun parikertaa kun heitin.. ja antoi tassua.uskomaton stressie sietokyky koiralla on..mietin.sit nukuttiin pimeässä ja kuunneltiin korinaa..samun mahan eikun kuorsausta:) matka jatkui sitten autolla kotiin jossa muh nukkuin suurimmanosan matkasta mutta alussa tarkkaili hurjana helsinkiä autosta

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.