IRC-Galleria

KOPIO MUTTA ASIAA...Torstai 24.01.2008 04:19

"Vanhemmillani on tapana ikävystyttää minut kuoliaaksi typerillä kommenteillaan siitä, miten vaikeaa elämä mukamas oli, kun he olivat nuoria. Tiedättehän.... Kouluun piti kävellä aina 30km ylämäkeen miten vaikeaa elämä mukamas oli, kun he olivat nuoria. Tiedättehän.... Kouluun piti kävellä aina 30km ylämäkeen molempiin suuntiin joka ikinen aamu ympärivuoden kestävissä lumimyrskyissä kantaen nuorempia sisaruksiaan selässään. ..

Ja koulussa oli vain yksi luokkahuone ja kaikki saivat vain kymppejä, vaikka kaikki olivat myös töissä 16 tuntia päivässä nälkäpalkalla, ettei perheen tarvinnut nähdä nälkää. Itse en koskaan kertoisi tällaisia, vannoin... Mutta...nyt kun olen vanhempi, niin en voi kuin ihmetellä, miten helppoa nykynuorisolla on. Niillä on kaikki niin vitun hyvin!
Minun nuoruuteeni verrattuna he elävät kuin kuninkaat!
Nykynuoret eivät todellakaan ymmärrä, miten hyvin heillä on asiat!

-Kun olin nuori, niin ei meillä ollut mitään internettiä. Jos halusimme tietää jotain, niin menimme kirjastoon ja haimme sen tiedon itse. Ei ollut copy-paste toimintoa, muistiinpanot joutui vääntämään ihan itse materiaalista, jota varten ensin kahlasi sivukaupalla kirjoja läpi. Eikä silloin ollut sähköpostia! Meidän piti kirjoittaa kirjeitä, paperille, kynällä. Ja sitten piti kävellä ulos, joskus jopa kadun toiseen päähän, että sai -kirjeen laitettua postilaatikkoon ja siltikin sen perillemeno kesti viikon.
Eikä meillä ollut MP3:sia tai Napstereita! Jos halusi varastaa musiikkia, piti kävellä levykauppaan ja varastaa se itse. Tai odottaa koko ilta radion vieressä, että sai nauhoitettua kappaleen radiosta ja silloinkin juontaja yleensä puhui biisin alun tai lopun päälle ja pilasi koko kappaleen. Levyt saatana olivat mustia muovilättyjä ja maksoivat omaisuuden. Ne piti kääntää itse, jos halusi kuunnella molemmat puolet. Eikä voinut kuunnella autossa - tosin, eipä autojakaan ollut joka perheessä. Kasetteja pystyi sentään usein kuuntelemaan autossa, mutta nekin piti kääntää. Ja niistä hajosivat nauhat luvattoman usein, jolloin mikään ei pelastanut lempikasettiasi. Ei ollut varmuuskopioita tietokoneen kovalevyllä.
Ja tiedättekö mikä oli todella rankkaa?...
Pornoa ei saanut netistä! Ei, vaan piti lahjoa joku ostamaan Jallu kioskilta. Joko noin, tai sitten runkattiin Anttilan alusvaatekuvaston kanssa. Ei ollut muita vaihtoehtoja. Eikä meillä ollut mitään hienoa tekniikkaa, kuten koputustoimintoa puhelimessa. Jos olit puhelimessa, kun joku soitti, niin soittajanpuhelin tuuttasi varattua.
Eikä meillä ollut mitään vitun soittajannumeronnäyttöjäkään. Kun puhelin soi, ei ollut aavistustakaan, kuka se oli. Oli vaan pakko ottaa riski ja vastata! Ja itse puhelin, niitähän oli jokaisella perheellä yksi. Keskellä aulaa, että kaikki varmasti kuulivat kaikki keskustelut. Ja johdolla seinässä kiinni, ettei sitä voinut siirtääkään, koska se irtosi seinästä jos kävelit pari metriä.

Pikavalinnasta ei meidän nuoruudessamme oltukuultukaan. Kun veivasit pyöreällä kiekolla kaverin numeron, ja numero olikin varattu - veivasit sen uudestaan. Ja ehkä uudestaan. Ja ehkä vielä. Ikinä ei myöskään tiennyt, kuka näihin kollektiivisiin puhelimiin vastasi - yleensä ei ainakaan se oma kaveri, vaan joku muu perheenjäsen. Jolloin piti esitellä itsensä ja kohteliaasti pyytää hakemaan kaveri puhelimeen!

-Eikä meillä ollut mitään Pleikkareita ja hienoja3D-grafiikoita. Meillä oli joku kämäinen tv-peli ja tietokone Commodore 64! Ja maailmassa oli sormilla laskettava määrä pelejä, kuten Space Invaders ja Asteroids, jotka näyttivät lähinnä legoilta. Pelinhahmot olivat neliöitä. Sinä olit neliö Avaruusolennot olivat neliöitä. Ammukset olivat neliöitä. Asteroidit olivat neliöitä, jotka ammuttaessa hajosivat pienemmiksi neliöiksi. Eikä silloin ollut mitään vaikeustasoja tai kenttiä, vaan sama kenttä ja vaikeustaso ikuisuuksiin asti. Eikä pelejä voinut pelata läpi, peli vain jatkui aina vaikeampana ja nopeampana kunnes kuolit. Ihan kuin elämä!

- Eikä leffateattereissa ollut kaltevaa lattiaa, vaan kaikki penkit olivat samalla korkeudella! Jos edessäsi istui pitkä hujoppi, niin se siitä, eipä tarvinnut katsoa sitä leffaa. Ja toki meillä oli telkkari, mutta silloin oli kaksi kanavaa ja nekin mustavalkoisia. Eikä ohjelmia nähnyt mistään tekstiteeveestä, vaan ne piti katsoa lehdestä. Eikä silloin ollut mitään Cartoon Networkkia! Piirrettyjä tuli vain lauantaiaamuna. Ymmärrättekö te?? Piti odottaa koko vitun viikko nähdäkseen piirrettyjä. Kanavasurffaillessa pysyi meidän nuoruudessamme hyvässä kunnossa, koska ei ollut kaukosäätimiä. Joka kerta kanavaa vaihdettaessa tai ääntä säädettäessä piti kävellä tv:n luokse!!

Tällä kaikella tarkoitan, että nykynuorilla on asia tniin "#%%/ hyvin! He ovat täysin pilalle hemmoteltuja, eivät varmasti kestäisi elämää 80-90luvulla!
Perkele!
jep.. päivähän käynnistyi hyvin,aamullla tokkurassa kuuden aikaan olin rapsutellut ninnin kylet ja en ees muista tätä..!! -toinen käyttää nukkuvaa ressukkaa hyväksi! kele akka! :)

herätys mulla klo 12 ja puurot ja muut ruoat matkaan ja ohjaamaan saleille koko päiväksi(14-18)rääkkäämään OMIA asiakkaita.. ja sit omiiin treeneihin jotka meni vallan hyvin...ja ninni rakas kävi hakee väsynee ukon treeneistä klo 20.30 pois ..ONNEKSI.

-sit tankkaamaan ja piereskelemään sohvalle,, ja pikkusen helliä omaa kultaa piti myös.
onnistunut päivä, huomenna lähes samanlainen päivä luvassa.pankkireissuja,palaveria netti sivusta,asiakkaita parit.ja tietokoneen asennusta,serkkupoika -japokin kanssa´jos sais bf 2 :sen toimimaan viimein...

..pääsis snaippailemaan..poistaa stressiä kivasti se :)

POSE POSEMaanantai 21.01.2008 06:48

juu---kiva super-sunnuntaikin oli taas---

-olipa mukava poseerata tänäään uimahallilla jumppasalissa ja jukkis otti kuvia asennoista että menee kaikki "kohilleen"...

- samoja virheitä meinas tulle edelleen poseeratessa,,mut niitä sit korjailtii ja haetiin uusii ulottovuuksii..ja asentoja.ojentaja pose se vaikein mulle.selkä puolet menee hyvin.ja itsekkin melkein säikähin mite on tullut kehitystä ja jotain"massaa"kehoon. ja laitan kuvii esille kun saan ne jukan kameralta..

jukal oli paino noussut ja mulla kans!lepo auttaa kasvamaa ja kovempaakin kovemmat reenit!

-nyt nuggumaan jotta jaksa huomen tehä kaikki asiat.. on treenattavia ja omat treenit juluman kanssa ja ruoanlaitot ja koiralenkit ja illasta taas yks ruokavalion teko.. huh huh.
-tänään sit oli toisella jukalla synttärit ja sen kunniaksi mentiin treenaamaan nobodylle p-mäelle.

-annoin miehelle sellasen selkä-saunan selkäreeneissä että oksat pois!
-stereot päässä reenattiin vaikka salilla soi metallicaa täysillä ja ukot heitteli painoja ja tankoja ku viimestä päivää!tollei jos tekis city-saleilla se olis porti -kielto heti sinne salille...

-mies teki selkää ja aloitti maastavedom polvien alta-rautaa oli pari sataa ja selkäkin alkoi huutamaan kun tangot ..eli viäntyyy!!
sit super-sarjoja selälle ja siiville... ja kohautukset ..ja pohkeetkin lopuksi..

- paikat kesti!hurjija loppuunasti vietyjä sarjoja ja mies nautti kun sain olla "oma itsensä"- salilla eikä tarvinnnut miettiä mitä muut ajattelee(niinku kylillä joutuu..)täällä kun kaikki treenas hullunlailla tällä"oikeella"salilla....
-mies oikein murisi ennekuin sarjat aloitti.
ei ollu mies vaan puhunut että kovoo reenoo vaan oikeesti reenoo just niin kovaa kun puhuikin ja mitä itse mietinkin.
ja ihan yhtä kovoo reenooo ja julmasti kun tää julmajukkakin..mun reenikaveri nyt viikolla normaalisti AINA.yes!!!

-voisin treenata aina tällä salilla!jos olis vaan lähempänä! kele!
porukkakin oli tosi"jäntevää" ei mitää koneilla- puppeli -poikia-pehmeöää lihasta saaneita vaan oikeesti ihmeen jåntevää porukkaa..ja pari naistaki/ tyttöö..oli reenammas kovoo.
-meikä poika teki taas jalkoja nobodyllä.. ja suoraan sanottuna huusin kivusta jalkaprässissä sarjan aikana!ai ai..kivaa oli!

on kiva ku löytää tälläsii ukkoja jotka nauttii reenaamisesta ja kisaamis touhuista.! VIIMEIN! ;)

pose down!Perjantai 18.01.2008 03:07

-olipa mukava viime viikonloppu kun käytiin treeni -leirillä mikkelissä ja posetettiin ja puhuttiin kisa hommeleista siellä ,fitnes tyttöjen kanssa!oltiin ainoita poikia jukkien kanssa! :)
heh--
- leiriä veti mähösen aki ja olipas kerrankin HELEVETINMOINEN ammattilainen puhumassa!siis aivan huippu ukko!

-eka pvnä ei paljoa uutta tullut mutta toisena enemmän sit.paljon mieltä askarruttavia asioita"aukesi"leirillä ja sain mukavasti uutta ja tosi uutta tietoa!! :)
-varsinkin Huoposen Jukka kun neuvoi poseeramisen taitoja ja saloja!
ne oli kylllä niiiin hyvii juttuja että ei voi niitä ihan kaikille ees neuvvoo :)

--ja jukka h.on aivan huippu tyyppi kans!juma!
-ei oo miehen suu sellanen että pitäs kolikoita antaa ennekun alkaa tekstii tulla vaan on tää kans tosi reilu hemmo! ja osaava kaveri! HYVÄ JUKKA! -come backkiä lavalle vaan taas kun muut hommat alkaa loppua/vähentyä!!ja kun se "nälkä"kasvaa tähän hommaan takas taas...
meikä kysyi lupaa kuvata viteoo ja kuvasinkin viteoo ja välillä kuvasin vaan sillai että saan edes puheen talteen(asia tiedon) että en unoha kaikkee..kirjotiin koko ajan sen minkä ehdin mutta eihä sitä sitä ehi kaikkee...

-aki mähönen kehui kovasti "jukkien"poseeraamista ja lihas-tasapainoa!
-olin pojista-ni TODELLA ylpeä! -JEE!! :)

ps:ja jukka huoponen lupasi katsoa meidän kaikkien kuntoa sit dieetillä ,kun alkaa itsellläkin se sokeus että millo o hyvä..eli mikkeliin sít kunnon-tarkastukseen aina aika-ajoin ravataan sit ensi kesänä..
ps2:kuvasin myös viimein ne käännökset pojista ja kuvista nyt bökee sit miten ne pitää olla pojilla..
ps3:ja kiva että marikin pääsi leirille mukaan!
mari viedään kans vielä kisamaan n.1,5 päästä! jee!
sit sitä tästä lähtee taas 16-17 kiloa..ehken.. ainakin,,kai ,,melkein :) aivan sama,,vaikka enemmän!nyt OIKEESTI tiukaksi,, 24 vko dieeti tulee !!

TEKIS MIELI OTTOOO KÄNNIT!Maanantai 07.01.2008 06:10

..KELEEN ANTIBIOOTTI KUURI! no otan lasin punaviiniä... kele..
ei vaan voi mitään,,siis ihan itkettää oikeasti tuo ihmisten kateus!

VITTU!!! .. ei se auta .. vaikka tekisit asiat oikein ja kuinka hyvin..koska asiat voi tehdä liiankin hyvin..pitäs vaan olla tavallinen..sit olis kaikki hyvin.

-mutta sitten kun sinusta taas tykätään liikaa alkaa se vitun kateus!
onpa kivaa..aina saatana tää sama homma. joka paikassa ja joka hommassa...

tästä hyvä esimerkki on joku selvityjät sarja tai bb. se joka vähiten ärsyttää tai kuka on se tavallisin tai siis "ei uhka" tai sillai.. niin voittaa!!??miettikäääs..
vaikka ei olisi ansainnut voittoa! kele!!

-taidan kohta vaan alkaa yrittäjäksi.enkä olla enää kenenkään palveluksessa.paitsi asiakkaiden.

-joku päivä vielä sekoan.
-voikohan mennä lääkäriin sanomaan että en voi tehä töitä enää ..ku oon niin hyvä! ku sit alkaa syrjintä,kateus,pilkka,ylimainostus aina töissä tai missä vaan..jne jne.. eikä oo kivaa se kun teeet oikein...sellanen alkaa ahistaa... mutta silti tunnet tekeväsi väärin! onneksi uskon asiakkailta tulevaa palautetta aina!

kun sais joskus tehä asiat vaan oikeesti sillain oiken ..eikä vaan silleen sinne päin oikein..

voi kuullostaa oudolta tää saarna tänään mutta joku päivä avaudun tästä tänne!
ja ei mulla oo kusinoussu päähän! tai muka tälläistäkin olen kuullut että olisin päästä jo pehmennyt..hheh! eiköhän tuo mun emäntä olis sen ekana huomannut...?oikeesti,mä joudun töissä olee eri henkilö-vaikka en haluaisi! poliisit voi aina olla mulk.. mutta en mä nyt vapaa ajall...

vaan palaute kaikesta työstäni tulee asiakkailta joka asiassa! ja sitä uskon! en muuuta! ja kun tietää itse että on tehnyt oikein,ilman syrjintää yms ihme syytä

pomot ajattelee aina vaan menoja..ei tuloja! VITTU! ja se on väärä ajattelu tyyli..

mutta tuloja tulis jos homma pelaa,jos ei pelaa , ei tuloja!
-EIKÖ?????!!

.aivan sama ymmärtikö joku väärin tai ei ollenkaa tätä tekstii tänään mutta joskus kerron kouluajoistani esimerkkejä..yms elämästä-ni.
tehkää työ vaan työnä.
älkää rakastuko siihen mitä teette.. vinkki.


..ja sit vielä... joo unohdin jo.

jep!Keskiviikko 02.01.2008 00:48

jouluna tankattu aj nyt sit kipeenä. kirjotetaan enenmmän kun jaksan ja ehdin.töitä putkeen monena yötä oli mm uusi-vuosi-

jihhaaPerjantai 21.12.2007 03:40

paino noussut 3 kiloa 2 viikossa! yes.. ja tulokset nousee myös..koko ajan,uusi ohjelma toimii!ruokahommat kohdillaan myös.. uudesta vuodesta alkaa sit hiilarien rytmitys cutlerin kirjan mukaan!