IRC-Galleria

Vanhemmillani on tapana ikävystyttää minut kuoliaaksi typerillä kommenteillaan siitä, miten vaikeaa elämä mukamas oli, kun he olivat nuoria. Tiedättehän.... Kouluun piti kävellä aina 30km ylämäkeen miten vaikeaa elämä mukamas oli, kun he olivat nuoria. Tiedättehän.... Kouluun piti kävellä aina 30km ylämäkeen molempiin suuntiin joka ikinen aamu ympärivuoden kestävissä lumimyrskyissä kantaen nuorempia sisaruksiaan selässään. ..
Ja koulussa oli vain yksi luokkahuone ja kaikki saivat vain kymppejä, vaikka kaikki olivat myös töissä 16 tuntia päivässä nälkäpalkalla, ettei perheen tarvinnut nähdä nälkää. Itse en koskaan kertoisi tällaisia, vannoin... Mutta...nyt kun olen vanhempi, niin en voi kuin ihmetellä, miten helppoa nykynuorisolla on. Niillä on kaikki niin vitun hyvin!
Minun nuoruuteeni verrattuna he elävät kuin kuninkaat!
Nykynuoret eivät todellakaan ymmärrä, miten hyvin heillä on asiat!
-Kun olin nuori, niin ei meillä ollut mitään internettiä. Jos halusimme tietää jotain, niin menimme kirjastoon ja haimme sen tiedon itse. Ei ollut copy-paste toimintoa, muistiinpanot joutui vääntämään ihan itse materiaalista, jota varten ensin kahlasi sivukaupalla kirjoja läpi. Eikä silloin ollut sähköpostia! Meidän piti kirjoittaa kirjeitä, paperille, kynällä. Ja sitten piti kävellä ulos, joskus jopa kadun toiseen päähän, että sai -kirjeen laitettua postilaatikkoon ja siltikin sen perillemeno kesti viikon.
Eikä meillä ollut MP3:sia tai Napstereita! Jos halusi varastaa musiikkia, piti kävellä levykauppaan ja varastaa se itse. Tai odottaa koko ilta radion vieressä, että sai nauhoitettua kappaleen radiosta ja silloinkin juontaja yleensä puhui biisin alun tai lopun päälle ja pilasi koko kappaleen. Levyt saatana olivat mustia muovilättyjä ja maksoivat omaisuuden. Ne piti kääntää itse, jos halusi kuunnella molemmat puolet. Eikä voinut kuunnella autossa - tosin, eipä autojakaan ollut joka perheessä. Kasetteja pystyi sentään usein kuuntelemaan autossa, mutta nekin piti kääntää. Ja niistä hajosivat nauhat luvattoman usein, jolloin mikään ei pelastanut lempikasettiasi. Ei ollut varmuuskopioita tietokoneen kovalevyllä.
Ja tiedättekö mikä oli todella rankkaa?...
Pornoa ei saanut netistä! Ei, vaan piti lahjoa joku ostamaan Jallu kioskilta. Joko noin, tai sitten runkattiin Anttilan alusvaatekuvaston kanssa. Ei ollut muita vaihtoehtoja. Eikä meillä ollut mitään hienoa tekniikkaa, kuten koputustoimintoa puhelimessa. Jos olit puhelimessa, kun joku soitti, niin soittajanpuhelin tuuttasi varattua.
Eikä meillä ollut mitään vitun soittajannumeronnäyttöjäkään. Kun puhelin soi, ei ollut aavistustakaan, kuka se oli. Oli vaan pakko ottaa riski ja vastata! Ja itse puhelin, niitähän oli jokaisella perheellä yksi. Keskellä aulaa, että kaikki varmasti kuulivat kaikki keskustelut. Ja johdolla seinässä kiinni, ettei sitä voinut siirtääkään, koska se irtosi seinästä jos kävelit pari metriä.
Pikavalinnasta ei meidän nuoruudessamme oltukuultukaan. Kun veivasit pyöreällä kiekolla kaverin numeron, ja numero olikin varattu - veivasit sen uudestaan. Ja ehkä uudestaan. Ja ehkä vielä. Ikinä ei myöskään tiennyt, kuka näihin kollektiivisiin puhelimiin vastasi - yleensä ei ainakaan se oma kaveri, vaan joku muu perheenjäsen. Jolloin piti esitellä itsensä ja kohteliaasti pyytää hakemaan kaveri puhelimeen!
-Eikä meillä ollut mitään Pleikkareita ja hienoja3D-grafiikoita. Meillä oli joku kämäinen tv-peli ja tietokone Commodore 64! Ja maailmassa oli sormilla laskettava määrä pelejä, kuten Space Invaders ja Asteroids, jotka näyttivät lähinnä legoilta. Pelinhahmot olivat neliöitä. Sinä olit neliö Avaruusolennot olivat neliöitä. Ammukset olivat neliöitä. Asteroidit olivat neliöitä, jotka ammuttaessa hajosivat pienemmiksi neliöiksi. Eikä silloin ollut mitään vaikeustasoja tai kenttiä, vaan sama kenttä ja vaikeustaso ikuisuuksiin asti. Eikä pelejä voinut pelata läpi, peli vain jatkui aina vaikeampana ja nopeampana kunnes kuolit. Ihan kuin elämä!
- Eikä leffateattereissa ollut kaltevaa lattiaa, vaan kaikki penkit olivat samalla korkeudella! Jos edessäsi istui pitkä hujoppi, niin se siitä, eipä tarvinnut katsoa sitä leffaa. Ja toki meillä oli telkkari, mutta silloin oli kaksi kanavaa ja nekin mustavalkoisia. Eikä ohjelmia nähnyt mistään tekstiteeveestä, vaan ne piti katsoa lehdestä. Eikä silloin ollut mitään Cartoon Networkkia! Piirrettyjä tuli vain lauantaiaamuna. Ymmärrättekö te?? Piti odottaa koko vitun viikko nähdäkseen piirrettyjä. Kanavasurffaillessa pysyi meidän nuoruudessamme hyvässä kunnossa, koska ei ollut kaukosäätimiä. Joka kerta kanavaa vaihdettaessa tai ääntä säädettäessä piti kävellä tv:n luokse!!
Tällä kaikella tarkoitan, että nykynuorilla on asia tniin "#%%/ hyvin! He ovat täysin pilalle hemmoteltuja, eivät varmasti kestäisi elämää 80-90luvulla!
Perkele!

HITAASTI MUTTA VARMASTITorstai 29.04.2010 22:49

Pikku hiljaa kait se läski lähtee..lauantai aamuna mittaan vasta mitä viikossa aikaan olen saanut.

2.ASENNETorstai 29.04.2010 19:06

Kaikissa asioissa ratkaisee asenne.
Se on mielenlaatu kun asioita tehdään.kiinnitä huomio hyvään kaikissa tilanteissa.eläkä anna vaikeuksien saada yliotetta.muuta ajatteluasi ja myös asenteesi ja uskomuksesi muuttuvat.urheilijat ei luota onneen.
Oikea syy,oikea Seuraus
Oikea ajattelu ,oikea lopputulos.

VOITTOTorstai 29.04.2010 04:53

Voitin itseni.menin salille tekee ne jalat alle 50 hiilareilla.voimat oli jo menneet kun reeni vaatteet sain pääälleheitettyä!! :)
-etukyykyt tein ja supersarjana ojennus ja rässi.pumppi tuli yllättävän hyvin,ja voimaakin oli.
ps:sali-vyö meni viimeiseen reikään eli hyvällä tuurilla tässä itsekkin vappuna pääsee pari nakkia syömään. :) kunhan nyt mitataan ekana
ps2:vatsatkin alkoi näkymään viimein.. otettava kuva kunhan ekaks ruohonleikkurilla ajaa nämä maha karvat :D

1.HALUKeskiviikko 28.04.2010 18:59

Kova halu on se raaka-aine mistä voittajia tehdään.ilman halua ei ole mitään kiihoketta tehdä sitä kaikkea kovaa työtä , mitä voittajaksi tulemiseen tarvitaan.halulla voitetaan kaikki esteet.

NYT EI NAURATA..Keskiviikko 28.04.2010 17:38

Ei naurata oikeesti enää.. 4tuntia nukuttu viime yönä kun on niin kauhea olo.liikaa kahvia ja nälkä ja väsymys ja rytmihäiriöt päälle..aikamoinen olo.
eilen kalorit oli 1288.hiilarit 33grammaa!

ja tänään pitäs vielä jalat jaksaa reenata..mut onneksi saa tankata roteiinia sentään tänään.tässä systeemissä kun proteiinitkin kiertää eli 3pvää ylös ja 3pvä alas proteiinin määrät.uskomatonta kyllä mutta lihakset palautuu normaalia nopeammin :) ?? eikä hikikään haise ammonjakille koko ajan.
-no enää kolmepäivää tätä tuskaa niin EHKÄ pääsee tankkaamaan jo taas..

äsken heräsin taaas.. kun tein aamu-aerobisen kuntopyörällä ja sitten söin puurot ja munat ja herat niin nukahdin,mut en pöytään tällä kertaa :)

1167 +HC Kuvia :)Tiistai 27.04.2010 04:43

kokonais kalorit ollut tänään 1167 kcal.ei enee naurata.aamu-aerobinen ja pumppi reenit tehty.kyllä alkaa olla ikävä taas korkeita kaloreita.alkaa odottaamaan vaan seuraavaa ateriaa. bcaa -ta vaan reilusti niin lihat säilyy ukossa.

kulta napsi aika hyviä kuvia salilla.tänä vuonna ollaan lihoissa.piste

KATTOKAAPAS..Maanantai 26.04.2010 01:18

Kattokeepas kun pikku isäntämme jo osaa ite seisoa ilman tukea,,muutaman sekunnin:) mut sainpas kuvan kun koko päivän kameran piti valmiina käden ulottuvilla :)

PUDOTUS..Lauantai 24.04.2010 19:31

-kylläpä tuntuu taas pahalta...heikottaa ihan kunnolla. hiilarit ollut 40grammaa ja aerobiset tehty kuntopyörällä.tää äkki rysäys tuntuu tosi pahalle,pari kertaa jo kädet tärissy kun heikottanut ,no katotaa pääsenkö mahottoman kovaan tavoitteeseen .sentti alle viime viikon mahan mitan.. eli pitäs kuudessa päivässä otttaa melkein 3centtii mahasta..aika kova tavoite..alkaa vähän jo epäilyttää itseäänkin

NEGATIIIVISILLA K-A-S-V-A-A !!Lauantai 24.04.2010 05:31

Otin sit Blastin loppuun negatiivisia ja sarjojen jälkeen venytystä lihaksille.. nyt kun on pumpattu lihat täyteen niin pumppi ja venyttäminen monella tavalla kasvattaa..venyttää lihas-kalvot ja lihaspussit.. kasvulle ei ole silloin rajoja.kunhan muistaa ottaa c-vitamiinia 1000mg heti reenien jälkeen sitten.

ekana tein reiden ojennusta ja siihenkin loppuun negatiivisia toistoja 4 tais mennä(siis pidettyä) koko pakalla..
sit tein hackissa vaan kaks sarjaa kaks toistoa, negatiivisia 140-160kilolla..huh huh..

sit otin hauiksille negoja ja ojentajille myös... ja pari kuvaa oli taas otettava :)
ps:salilla oltiin taas koko kisa remmi ,riku,jose ja janne pyymäki ja kello oli 22!! yöllä! htyvin kulkee!!porukassa