IRC-Galleria

--PARASTA OLI KOKO DIEETILLÄ SE FIILIS KUN JUKKA PÄÄS HETI EKA VERTAILUIHIN!SILLO PÄÄS ITKU..
kiitos jukka kun jaksoit ja ei varmaan harmita yhtää kun jaksoit-!!? vai mitä sanoo anniz?
6 sija on HIENO saavutus kun 18 ukkooo on vastassa ja sulla oli jukka kirein perse!eli tiukin voittaa!!

http://www.sporttube.fi/view_video.php?viewkey=16e0238f741fab228fec


JUKKIS ALLA..harmi kun valot niin rankat,vetää sileäksi ton kunnon,vaikka säikeet on ukolla
http://www.sporttube.fi/view_video.php?viewkey=f85df22e9377d6c4f755

3PÄIVÄ SATASEN HIILAREILLA-- :(Torstai 18.09.2008 23:30

--TÄNÄÄN ON OTTANUT KOVILLE...olot tosi kauheat.aamulla puol tuntia uintia ja sit aamuapala rahkaa ja anansta ja oloet ei vaan piristy vaik miten cofuja ottas...niin loppuolo.

-no jos nyt kiristys sit viimein toi vattan alue,,navan kohdalta. kalorit 2050, su sit lataan 300g hiialria mut sinne pitäs jakssa joka pvä nyty satasessa pitää.-..ja tehdä aamulenkit 60min ja treenit 2 h ja aerobiset matolla jyrkällä kulmalla 45min treeninpäälle..ei paljoa naurata enää-

-äitille terkut1ja kiitos kaikille jotka jakssa uskoa muhun ja veralle eniten haluan sanoo että nhyt tarvian sinua ja PLAJON.
PS:onpahan kerran eläm'ss' kisannut alle 90 kilosissa..ps:tsekatkaapa jalkojani,,ei paljon 68kiloisena huomaa jaloissa eroa koossa jos jätkät painaa 88kiloa vieressä..hmm?? :D

mr kone teki sen!Tiistai 16.09.2008 17:10

kattokaapas ukon tiukkuutta pakarassa! oli sit kisan kireinperä..ja sä teit niinku vaan sanoin..helppoa!
CBB PITKÄT SIJA 6. !!upeaa!!!!!!!!
-sanoin kuvaaamatoman hyvän olontunne oli koko kisa viikonlopun,,sama kun voittovuonna.odotin hyvää reissua mutta se tuomareiden hölmöilyu tai jonkun muun joka se sarjahomman skoittin niin pilas sit kruunun tältä reissulta mutta muttta..no kuvat kertokoon taas!

-parasta kuitenkin oli se hetki kun oma valmennettava kävelee luotas pois,...lavalle.ja siihen on se päätavoite ollut,.päästä lavalle.
-mutta kaikkeinparas tunne viikonloppuna oli se kun jukan ottivat jo heti ensimmäisiin vertailuihin kun 5 vai 6 ukkoa ottivat siihen eteen,,ketkä näyttää line upissa kovimmilta!eli sillo otti pumpusta kun kuulin että nro ,, joo..
tavoitteeni oli siinä! pääs ukko heti eka vertailuun ja hulkin kanssa posettamaan,,se oli miehelle varmasti jo upea voitto!

-ja minkä shown mies teki vaparistakin parissa viikossa!todella hyvää posetusta ,sulavan rauhallista ja klassisia poseja välissä ja erittäinhyvä musiikkivalinta..jukka taki oikein teki kaikki erikoisasennot mitä harjoiteltiin ja vinkkejä annoin..niin jalansiirtämiset kun käsienkin,,ja ei mihinkään miehell' ollut lavalla kiire ja lopussa kumarsi ja näki että kisa-mieli kunnossa on nyt!! loistit jukka!!

kyl tyytyväisenä NIIN tyytyväisenä en saanut sanaa suusta vaan itkin kun pikkutyttö--

TODELLA UPEA JA KOVA SUORITUS JUKKA 2 VUODESSA TÄÄ SUN UNELMASI! JA SEN TEIT!
(eka vuonna zonella otit 38kiloa pois painoa ja vuodessa lihasta ja puolessa vuodessa dieetti ja lihasta sait silloinkin samaaan aikaan niinku huomasit!kun voimat säilyi,joopa kasvoi)

-TOIVOTTAVASTI nyt olisi muitankin ehdokkaita TEAM MURKULAAN tulossa ohjeita ottamaan ja vaikka kisaamaan kisaan asti varsinkin cbb ukkoja haluaisin saada valmenmtaa-natuna homma vaattii 24/7 eli kokoajan kaikein pitää toimia ja tälle lajille pitää antaa niiin paljon että ei sitä uskoisi
ei turhaan maailmankovinlaji ole!mutuaman kerran jouitui mr konekkin myöntämään dieetillä että on tää esa `kovvoo hommooo `JA VARMASTI EI HARMITA KUN SAIN SUT JATKAMAAN KÄRSIMYSTÄS jukkis
??!
-persekin oli sulla jukka tiukin koko kisassa..!

huom..aikaisemmilla sivuilla keväällä kerroin tästä kaverista mrkone ja tässä se nyt sit pullistelee lavalla ja komea paketti tuli,kiree kun mikä!! huh huh..tohon pitää jo nälkää nähä...ja niin näitkin.. :D
-upeasti jaksoit ,kone!

saatas vaikka oma bodiseura tai joitain aikaan varkauteen
DreamTan ja muut geelimäiset rusketusaineet KIELLETTY!

Turun kilpailussa kokeiltiin mm. DreamTania ja sen soveltumista kilpailuun. Kilpailijat sotkivat törkeän paljon takahuonetiloja Turun Konserttitalolla, jossa kaikki seinät (vaikka ne olivat suojattu muovilla) olivat töhritty rusketusväreillä ja talon irtaimistoa oli hajotettu, josta kilpailun järjestäjä joutuu maksamaan kalliit korvaukset ja lisäsiivouskulut. On melko varmaa, ettei kehonrakennus- tai fitnessurheilukilpailuja saada koskaan enää tulevaisuudessa pitää Turun Konserttitalolle aiheutettujen vahinkojen takia (näin kävi myös 80-luvulla Kulttuuritalon kohdalla).

Koska kilpailijat eivät näköjään osaa olla töhrimättä kilpailupaikkaa, ovat kaikki DreamTan ja sen tyyliset geelimäiset rusketusainelevitteet kielletty tulevista kilpailuista, koskien tulevaa Leader SM-kilpailua Fitness Expossa. Jokainen kilpailija tarkistetaan ennen lavalle nousua ja jos kiellettyjä värejä käytetään, kilpailija voidaan sulkea pois kilapilusta.

-no onneksi mulla on jo erilaista väriä tilattu,,ennakkoon! ei protania kuitenkaan, vaan.. yes" enpäs kerrokkaan

ALLA LINKKI MIELENKIINTOISESTA DOKKARIST AJOKA OLIS VALMISTEILLA USASSA
http://www.biggerstrongerfastermovie.com/
T :ALLE 80 KILOSTEN TURKU BODY SM.esa kukkonen vastustajani ainut OIKEA samansarjalainen alle 80 on kuvassa vasemmassa reunassa..joten? joo.. kultaa... vittu varma kulta meni.pit'' expossa varmistaa ettei nyt satakilosiin jouddu kesken kisan sit..TANA!

http://www.youtube.com/watch?v=FOLyFMSXOOQ

AAMULLA ALKAA TANKKAUS,(keveysti!!)Torstai 11.09.2008 06:18

elikkäs nyt on 5kiloo lähetenyt nesteitä ja sitten alkaa vasta kiristely,, eli juosataa vessassakohta,,vettä 8l pvä! ja suola pois,, katotaas la miltä ukko näyttää lavalla tbf-kisass!
-lupaan tuoda pari kovaa päänähkaa kisoista!

..itse asiaassa luulen että tulee TODELLA hyvä vko loppu..

-NIIN KULTAA OLIS SIT TULLU MUTTA KESKEN KISAN SIIRSIVÄT MUT ISOMPAA SARJAA TUOMARIT! HELVETTI!?? NIIN,,ÄLKÄÄ KYSYKÖ MULTA EN MÄKÄÄN YMMÄRRÄ!
HUH HUH... AIKA MENO JA TANKKAUS VAIHEESSA ALKAA SIT PAINO VASTA PUDOTA...TAI NOUSEE MUTTA KIRISTYY VAAN.. KATOTAA NYT--


TOSSAPA KUVA TAAS YHDESTÄ FIKSUSTA SYNTHOL KAVERISTA