IRC-Galleria

KOIRA JA LAPSETMaanantai 24.05.2010 20:52

Koiralla on aivan erityinen kyky saada ihminen hyvälle tuulelle. Koiran iloisuus tarttuu lapseen, jolloin lapsen vanhemmatkin ilahtuvat. Ja iloinen ihminen on asennoitunut myönteisesti. Hänen ei tee mieli torua, eikä olla kielteinen. Hän haluaa mieluummin kehua ja kannustaa, kuin nuhdella ja arvostella ja lapsi saa enemmän kokemuksia vanhempiensa myönteisistä puolista.


Koiran on siis todettu vaikuttavan yhdistävästi perheeseen. Sen kanssa tehdään mielellään yhdessä asioita. Lähdetään sienimetsään, uimaan tai lomareissulle teltan kanssa. Se toimii jonkinlaisena välittäjänä ihmisten välillä. Se huomioi jokaisen perheenjäsenen, haluaa pitää koko "laumansa" koossa ja iloitsee siitä, samoin kuin, jos perheellä on hauskaa keskenään.



"Lapsia eivät rasita usein jäykät käsitykset, joita meillä aikuisilla on eläimistä ja niiden roolista maailmassa. Kun yhdistää viattomuuden, mielikuvituksen, varauksettoman rakkauden ja seikkailunhalun, jota sekä eläimillä että lapsilla on kosolti, niin kasvun, syvän ymmärryksen ja parantumisen mahdollisuudet ovat sykähdyttävät ja mahdottomat jäljitellä. Eläimet voivat johdattaa lapset halukkaasti ja innokkaan tohkeissaan aivan uudenlaiseen kasvuun, viisauteen ja kypsyyteen."
ja jokainen merkki onnistumisesta ilahduttaa niitä suuresti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.