IRC-Galleria

VERAN (KUHMUN)PARHAIMMAT UPDATEKeskiviikko 22.10.2008 18:29

KIVISELL'Keskiviikko 22.10.2008 01:54

-vera osoittautui todelliseksi sissiksi kun halus räntäsateeseen lähtee ja kapulassa ja pilkko pimeesen mettään la iltana..noin 3 h pakattiin tavaroita ja ruokaa ostettiin ,,lohta ja sissimuonia.. := ja karkkia! ...todella upea reissu oli ja nissisen sissi juha pelasti monelta hermoilulta,,heitti meidät ja auttoi puiden jkanssa ja teossa..flunssassa kun ei oiken ole iskussa.. no kuumetta ei ole.yskä molemmiollta tosi paha.
-roki ola kans mukana.Toni kari luovutti taas rakkaansa meille pariksi yöksi ja kyllä on mettässä koira ollutkin ennen,,huomas,niin hyvin roki osas 0lla,.eka yö oltiin teltassa ja sit toka yö siinä kodass,jopa lämpimämpää oli teltassa,,, :)

kiitos vera kun olet juuri tuollaien kun olet.upea reissu oli meillä kolmella.teki meille tosi hyvää!!!
ajatukset selvisi molemmilla ja yhteiset suunnitelmat.jotka on vaan positiivista!

-ps: vera yllätit kylla kun jaksoit ti lähteä kouluunkin ... ??,mikäh'ä sua vaivaa...

JA FLUNSSAKIN HELPOTTI METTÄSSÄ...OUTOA?..STRESSI POISTUU..

(tällä reissulla sai masuasukki alkunsa)

TUULASTAMINEN ON HELEVETIN SIISTIÄ!!!Maanantai 20.10.2008 22:57

OLIPAS todella hienoa,,, olo oli kun akvaariossa kun vene lipuu hiljaa ja näät veden alta kaiken,,,
5 lahnaa saatiin,.,mä iskin kaks,, olo oli kun rambolla :)

PÄIVÄN VITSI :DKeskiviikko 15.10.2008 19:54

PENIS
penis pyytää palkankorostusta:

minä,penis,anon täten palakan korotuksta seuraavista syistä:

teen ruumiillista työtä.
työskentelen syvyyksissä.
menen pää edellä joka paikkaan
minulla ei ole lomaa viikonloppuisin ,eikä julkisina juhlapyhinä
työskentelen kosteassa ja ahtaassa ympäristössä
minulle ei makseta ylityökorvauksia
työpaikallani on huono-ilmastointi
työskentelen korkeissa lämpötiloissa
työni altistaa minut tartuntataudeille

t penis


HYVÄ PENIS,

käsiteltyämme anomuksenne,ja harkittuamme esille tuomiasi argumentteja työnjohto HYLKÄÄ anomuksesi seuraavsista syistä;

et tee yhtämittaisia 8 tuntisia työpäiviä.
nukahtelet työsi ääreen lyhyiden työskentelyjaksojen jälkeen
et aina toimi johtoryhmän käskyjen mukaisesti
et pysy sinulle osoitetulla virkapaikalla,vaan vierailet usein muualla
et ole oma-aloitteinen vaan sinua on painostettava ja innostettava työskentelyyn
jätät työpisteesi jokseenkin sotkuiseksi työskentelyn jälkeen
et aina noudata tarvittavia työturvallisuus määräyksiä,kuten asianmukaista suoja-pukua
jäät eläkkeellee enenn 65 -vuotis päivääsi
et kykene työskentelemään tuplavuoroissa
jätät joskus työsi kesken ja poistut virkapaikaltasi,ennenkuin päivätyösi on suoritettu

ja ihankuin tässä ei olisi tarpeeksi,mutta lisäksi sinun on toistuvasti nähty saapuvan työpaikalle ja poistuvan sieltä kantaen kahta epäilyttävän näköistä kassia.
t : teidän työnjohto143Maanantai 13.10.2008 04:16

mun kilpailija numero oli muutes 143 :)

ja heti pe jo arvelin että kohtalo oltava tää... eka sm kisassa olin ykkönen,,sit olin SM kisassa06 niin 4 ;s ja nyt sit 3 sijan sain viimein SM kisassa!!

... näin se vaan menee..

-vai mitä vera.k-19 -juttu..samanlainen...kaikkee outoo tapahtuu ja ne juha naulat repussa..just sattui antamaan ,,ei olis kodan ovi menny kiinni muuten yöksi..
PRONSSI TUNTUI PAREMMALTA KUIN KULTA V2000!(kuvasa esa-huusi täysillä,JEEEES!)
-..niin monesti jo luovutin... saatte uskoa jos ei enää edes itse usko ja jatkaa vaan niin miten hyvält tuntuu saada siitä palkkio!ja juuri se mihin oli tavoite!

---isoin kiitos veralleni ja Rotikka juhalle , hanskille (hansu) sekä äidille +hanelle jotka muistutti silloin tällöin että voi luovuttaakkin joskus voi..jos elimistö pettää.. ja näyttivät ja kertoivat että on muutakin elämää siellä jossain..olipas hyviä ne letut sillo ja lihat kun yks ilta-grillattiin dieetillä! auttoi kovasti!
ja kaikkihan kilpailijat ne oli nyt langenneet syömäänm dieetillä,joskus! :)

kiitos myäs hessuööe joka rakensi todella hyvän dieetin ja tulosta tuli kunnes pää petti mulla ja hävetti soitella sit... ja väsytti niin paljonj koko touhu että vastasin viiimeisellä viikolla puhelimeen vain äitilleni..ISO KIITOS MYÖS KAIKILLE sponsoireille jotak mahdolllisti euroillaa että sain tehdä osa-aika tyätö ja tämä opiti verenpaineeni kohdillaakun ei liikaa tarttenut töitä painaa.. ei 14 vrk yö-työputkia vartija tällä kertaa,,eli kiiitos varkauden Auto-kari,Elpro-varkaus,varkauden luonnonravinto,varkauden kunnonsalille kiitos hyvästä ja kannustavasta ilmapiiristä ja tuesta kaikinpuolin,markukselle varsinkin!,sekä työnantajalle top protectionille jkiitos ymmärtämisestä dieeti -ajalleni ja sekä kiitoksia myös toveri- samulle ja isolle eepeelle,sponssista! ;)

ja ..ainiin,...tapio-enolle joka lainasi(järjesti minulle rahaa keskellä yötä kun palkka ei olutkaan tullut niin sai vatta taudiss jaffaa ja hdelmiä! ja karkkia!KIITOS RATIO!! ELI TAPSA!
(+mummo ja ukki)

mutta nyt sairastellaan tässä vatta tautia joka jo jkohta 2 vko ollut ..sekä nyt taas kuumessa olen!!jos tää tästä.. mutta en aloita treenaa ihan heti koska leposyke edeleen 90-100 !=??

..nyt rentoudutaan herkkujen-ja ruoan parissa ja eräilyn ja veran kanssa elokuvii katsellessa ja nai... jo :d

-voin sanoa että parasta tähän mennessä on ollut mehujää nimeltä grandin-jaffa sekä daimsuklaa jäätelö (melkein kun macflurrya!nam)sekä hesburgerin mega-ateria oli toosi hyvää! nammii!
ei edes raxin ruoat ollut mitään hampurilaisen rinnalla..sielläkin kävin jo..raxissa siis! kuopion raksissa klo 19 ja sit illasta 01 vielä tankaamaan abc lle bonuspannua! namiii!

kun pääsis nyt äkkii sinne scanburgerille syömään mukamas joku niin iso hamppari että ei mahu suuhun ha en muka jaksa syödä sitä..ainakin eilen olis mennyt toinen iskender pitsa ensimmäisen jälkeen :D

-ja ai niin.. kun ratkesin siihen pulla -pitkooN niin ..sillo sanoin että jos tähän kaattuu veera kisa niin sit kaatuu..että menetän kolmospallin johon oli tavoite niin sit menetän!mutta jos SAAN kolmos -sijan sä akka -juokset ekana ostamaan mulle pulla pitkoa backstagelle! :) no varkauteen asti piti ootttaa pullaa mutta matka meni hiilari kännissä hyvin kun puol kiloa suklaata vetäs siinä auton taka penkillä...
ja kiiiiiitos hanski kun pysähdyit matkalla esa-haisulin välistä juoksemaan pask... !!huh! helepotti:)


PS:KISAT TULEE TV STÄ URHEILUKANAVALTA NYT MAANANTAINA 20.30 JA UUSINTA TO ILTANA !
SIELTÄ NÄKEE ONNISTUNEEN VAPARINI..
...SAIN SADALLA EUROLLA LISÄRAVINTEITA ILMATTEEKS VOITON KUNNIAKSI JOSTA KUULUU PUOLET KYL KUVAAJALLE JOKA VARMASTI 50 E ON ANSAINNUT LISÄRAVINTEIT.. KUN AINA JOUTU TÄTÄ HURJAA KUVAAMAN JA TSEMPPAAN JA VÄLILLÄ KOTOA ASTI SÄNGYN POHJALTA HAKEMAAN!NIMITÄÄJ JUHA!

KIITOS ROTIKKA-JUHALLE!
TULOSSA ON RRHOTTEEINIA NYT SULLE SIT 50 LLA...!!
LINKKI VOITTO VIDEOON ALLA!


http://www.mass.fi/masstube.asp#top

mä oon niin loppu...Keskiviikko 01.10.2008 22:44

lepo syke koko ajan 90-110..levossa. olo järkyttävän heikkom,nukuttaa koko ajan onneksi,kunhan nyt vaan lavalle pääsee,aivan sama miten käy siellä. tai mitä käy.tän enenmpää en pysty antamaan ittestäni...

kiitos kaikille tsempistä ja katotaa su antasko ne edes 3 sijan,,, nelos sija kolmannen kerran olis jotain niin painajaismaista,..ikuinen nelonen niinkun ikuinen kakkonen on cutleri!
--PARASTA OLI KOKO DIEETILLÄ SE FIILIS KUN JUKKA PÄÄS HETI EKA VERTAILUIHIN!SILLO PÄÄS ITKU..
kiitos jukka kun jaksoit ja ei varmaan harmita yhtää kun jaksoit-!!? vai mitä sanoo anniz?
6 sija on HIENO saavutus kun 18 ukkooo on vastassa ja sulla oli jukka kirein perse!eli tiukin voittaa!!

http://www.sporttube.fi/view_video.php?viewkey=16e0238f741fab228fec


JUKKIS ALLA..harmi kun valot niin rankat,vetää sileäksi ton kunnon,vaikka säikeet on ukolla
http://www.sporttube.fi/view_video.php?viewkey=f85df22e9377d6c4f755

3PÄIVÄ SATASEN HIILAREILLA-- :(Torstai 18.09.2008 23:30

--TÄNÄÄN ON OTTANUT KOVILLE...olot tosi kauheat.aamulla puol tuntia uintia ja sit aamuapala rahkaa ja anansta ja oloet ei vaan piristy vaik miten cofuja ottas...niin loppuolo.

-no jos nyt kiristys sit viimein toi vattan alue,,navan kohdalta. kalorit 2050, su sit lataan 300g hiialria mut sinne pitäs jakssa joka pvä nyty satasessa pitää.-..ja tehdä aamulenkit 60min ja treenit 2 h ja aerobiset matolla jyrkällä kulmalla 45min treeninpäälle..ei paljoa naurata enää-

-äitille terkut1ja kiitos kaikille jotka jakssa uskoa muhun ja veralle eniten haluan sanoo että nhyt tarvian sinua ja PLAJON.
PS:onpahan kerran eläm'ss' kisannut alle 90 kilosissa..ps:tsekatkaapa jalkojani,,ei paljon 68kiloisena huomaa jaloissa eroa koossa jos jätkät painaa 88kiloa vieressä..hmm?? :D