IRC-Galleria

DO DIIN !Torstai 16.02.2012 21:17

Nyt on vauvoja kasvateltu pari vuotta ja Miro alkaa olla jo iso-poika ja aikaa olis mulla taas alkaa kisaamaan !ei töitä,ei mitään ylimäärästä.
(ps:hallitukselta anottu lupa :))

-eli tavoite olisi ensi syksyn SM kilpailut alle 70 kiloisissa edelleen. ja tällä kertaa lahdessa fitnesexpo -messuilla.

-lihasmassaa tullut kilo kaksi ja katotaan näkyykö se lavalla.nyt on ollut 11 viikkoa jännetupintulehdus olkapäässä joten en ole tehnyt yläkroppaa ollenkaan,vain jalkoja ja viimein ne on sit 60cm paksut!
-katotaan että kestääkö se nyt sitten vai siirtyykö kisat,olisihan se eka kerta jos joudun luovuttamaan kesken dieetin.6 kilpailua olen jo käynyt alle 70kilosissa ja vielä mahtuisin sarjaan.
:)

SPAGAATIKeskiviikko 01.12.2010 23:24

Spagaatikin meni vaparissa,vaikka viimeksi tein sen 2008 lavalla JA SIJOITUS SM KISASSA ; KOLMAS!!
bebe entinen treenikaverini varkaudesta voitti mestaruuden!! :)

OTETTU TERVEYSKESKUS .FIPerjantai 15.10.2010 17:21

Keskikeho kerää kiloja eri tavoin kuin alaruumis
06.10.2010
Yhdysvaltalaistutkijat ovat havainneet ratkaisevia eroja siinä miten kehon eri osat lihovat. Heidän mukaansa vatsan seudulla jo olemassa olevat rasvasolut suurentuvat, kun taas alaruumissa, kuten reisissä, syntyy kokonaan uusia rasvasoluja. Havainto haastaa näkemyksen, jonka mukaan rasvasolujen määrä pysyy liki samana koko aikuisiän.

Tutkijat tekivät havaintonsa kokeessa, jossa 28 keskimäärin 29-vuotiasta vapaaehtoista söi kahdeksan viikon ajan hurjat määrät jäätelöä, suklaapatukoita ja muuta paljon energiaa sisältävää. Energiakuurin ansiosta he ylisöivät itsensä keskimäärin 3,5 kiloa painavammaksi.

Kiloista kaksi kertyi keskivartaloon ja loput alaruumiiseen.

Aiemmissa tutkimuksissa reisien paksuus on yhdistetty suotuisiin terveysvaikutuksiin. Muun muassa sydän- ja verisuonitautien riski on todettu jonkin verran pienemmäksi henkilöillä, joiden reisien ympärys ylittää 60 senttimetriä. Vyötärölle kertyvä rasva taas on tunnetusti epäterveellistä.

Nyt saadut tulokset saattavat osaltaan selittää, miksi eri puolille kehoa kertyvien liikakilojen terveysvaikutukset eroavat.

14 AAMUA ENÄÄ KISOIHIN..Maanantai 27.09.2010 15:39

14 AAMUA ..NIIN PAISTAN PERHEELLENI SÄMPYLÄT JA MOKKASUKLAARUUDUT AAMUPALAKSI,,KYLMÄN KAAKAON KERA!!ja koirallekkin leivon omat.. :)

.nälkä.
KIIRETTÄÄ PITÄÄÄ,,KUNTO ETEENEE .VOIMAT ALKAA TIPPUA.JOS SYÖMÄÄN PÄÄSIS,JOSKUS.

UNCLE SAMTiistai 03.08.2010 01:34

-tälläseen sit lähdin .yrittäjän elämään.virtaa riiittää dieettiä on noudatettu edelleen.lepoviikolla sain liiketoiminnan alkuuun ja kilon nous paino sekä vyötärö kapeni? nyt on kisojen jälkeen jotain omaakin..kävi kisoissa miten kävi.Paul Dilletin sanoin v 97battleolympissa sanoo..M urtomäen liikkeeltä jyväskylästä tää missä ollaan nii tää kuva..
Valmennettavani Tony kuvassa ,,mies on yks järkäle!! 3metrinen ja 210kiloinen :)

noviisit raskaassa sarjassa pelätköön tätä miestä..

UPDATE-MITATTiistai 13.07.2010 03:02

TOSSAPA SUORALINKKI
MURKULA-haisuli

Eli koko ajan kiristyy ja kohta alkaa paino sitten mulla nousta.kyllä,se alkaa nousta ennen kisaa.pääsen kasvamaan ja hölläämään kun rasvat vähenee siihen 5% tästä 9,5% sta..