IRC-Galleria

KIIITOS JUHALLE HIENOSTA KARKKI-ARKUSTA!Sunnuntai 27.07.2008 03:16

-teksti piti tulla kanteen että SM-voiton jälkeen saa avata!

--no laatikkoa nyt sit täytellään kaikilla herkuilla mitä haluaisi syödä,jotta ei käy niinku v2000 että ei kisojen jälkkeen ollut rahaa edes suklaata ostaa kunnolla tms herkkuja!KYL OTTI PÄÄHÄN SILLO!
mut toinen oli sit se että ei sillonen nainen antanut /jaksanut kattoo sitä mässäilyy niin mun piti raahata naapuriin osa herkuista.kun ei esim jäätelöö mahtunut pakastimeen kun 4-5litraa!!
.. niin vein sit jyrille ,kaverilleni,naapuri taloon asti pakkaseen jäätelöä!suklaa-banaani bravo!10markalla sai sillon 3lirtaa sitä paketti-jäätelöö prismasta!! ja esahan toki osti sit 70 markalla niitä...oli pari kassia jäätelöä sitten raahattavana kotia!!

ps,ei muuten suklaa -banaani jäätelö oikeen vieläkään meinaa maistua,,,

-parasta on kisojen jälkeen se kun pääsee syömään!ei edes voitto oikeesti ole se paras tunne!

..ja ton arkun avaimen annoin..OHOH! helvetti,,missähän se nyt on!?
apua,,jo senkin hävitin! kele!

..veeraaa..eikun annoin sen sittenkin sulle.sä otit sen?onha se tallessa??? onhan

VERAN TOINEN KETOOSI -PÄIVÄSunnuntai 27.07.2008 03:08

..ei mtn ihmeellistä!?? ihme nainen?ei tunne mitään oireita..päänsärky(otsassa) vasta ainoa selvä ketoosiin meno -oire ja lievä väsymys. ei makeanhimoa.ei nälkää tms.

-kohta alettava vahtia että saako jostain salassa hiilaria :) varmaan karkkia syö ... ei nyt sentään!

nooo.. ma tai ti tarkistettava ketoosi ,tikulla:)

KALORIT 1082
proteinia 80g
hiilaria 43g
rasvaa 65g
-vera halus kokeilla ketoosi-dieetiä--jotta rasvanpoltto nopeutuu!kun ei tuo 9 vkossa kuulemma 11 cm vyötäröstä ja 9kg painosta ole tarpeeklsi hyvin,ZONELLA!!??

ps: tekemättä hiki-liikuntaa tai salia kertaakaan! IHAN OIKEESTI!??


1.PÄIVÄ: http://fi.wikipedia.org/wiki/Ketoosi_(tila)

*hiilarit 45g. (huomenna alle 30g hh pvä)!
*rasvaa 105g,
*proteiinia 101g.
*kokon.kalorit 1530

OLOTILAT:
*kikattelua ,sekä lievää päänsärkyä ,otsassa , väsymystä.rauhallinen tyttö!välillä...
ainakin melkein:D

RUOAT:
*munia,voimariinia,cla,juustoa,nakkeja,tomaattia,kuhaa,pähkinöitä,rahkaa,omenaa,marjoja,hapankorppua,salaatteja,
oliiveja,raejuustoa,broileria,kermaa,jne!
"Ketoosi on yksi elämän todellisia, siunattuja lahjoja. Se on parempaa kuin seksi ja auringonpaiste ja kaiken lisäksi molempia vaarattomampaa."

Robert C. Atkins:: Tri Atkinsin Uusin Painonpudotusohjelma


Ketoosi :
tarkoittaa niukasta hiilihydraattien saannista johtuvia muutoksia elimistön aineenvaihdunnassa. Kyseessä on luonnollinen tila, johon elimistö siirtyy myös esimerkiksi paastossa. Ketoosi määritellään tilana, jossa ketoaineiden määrä veressä ylittää tietyn rajan.voi testata testi liuskalla virtsasta ketoosin syvyyden elimistössä-

Laihduttamisen kannalta ketoosin suurin käytännön hyöty on nälänhallinnan parantuminen, jolloin laihtuminen ei edellytä nälässä kitumista. Ketoosi itsessään ei takaa laihtumista eikä ole edellytys laihtumiselle. Osalle ihmisistä siitä on kuitenkin suuri apu.


Glukagooni.
Kun verensokeri, ja siten insuliini, on matalalla, tulee glukagooni mukaan kuvioihin. Kuten aina, kehollamme on monta monimutkaista tapaa varmistaa energiansaanti kaikissa tilanteissa. Kun ihminen on ollut monta tuntia syömättä hiilihydraatteja (esim. monen tunnin unen jälkeen aamulla tai paaston aikana), on verensokeri pudonnut matalalle, eikä energiaa siten ole kovin runsaasti saatavissa. Mitä keho keksii?
Glukagonin. Se syöksyy verenkiertoon ja aktivoi lipaasin, joka käynnistää lipolyysin eli rasvan hajottamisen energiaksi, estää hiilihydraattien käyttöä energiaksi ja edistää lipolyysin välityksellä samalla myös ketonien syntymistä.
Joku viisas ihminen siellä ruudun takana saattaa pystyä tästä päättelemään, että aamulla on otollinen aika liikunnalle, koska keho 'pakotetaan' käyttämään rasvaa suuremmissa määrin energiana hiilihydraattien sijasta.

Tämä on totta. Joku saattaa myös pystyä ajattelemaan, että jos kerran glukagooni on laihduttajan kaveri, kannattaisi pyrkiä maksimoimaan sen tasot kehossa pitämällä insuliinitasot nollassa. Totta. Miten tämä voidaan tehdä? Lopettamalla hiilihydraattien syönti tyystin ja rajoittamalla proteiinien (jotka siis myös aiheuttavat pienen nousun insuliinissa) kulutusta samalla kun syödään suuret määrät rasvaa.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Ketoosi_(tila)HEIKKILÄ:(lääkäri)
Heikkilän mukaan II –tyypin diabeteksen ensisijainen hoitomuoto on vähähiilihydraattinen ruokavalio ja vasta toissijaisesti lääkehoito. Vähähiilihydraattinen ruokavalio normalisoi ja tasapainottaa insuliinin aineenvaihdunnan.

Heikkilän mukaan on tärkeää syödä kolme monipuolista ateriaa päivässä. Hänen mukaansa mikroaaltouuni tuhoaa lähes kaikki ruoan vitamiinit, entsyymit ja antioksidantit. Heikkilä korostaa perinteisten menetelmien, eritoten höyrystämisen, merkitystä ruoan valmistuksessa.


Mieli:
Ihmisen kokonaisvaltaista hoitoa kutsutaan holistiseksi lääketieteeksi. Sen mukaan fyysisten tuskien ja kiputilojen taustalla ovat usein mielen ongelmat, kuten erilaiset ahdistukset ja kivut. Näitä tiloja on vaikea hoitaa mielialalääkkeillä tai kipulääkkeillä. Ihmisen hyvänolon tunnetta pitää Heikkilän mukaan tukea ja sen puolesta pitää toimia, ei lääkkeillä, vaan elämällä henkisesti rikasta elämää.


Liikunta
Heikkilä korostaa kohtuutta kaikessa. Hänen mielestään länsimainen tapa urheilla ja vieläpä kuntourheilla on luonnonvastaista. Se aiheuttaa sairauksia ja kuluttaa elimistöä. Liikunta tiedetään yleisesti huonoksi laihdutusmenetelmäksi; syyllistämällä ihmisiä heidät saadaan vain helpommin hallittaviksi.
Raskas liikunta sopii hänen mukaansa parhaiten niille, joilla on vaikeuksia aggressioiden pidättelyssä ja vihantunteiden hallitsemisessa. Hän suosittelee esim. joogaa mielenrauhan ja hyvän olon saavuttamiseen.VAPAA EHTOISESTI HALUAA KÄRSIÄ MUKANA..MIETI !!KETOOSIIN HALUS TIECCA TÄÄ NAINEN!

KREISI REISI TREENI !Torstai 17.07.2008 05:11

ei voinut tehä polvi kivun takia hackkii tai etukyykkyy tällä viikolla,rankasin sit itseäni näin(6-12 toistot)

box-kykkkyä-smith 180,190,200 kiloa
syvä kyykky smith 120kg,100kg
askelkyykkyä 40kg,40kg,
reiden ojennus,pudotus!110kg+80,60
reiden koukistus koneeella,65,55
suorinjaloin maastaveto 80,90,100,
pakaraliike taljassa sivulle 2x12-20
pakara potkut taakse taljassa 2x12-20
pohjeliike prässissä ,20,10+pudotussarja "3"
sit olis pitänyt jaksaa lähentäjä konetta ja syvää vatsaa,,ei pysty!ei

-ilman rakasta ,,en olis edes salille lähtenyt.JA TULI UNELMA TREENIT!kiitos.vera taas..


http://www.youtube.com/watch?v=l5FMR0ILnOg SATASEN SARJA ALLA,,SIVULLA MYÄS 200KILON BOXI

ÄIPÄN SYNTTÄRIT OLI! Torstai 17.07.2008 04:58

omistin äitille selkä reeni sarjan salilla synttäreiden kunniaksi,150kilolla kulmasoutua ja toinen sarja puhtaammin 130 kilolla meni sitten

http://www.youtube.com/watch?v=RP7RC8Kusuc

tanan kissa varastaa kaiken!Torstai 17.07.2008 04:38

ostakee joku tää riiviö pois! tai tulkaa hakemaan se. varastaa aina pulloista korkit ja mun vitamiinit ,varsinkin kalaöljyt ,jos jää pöydälle, olipahan tossa yks pvä raahaamassa mun ainutta kanan palaa lattiaa pitkin..oli taistelut siitä meillä :D
ELIKKÄS KUVASSA HAUKEA 447g (Pvä ssä lihaa 450g)

HAUKEA KOOKOSMAIDOSSA!Torstai 17.07.2008 04:32

OLIPAHAN PIKKUSEN HYVÄÄ RUOKAA! VERA RAKAS OSOO AINA YLLÄTTÄÄ RUOAN LAITTO TAIDOILLAAN
olis voinut syödä koko kulhon tota! ja ajuoda tölkistä kookokset