IRC-Galleria

STRETCHING! kuva vuodelta 06,talviSunnuntai 02.12.2007 13:26

JEPA!

-tänään ois sit venyttely-päivä uimahallilla ,poseerausta,vähän uintia ,hieronta-suihkua olkapäille ja epäkkäille ja kunnon löylyt+höyrysauna! -AAH!
Venyttely tapahtuu sillain että joka lihas käydään läpi 1-4 kertaa ja minuuti pituisilla staattisilla pidoilla.venymisen tunne pitää tulla ja lämmin-rento lihas olla,aikaa menee jopa 2h jos peruustellisesti tekee 2-4 venytystä per lihas..huh huh..mut se olo se olo on NIIN HYVÄ!
wenytttely on tärkeää jotta lihakset pääsee kasvamaan ,ei tule loukkantumisia niin helposti lihaskireyden takia sekä mm poseeraukset menee paremmin(suorana on kroppa yms)ja esimm selkä "leviää" paremmin kun notkeammat lihakset selässä

ja sit sen jälkeen syömään severille seisovaan pöytään,hiilari päivä!yes!

olo on taivaallisen hyvä ja rento ton homman jälkeen,menee aikaa muuten reilu kolme tuntia aina :)
ja sit eikun 2-3 h päivä unille ja murua rinnan alle

..illasta sit töihin SUPER-sunnuntaihin.
se on viikon paras ilta töissä,töitä riittää!
harmi ku yksin pitää olla aina ovella..

PIKKUJOULU-KANSAA--SIXPACKSunnuntai 02.12.2007 05:19

JUU-U
huh huh

-ei helvata.. on se niiin ääliö porukkaa nää pikku joulut täynnä..täys -ympäripäissään yritetään sisälle ja sit suututaan kun ei päästä!

pitäs vähä miettiä enenkuin juo itsensä siihen kuntooo, halvalla jopa ilmaisella viinalla tai kaljalla. että eihän sitä sit pääse mihinkään baariin enää sisälle..HUH HUH.

SIT se pikkujoulu -porukka on vielä sellaista ett'ä " sitä omistetaan koko baari "kun pomojen kanssa tullaan juomaan /työpaikka porukan
niin sit haistatellaa vitut kun yksi ei pääse sisään joka JO itse (liikaa juopunut)on tilaamassa kyytiä (kun tajuaa kuntonsa)mutta kaverit sit yrittää väkisin puhua sitä sisälle yhdelle,,ja mää katon sen perään -juttuja.

-JOOPA JOOO!
ja sit selitellään;"kun koko ilta ollaan oltu porukassa ja työkavereita....nyt pitäs päästä"

-SE O VAAN VOI VOI! mitäs juotit kaverias liikaa,sanon, ei oo mun VIKA! TANA!
MITÄ SÄÄ LUULET ETTÄ MÄ TÄSSÄ OVELLA TEEN, NO TÖITÄ!
HANKIN RAHAA VUOKRAAN JA KOIRILLEKKIN PITÄS SAADA RUOKAA OSTETTUA ETTÄ EIVÄT NÄLKÄÄN KUOLE...JNE :)
JA VUOKRA ON MAKSETTAVA MUUTEN AKKA HEITTÄÄ PIHALLE ..

-tälläsii aina sanon,, ja HYVÄÄ ILLANJATKOA :) ovikiinni-ostolämmin HEH.

-ja sit toinen,, ne jotka käy kerran tai kaksi baarissa vuodessa,,ne on ne pahimmat,ei mitään käytöstapoja ja kuvitellaan asioita ja sit ollaan aina heti pahalla päällä...
nämä kaverit o siis asenteella: :
"kaikki on baarissa hakemassa tappelua ja riiitaa mun kanssa,palvelu on hidasta ,tää kalja on pahaa,täällä haisee paska JNE.."
voihan HEKEVETTI! SANON MINÄ!!

-no onpahan töitä,. :) HEH,, JA ERILAISTA AIKAA TÄÄ PUKKUJOULU -AIKA


..KELE 3 vkoa vielä tätä saatanan paskaA pikkujoulua..
-öitä :)

ONNEA JANNELLE! T: MELKEIN- PETTURI JYRIPerjantai 30.11.2007 23:34

..kuvassa jannen selkä, dj tiekka

OJENTAJA TREENIT NO-BODYLLÄPerjantai 30.11.2007 18:00

..kiitos jannelle hyvistä kuvista!

HEAVY DUTUPerjantai 30.11.2007 17:58

JEE!'

-käteen ei koskenut ja täysillä ojentajia tein,, hauiksii en uskaltanut kun pumpata pitkiä sarjoja.
nobodyllä olikin tällä kertaa ruuhkaa,, oli kaksi muuta hemmoa kans treenaamassa ja ihmettelivät hurjia-varkautelaisia jotka koko ajan kuvia napsi,, ja viteoo otettiin, janne treenasi taas kun viimeistä päivää ja loppuunasti kaikki teki,perusliike raskaammin ja epäpuhtaammin ja apuliikeet tosi puhtaasti teki.varmasti meni perille, MIEHELLÄ SYNTTÄRIT SUNNUNTAINA! -ONNEKSI OLKOOON!
10 VUOTTA OLLAAN JO TUNNETTU!HIENOA AIKAA OLLUT JA HURJA NUORUUS KADETIN KYYDISSÄ! :)


JUU,ELI, ...OJENTAJA-TREENEIHIN:


lämmittelyt 10 min..

DIPPI-LISÄPAINOILLA;
1x12 20 kilolla
1x9 35 kilolla
1x6 45 kilolla (joka muuten oli ennätys!!! yes!?) jeeeeeeeeeeeeeee!!! nyt vasta tajuaa..


OJENTAJAT YLÄTALJASSA,V RAUTA;

1X15 40 kilolla
1X10 50 kilolla
1X13 45 kilolla

RANSKALAINEN PUNNERRUS YHDELLÄ KÄSIPAINOLLA
1X15 10 kilolla
1x10 15 kilolla (ennätys tämäkin!!kele)
1x12 12 kilolla
1x11 12 kilolla


..ja joka sarja oli siis loppuunasti tehtynä. eipä sitöä sitten muuta jaksanutkaan,, hauikset pumppasin 10kilon käsipainoilla 20-25 toistoo ja tangolla tosi kapeella otteella 20 kilolla 20 toistoo ja palautus juomat kurkusta alas ja venyttelyä ja kotia kohti ajeleen,,,

ps: OLIPA HYVÄ TREENI! KANNATTAA KEVYTTÄ VIIIKKOA VÄLISSÄ PITÄÄ AINA SILLO TÄLLÖN!

stressiäPerjantai 30.11.2007 02:05

-juuh.. ei täsä ole ehtinyt kirjoittaa mitään tänne aikoihin,,
-treeni-valio-personal trainer-asiakkaita ollut ja zonen -netti sivuja suunnitellut /palaveerannut,siihe yö -työt pe-su + treenit ja koirat ja ninniikin pitäs välillä huomata... huoh.ei jää aikaa ees vasta kaikille puhelimeen. tätä menoa kohta voi käydä esaa moikkamassa aina tuolla avohoidon puolella kohta..heh..

-stressi hiipui hieman kun alma saatiin leikattua ,muutto hoidettua ja metsässä tuli eräiltyy pari yötä (se rentoutti hyvin) ja kevyt viiko treeneistä ja käsien hierontaa,,alkaa taaas mennä hermot jumiin käsistä,koskee haba liikkeet taas yms.

ps:
kiitos kaikille tsempistä.11 vuotta tätä puntti hommaa vääntänyt jo,alkaa paras motivaatio olla kadoksissa ja uutuuden viehätys.on upeeta että jotkut jaksaa kehua sillon tällön,KIITOS TEILLE.
Enää ei kehuja saa niinku alussa,aina joku kommentoi että oot kasvanut tms, liekö kehityksen hitaus vai kateus vai mikä lie..
mutt eniten tsemmppi saa nykyään juniori -kavereilta,niin töissä kun salilla ja joiltakin ketkä kuuluu lähi -kavereihin ja ystäviin.kiitos teille joka sanasta.
...koska et voi tietää mitä taistelua päässäni käyn,vaikka kroppa näyttäisi olevan kunnossa ja tekisit 150 kilolla kulmasoutu sarjaa,,silti saattaa joskus miettiä että ; TÄÄ O IHAN PERSEESTÄ TÄÄ HOMMA! .. ei jaksa, ei kiinnosta, ei mitää halua taistella..ei kuria,yksin koko homman kanssa..
mutta sit joku joskus sanoo,, hei,oot muuten saanu nyt lihaa vähän ajan sisään hyvin!
tai kunto on kiristynyt,esa! jee,ja kesken massa-kauden,YES! ei tiedä miten päin sit olis..

-sain uude treeni kaverin,aivan huippu tyyppi jukka n. huomaa että ei oo varkaudesta, on niin huippu tyyppi! yes"

ps 2; tsemppiii Eepeelle (olkapää paskana) pidä pää vaan kasassa nyt ja unelmat korkeelle +TAVOITEET! kyl se siitä!
hyvi suunniteltu on puoliksi tehty!

ps3: niin paria "Jukkaa" lähen aikuisten oikeesti vetää nyt CBB kisoihin kuntoon ensi syksyyn(+omat body kisat) + sit on yksi joni joka nostaa penkiltä 160kiloo ja sille vedetää keväällä sit kisat, kunhan samu näytää tekniikat ja penkkipaidan käytön jne,, mulla loppuuu ammattitaito tältä voima-puolen osalta siihen,toki yritän vakoilla tietoa sampalta samalla.mutta voi olla että samulle tulee tästä jonista sit eka asiakas tai treeni kaverin ,voimooo on ja hurjasti! teki eilen t-soutua tuettuna 100 kilolla 6 toistoo!!!

ps4: huomenna treenit taas NOBODYLL' J välillä, jannen kaa menen sinne ottaa helvetillisen ojentaja treenin!
JUUH...

-Oli sellanen jalkatreeni että oksat pois,,, kovuus taso 9½,treenasin nobodyl pmäellä ja ISO-tony ja miika oli kans, pojat auttoi hyvin tappamaan multa jalat,

eka liike; kuntopyörää reilu 5min

1.REIDEN OJENNUS:
1x16
1x10
1x8
1x6 ja kaikki loppuun asti,tauot 2min ja joka sarjaa melkein lisäsin kiloja


2.JALKAPRÄSSI:
1x12 230kg ,3min tauko
1x10 250kg ,3min tauko
1x8 290kg ja heti pudotusarja 220kilolla 6 toistoa tais tulla en tiijä kun taju pihalla oli mukavasti, sitten jatkoin vielä 180 kilolla 7-8 toistoo ja joka sarja silmittömään loppuun asti tein!!
1x10 230 kilolla,täysin loppuun asti, piti huutaa tuskasta,ja kiroilla..
-pudotussarjan jälkeen näkyi oikeesti tähti䤤 sellasii pieniä ,kirkkaita kun lumisadettA ¤¤ HEH..¤¤3.REIDEN KOUKISTUS MAATEN: (painoja lisäten,ja 2min tauot sarjoissa)
1X12
1X10
1X8
1X5 JA PUDOTUS KAKSI KERTAA! POLTE NIIIN PERKELEELLINEN!

4.SJ-VETO 1-2X8-15 (en kyenny tekeen enää tätä ..)

5.POHJELIIKE SEISTEN: (1MIN TAUOT)
1X16
1X12
1X10
1X8 JA PUDOTUS KOLMELLA SARJALLA, -AI AIAI AJAJJAJA JAAI SAATANA!
2MIN
1X10-12
1X12-15
..JA TREENI SIINÄ!


HUH HUH.. HARMI KUN MOLEMMAT TONY JA MIIKA OLI JUST FLUSSASTA SELVINNEET NIIN EN VOINUT NIITÄ RÄÄKÄTÄ KUNNOLLA,KELE! ;) NO JOSPA ENSI KERRALLA SIT

-SIT PALAUTUS JUOMA JA SYÖMÄÄN...
PS:PITI MENNÄ UIMAA MUT EIHÄN TOI HELVETI UIMAHALLIN REMONTTI P MÄ'ELLÄ OLE VALMIS VASTA KUN V 2008!!?? ON SE HIASTA TÄÄLLÄ PÄIN...

PS2: illasta vietiin koirat juoksee puistoon jossa eepee oli just lähös omien koirien kanssa ja tappeluhan niiille olis tullut.. kauheaa murinaa ja kovistelua aidan läpi,heh,

-sit matkalla kotiin ninnin piti saada bigmac... oli tuskaa olla vieressä kun söi sen autossa ,koko auto haisi helevetin hyvälle.. hyvä että ei itku tullu,vitutti urakalla, no kaikkee ei voi saada,ei bodykroppaa jos roskaruokaa.

-itseppähän oon lajini valinnut :( TANA!

ZONEKeskiviikko 24.10.2007 15:17

juu-u
-kiirettä pitää,zonexi-painonhallinta kurssi vetäisi taas hyvin käyntiin ,14 henkee tuli ja 4 viikkoa osa jo zoneillut.. olotilat parantuneet ja painoakin pudonut ryhmäläisillä mukavasti.sentit häviää mahasta,sillo on asiat oikein!
ja onpa tässä yhdellä kurssillani viime vuonna ollut painonvartijat-vetäjätkin kuuntelemassa :)

-netti sivuja rakennellaan Zonexille joten niissä nyt mennyt aikaa jonkun verran,,,että ei moni saa kiinni miestä nyt helpolla,, ei ees ninnin puhelimesta..heh,,2 viikkoa aika tehdä sivun runko+asiatieto,, kuvia pitää myös ottaa ruoista ja zone aterioista,kuvia näytillä oletuslabumisssa .. ja niille on jo moni paskat housussa nauraneet :)

.. mutta tulevaisuudessa en muuta teekkään ku ravinto ohjelmii koneella tavallisille ihmisille ja potareille +henkilökohtaisia ohjauksia niin ravinto kun treeniin ja luentoja zonesta.sen verran on asiakkaita ollut tässä.. arviolta yli sata ruokavaliota olen 5-6 VUODEN aikana tehnyt ja noin 700 ohjausta salilla :) HUH huh !!

-Zone- kurssithan kävin oulussa 2krt ja 3krt varkaudessa saman kurssin.. en jäänyt luokalle vaan kiiinosti niin kovasti aina ne että piti mennä kuuntelee ja jka kerta jotain erilaista nousi esiin mitä oli jo unohtanut.. tosiaan 5 v sitten eka kurssin kävin,sillo tein kunnonsalillla ravinto -ohjelmia erittän hyvvällä menestyksellä.oulussa on kokonainen kartano jossa syötettää ihmisii zonella.. moni päässyt esim diabetes lääkityksestäkin eroon ja muista vaivoista..niin vahna meidän oma hormoni järjestelmä on kun antaa kehon olla tasapainossa eli zonella!

-treenit kulkenut kohtalaisesti,yli kuntoa pukkas joten kevyen viikon osaksi tein, painon katson parin viikon päästä ja kuvia ottelen sit.. tänään menen pieksämäelle treenaa jalat NOBOBYLLE! PIKATESTON KANSSA JA MIIKAN KANS TREENATAAN! NOBODY on oikee hardcore sali.. ja sit SIITÄ uimaan ja syömään piffiä!ja pottuja! :=)

tsemiä!

ja erityisesti hessulle TREENEIHIN

...Sunnuntai 30.09.2007 16:46

KIRJOITAN KUULEMMA KUN KARI HOTAKAINEN :)

KASVAKEE! KUVa 25.11.07Sunnuntai 30.09.2007 16:38

-jepo jep.selkä parenee vaan.
-ei kipee ole ollut mutta töissä huomas taas että kipeytyi seisomisesta.no treeni o taas kulkenut,nyt tein vinopenkkii käsipainoilla 45 kiloisilla 11 toistoo!ELI 50 prosenttia noussut tulokset tässä liikeeessä 2-3kk.
ja t soutua sain isommilla kun viimeksi ja sit tein hausikääntöä tangolla 50 kilolla 9 toistooo,suoralla tangolla. mutkalla joskus tehny 60 kilolla kapeella otteella.

ja paikat oli kasvanut 5kk aikana..
rinta +5cm (115cm)
kädet+1cm (42..cm)
reisi +1cm (59cm)
pohje+1 cm (39cm)
hart.leveys (127cm)
vyötärö (90cm)
paino,ilta 78kg..

-ett' sellast..tästä o nyt hyvä alkaa KEHITTYÄ uusiin mittoihin ,ikinä -kun otetaa käsijarru pois päältä. :)

- ja ke menen värjää bebee vantaalle ja pe sit lähdetää lahteen kilpailija kokoukseen ja punnitukseen, beben kunto o taas kireempi,kattokaapas linkistä sit..l

-la on sit expo joten kaikki fanittamaan sit sinne ketä nyt fanittaakin, jee ninnikin lupas lähtee ja kiitos siitä kuuluu Tiialle .tonyn emännälle. ps: viimein tapasin iso-tonyn ja SIITÄ MIEHESTÄ VIELÄ TULLAAN KUULEMAAN! KÄDET VALTAVAT (55cm)jaMIES ON VASTA PARI KYMPPINEN!

kiitos jukka n:lle hyvästä kuvasta