IRC-Galleria

PALATLauantai 29.05.2010 02:22

-Alkaa vatta palat hiljalleen erottua.13 rasva% nyt.painoa ennee 73killoo mutta ukko tuntuu isonevan kuvissa ..

7.KESKITTYMINENPerjantai 28.05.2010 22:18

elämä on nykyhetkessä.tämä tarkoittaa kohdistaa huomio käsillä olevaan tehtävään.miten voit voittaa jos ajatuksesi harhailevat ympäriinsä.puol-teholla tekeminen on luovuttamista.

470KOOGEEKeskiviikko 26.05.2010 03:46

Tänää vedin enkat rässissä ja kevyttä!470kilolla 6 toistoa meni ja 400kilolla sit pumpattiin 8-11 sarjoja ja sitten etukyykyt yms päälle.
-mieli hyvä koska paino edeleen putoaa ja voimat kasvaa..

tossapa linkkiä jalkareeneihin motivaatioita jos tarttee:)
http://www.youtube.com/watch?v=4RJNMC5rCng&feature=related

6.ITSELUOTTAMUSTiistai 25.05.2010 17:01

itseluottamus ei ole synnynnäistä.sitä opitaan.kun teet asioita,auttaa kun hoet mielessäsi mottoa röyhkeästi,minä olen paras.Tms.

KOIRA JA LAPSETMaanantai 24.05.2010 20:52

Koiralla on aivan erityinen kyky saada ihminen hyvälle tuulelle. Koiran iloisuus tarttuu lapseen, jolloin lapsen vanhemmatkin ilahtuvat. Ja iloinen ihminen on asennoitunut myönteisesti. Hänen ei tee mieli torua, eikä olla kielteinen. Hän haluaa mieluummin kehua ja kannustaa, kuin nuhdella ja arvostella ja lapsi saa enemmän kokemuksia vanhempiensa myönteisistä puolista.


Koiran on siis todettu vaikuttavan yhdistävästi perheeseen. Sen kanssa tehdään mielellään yhdessä asioita. Lähdetään sienimetsään, uimaan tai lomareissulle teltan kanssa. Se toimii jonkinlaisena välittäjänä ihmisten välillä. Se huomioi jokaisen perheenjäsenen, haluaa pitää koko "laumansa" koossa ja iloitsee siitä, samoin kuin, jos perheellä on hauskaa keskenään."Lapsia eivät rasita usein jäykät käsitykset, joita meillä aikuisilla on eläimistä ja niiden roolista maailmassa. Kun yhdistää viattomuuden, mielikuvituksen, varauksettoman rakkauden ja seikkailunhalun, jota sekä eläimillä että lapsilla on kosolti, niin kasvun, syvän ymmärryksen ja parantumisen mahdollisuudet ovat sykähdyttävät ja mahdottomat jäljitellä. Eläimet voivat johdattaa lapset halukkaasti ja innokkaan tohkeissaan aivan uudenlaiseen kasvuun, viisauteen ja kypsyyteen."
ja jokainen merkki onnistumisesta ilahduttaa niitä suuresti.

HYVÄ KIRJASunnuntai 23.05.2010 20:16

Tosi toimivat jutut..erilaista näkökulmaa koulutukseen ja susille.. ainakin tää ukko telkkarissa tekee ns.ihmeitä.kun ei pelkää yhtään vaan johtaa ja antaa posittiivsta energiaa..

MUHKU KOTONALauantai 22.05.2010 15:54

Tässäpä kuvia kuinka menee nyt kotona..kaikki hyvin.eilen yöllä esiteltiin sudelle poika ja muh otti asian että onpas ihanaa..nuoli poikaa ja yritti jopa jäytää siitä kirppuja,kusi-vaippaa esitelty ja koira tajusi että ihmislapsi on..miro tykkää kans ,nauraa ja hymyilee koiralle paljon

-susi se on kuvista näkee (tai sitten vaan ihan sakemannia ja haskia ) laiha poika on.masssa kaudelle
KIITOS SAMULLE !MEILLÄ OLI HYVÄ REISSU!EI IHAN HETI UNOHDA TÄTÄ..

muh pelkäsi kovasti uusia ääniä ja ihmis-vilinää mutta ei ollut agressiivinen vaan alistui kohtaloonsa..tuli perässä,mukana mutta pelkäsi kovasti.itse ei silloin saa pelätä yhtään vaan oltava tyyni ja rohkea.
ongelmia oli varsinkin kun porukkaa kännissä yriti tulla lähelle,,käveltiin ja vauhdilla.toinen ongelma oli laivan portaat kun en on sellaset jossa portaiden välistä näkee..se oli muh kova paikka,jäi välitasanteella makaamaan mahallee täristen ja ihmisiä vilisi ...olin melkein itsekin paniikissa.mutta mentii alas ja samppa onneksi löysi hissin jolla päästiin hytti kerrokseen.muitakin kkoiria oli laivalla..ja nekin oli pelastetaan koirat sivustolta joten sekin rauhoitti muhia kun"tuttuja"hajuja oli nurkissa nuuhkittavana.
hytissä koira lepäsi.uskomatonta.se oli ihan poikki ja vaan oli.ruokamaistui ja kävi jopa lelun parikertaa kun heitin.. ja antoi tassua.uskomaton stressie sietokyky koiralla on..mietin.sit nukuttiin pimeässä ja kuunneltiin korinaa..samun mahan eikun kuorsausta:) matka jatkui sitten autolla kotiin jossa muh nukkuin suurimmanosan matkasta mutta alussa tarkkaili hurjana helsinkiä autosta

SUDEN SILMÄTLauantai 22.05.2010 15:04

MUH MUH KOIRA
-kylläpä jännitti ensitapaaminen,,sillee sopivasti.

kun näin Muhin eka kertaa siellä autossa..häkissä..aurinko paistoi suoraan sen silmiin..silmät oli todella pelottavat.pienet pupillit ja siniset,jopa valkoiset silmät..sieltä se tuijjotti...

itkua sai pidätellä...oli aika erikoinen hetki.KOIRA oli sellainen ja enemmänkin mitä kuvittelin.

EIKUN MATKAAN !Lauantai 22.05.2010 14:29

Ei sitä voi olla ilman..silmät vei miehen mennessää..taas :)

-eikun liput tallinnaan ja kyytiä hommaamaaman viime hetkillä!!kyllä!

-Onneksi SAMU on aina sellanen seikkailija että matkaan lähtee vaikka rampana.huippu ystävä!tana.
-eikun sit reissun päälle.jännitti kovasti .paljon kysymyksiä ilmassa..osaaako olla autossa,miten kaupungilla,,miten kotona,syökö pojan aamupalaksi,onko äkäinen..mites sit siellä mites tulli mites mites..
mutta onpas hyvä tuo pelastetaan koirat-ammattilaisia.järjestivät kaikki niin hyvin että!passit,koiran sirutukset ja rokotukset ja madotukset kuntoon..huh huh.
alkumatkassa tökki kaikki..ei tulostin toiminut jolla saisi tulostettua matkaliput.eikun kauppaan ostaa mustetta.sit loppousaldo ei saanut soitettua matkan varausta..eikun kaverille(kiitos Riku) seuraavana aamuna soittamaan että huomiseksi onko laivalla hyttejä että pääsee hakee koiran(suden) koska maksoinkin sen jo..huh huh.olipahah vaikeaa taas..

loppumetreilla suomessa vielä lähtöselvityksen eukko -asiakaspalvelija töykeimmästä päästä-meinas viedä meiltä hermot totaalisesti..ei käynyt itse tulostama kuitti matkan maksusta vaan pitää olla virallinen.-sanoi tämä ei käy.seuraava*!suurinpiirtein ja laiva oli lähössä tunnin päästä,sillo iski panic ,melkein.

mutta onneksi alakerraasa sattui oleman pankki ja yleensäkin juuri se pankki josta maksettiin,sieltä saatiin virallinen kuitti sille saat* akalle!!ja päästiin matkaa viime minuuteilla!!kele,kyllä helpotti ja nukutti hyvin laivassa sen jälkeen.

-tossapa kuvia tallinnasta.syötiin upeassa paikassa kellarissa ,keskiajalla(samun lempi-aika)niin kunnon pihvit ja perunat.upea paikka,elokuvissa vaan sellaisia.kellari,holvikaaret,vanhan puvut tarjoilijoilla,lihaa roikkui melkein seivästettynä tulen päällä..meininki:)
-AIVAN PAKKO päästä uudelleen syömään sinne,oli niin hieno kokemus...kirkkaasta päivän valosta pitkiä ahtaita portaita pitkin Pimeään kellariin jossa oli ihan hämärää..kynttilöita ja mahtava ruoan tuoksu.eikä ketään muita kun oma porukka syömässä.huh huh.vam
linkkiä:http://www.peppersack.ee/
söin nimeltään Jumalan armosta aterian ja Samu tottakai tuon isoimman!muuten oli matkalla normaalit dieeeti ruokainekset..tonnikala purkit,oliiviöljyt,ananakset,riisin tilalla söin näkkäriä.mihinkää herkkuihin en langennut koko aikana!ainut mikä toi ateria mutta siitäkin jätin puolet perunoista syömättä,nam.

varmaan se susi syö meidät kun haistaan näin hyvältä,ajattelin:)