IRC-Galleria

14 AAMUA ENÄÄ KISOIHIN..Maanantai 27.09.2010 15:39

14 AAMUA ..NIIN PAISTAN PERHEELLENI SÄMPYLÄT JA MOKKASUKLAARUUDUT AAMUPALAKSI,,KYLMÄN KAAKAON KERA!!ja koirallekkin leivon omat.. :)

.nälkä.
KIIRETTÄÄ PITÄÄÄ,,KUNTO ETEENEE .VOIMAT ALKAA TIPPUA.JOS SYÖMÄÄN PÄÄSIS,JOSKUS.

UNCLE SAMTiistai 03.08.2010 01:34

-tälläseen sit lähdin .yrittäjän elämään.virtaa riiittää dieettiä on noudatettu edelleen.lepoviikolla sain liiketoiminnan alkuuun ja kilon nous paino sekä vyötärö kapeni? nyt on kisojen jälkeen jotain omaakin..kävi kisoissa miten kävi.Paul Dilletin sanoin v 97battleolympissa sanoo..M urtomäen liikkeeltä jyväskylästä tää missä ollaan nii tää kuva..
Valmennettavani Tony kuvassa ,,mies on yks järkäle!! 3metrinen ja 210kiloinen :)

noviisit raskaassa sarjassa pelätköön tätä miestä..

UPDATE-MITATTiistai 13.07.2010 03:02

TOSSAPA SUORALINKKI
MURKULA-haisuli

Eli koko ajan kiristyy ja kohta alkaa paino sitten mulla nousta.kyllä,se alkaa nousta ennen kisaa.pääsen kasvamaan ja hölläämään kun rasvat vähenee siihen 5% tästä 9,5% sta..

RAKKAANI TUNNUSTUKSET..Maanantai 12.07.2010 03:34

Yks päivä Rakas Verani vähän avatui,,sanoi vaikka mitä kuten;

*Jos olisin tiennyt seurustelun alussa että oikeesti pierus haisee noin pahalle en olis alkanut seurustelemaan sinun kanssas!!

*en ikinä enää ala seurustella urheilijan kanssa..mä en jaksa tota touhu

*Sä et periydy apinoista vaan haisunäädistä Esa,hyi tana.. !

joo joskus aina vähän haisen..varsinkin kun poikkean ruokavaliosta,,ei sula mikää muu kuun riisi ja tonnikala nykyään-ps.jään heti siis kiinni jos muuta olen syönyt..
--mitähän muuta vielä todella ihanan rehellistä se Rakas on sanonut..

LEIKATTU KEHONRAKENNUSLIITON SIVUSTOLTASunnuntai 11.07.2010 18:44

Poseerausasennot


Kilpailijaa arvostellessaan tuomarin pitää tarkastella kilpailijaa rutiinilla, joka mahdollistaa kilpailijan fysiikan arvostelun kokonaisuutena. Pakollisten asentojen vertailussa tuomarin täytyy ensin tarkkailla päälihasryhmiä, joita poseerauksessa esitellään.

Tuomarin pitää katsoa kilpailijan fysiikkaa kokonaisuudessaan, aloittaen päästä alaspäin. Tuomari ottaa arvostelussaan huomioon ensivaikutelman, lihaksien koon ja niiden paksuuden, lihasten tasasuhtaisen kehityksen, lihaserottuvuuden ja fysiikan rasvattomuuden.

Tarkastellessaan kilpailijan fysiikkaa päästä alaspäin, tuomarin on tarkkailtava kilpailijan kaulaa, hartioita, rintaa, käsien lihaksia, olkapäiden ja rinnan yhtymäkohtaa, vatsalihaksia, vyötäröä, jalkoja, pohkeita ja jalkateriä.
Samaan tapaan tuomari tekee myös havaintoja kilpailijan tehdessä selkäposeerauksia; ylä- ja alaepäkäslihakset, teres- ja infraspinatus -lihakset, pitkät selkälihakset, pakarat, reisihauikset ja reiden takaosan lihakset, pohkeet ja jalkaterät.

Yksityiskohtaiset huomiot pitää tehdä vertailuiden aikana, kuitenkin pitäen mielessä kilpailijan kokonaisvaikutelman ja tasasuhtaisuuden.
* Pakollisten asentojen vertailut ovat hyvin tärkeä osa kilpailua, jossa tuomarien on tehtävä päätös kilpailijoiden paremmuudesta, koskien lihasmassaa, tasasuhtaista kehitystä, lihasten paksuutta ja niiden erottuvuutta.

KULTALauantai 10.07.2010 19:46

Kiitos hyvistä kuvista rakas mitä taas otit salilla..

RIKU (bodari selvästi)Perjantai 09.07.2010 03:16

Rikun eka kisat oulussa ja samassa sarjassa kilpaillaan sitten hesassa syksymmällä.mukavaa että tulee parhaita kavereita vastaan lavalla niin ei oo niin jåykkä olo..
-KUVASSA KAKS BODIKONETTA-