IRC-Galleria

...Sunnuntai 30.09.2007 16:46

KIRJOITAN KUULEMMA KUN KARI HOTAKAINEN :)

KASVAKEE! KUVa 25.11.07Sunnuntai 30.09.2007 16:38

-jepo jep.selkä parenee vaan.
-ei kipee ole ollut mutta töissä huomas taas että kipeytyi seisomisesta.no treeni o taas kulkenut,nyt tein vinopenkkii käsipainoilla 45 kiloisilla 11 toistoo!ELI 50 prosenttia noussut tulokset tässä liikeeessä 2-3kk.
ja t soutua sain isommilla kun viimeksi ja sit tein hausikääntöä tangolla 50 kilolla 9 toistooo,suoralla tangolla. mutkalla joskus tehny 60 kilolla kapeella otteella.

ja paikat oli kasvanut 5kk aikana..
rinta +5cm (115cm)
kädet+1cm (42..cm)
reisi +1cm (59cm)
pohje+1 cm (39cm)
hart.leveys (127cm)
vyötärö (90cm)
paino,ilta 78kg..

-ett' sellast..tästä o nyt hyvä alkaa KEHITTYÄ uusiin mittoihin ,ikinä -kun otetaa käsijarru pois päältä. :)

- ja ke menen värjää bebee vantaalle ja pe sit lähdetää lahteen kilpailija kokoukseen ja punnitukseen, beben kunto o taas kireempi,kattokaapas linkistä sit..l

-la on sit expo joten kaikki fanittamaan sit sinne ketä nyt fanittaakin, jee ninnikin lupas lähtee ja kiitos siitä kuuluu Tiialle .tonyn emännälle. ps: viimein tapasin iso-tonyn ja SIITÄ MIEHESTÄ VIELÄ TULLAAN KUULEMAAN! KÄDET VALTAVAT (55cm)jaMIES ON VASTA PARI KYMPPINEN!

kiitos jukka n:lle hyvästä kuvasta

jepTiistai 18.09.2007 04:49

.murkula kasvaa yatesin proteiinilla hyvin!!
ja kalorit 3500 oli 2 vkoa ja lihaa alkoi heti tulla +enkkoja salilla,, iho alkoi revetä..

-tästä tää alkaa 376 vrk kisaan!
- 6 kk aikaa massailla ja huhtikuu 14 pvä alkaa kisa dieetti sit jaSUPER-TIUKKANA LAVALLE JO TURKUU TAI JYVÄSKYLÄÄN KATASTUKSIIN SIT!

JA KOSTAN ITSELLE LUSMUILUT EDELLISELTÄ DIEETILTÄ! lupaan itkeä tuskasta..nälästä jnePS:voitto kisani -valmentaja kirjoitti hyvin pari tsemppaus viestii pari pvä sitten..

esa hei,koetaha sitä ruokavaliota pitää..luin sen poke homman lehestä niin miehen pää oli kun jope ruonansuulla! ei voi olla sillo kroppakaan kovi kuosissa .nyt kerran kk mässy päivä! muuten tulee taas ankara dieetti aika--laitat kaiken likoon itsestäs ja ajastasi ,rahasi ja mies ei voi elää kun potarit! mieti nyt vähän..ihme touhua!


kiitos järki puheesta..
t murkula
BEBE SIT MENI JA OTTI SM -HOPEAA!! MUTTA VÄÄRÄSSÄ SARJASSA MUTTA EI SE MITÄÄN KUN SE OLI SARJAA ISOMPIEN SARJA! HEH,,ELI ALLE 80 KILOISISSA!! AIVAN JÄRJETÖN SUORITUS!
ELI MUUT PAINOA 10-13 KILOA ENEMMÄN,, BEBE 67 KILOO!! ??

-OLI KYL TOSI JÄNNÄÄ OLLA PUMPPI HUONEESSA JA VÄRIT JA KAIKKI LAITTAA...!!KIITOS MENTULALLE HUIPPU DIEETISTÄ JA KIITOS HESSULLE HIENOISTA VIIME HETKEN/VIIKON KIKKAILUISTA.. WOODOO-MAN! :)

JA NYT ALETTAVA< LEPÄILLÄ JA KIRJOITTELEN KUN KOTIIN PÄÄSEN..NUO,MEN AAMULLA 08 JUNALLA,

- JA EXPO SIT BEBEÄ KANNUSTAMAAN,,BEBE VOITTAA SIELLÄ ALLE SEISKA KYMPIN MIEHET JA SEN VOITTAA BEBE JA SIT POHJOISMAIDEN MESTARUUS KISOHIN! NÄIN SE MENEE VAAN"!

-OOTAN KYL OMIA KISOJA JA P-A-L-J-O-N !! MOTIVAATIO TUHAT KERTAISESTI KASVOI TAAS!!
EN SYÖ PITSAA ENÄÄ IKINÄ :=) KOKO TALVENA...HEH...

KIITOS BEBE KUN JAKSOIT HÖRHÖILYÄNI! MUT LOPPU TULOS HYVÄ?? ENTÄS VÄRI? :) HEHHEUHA

http://www.youtube.com/watch?v=dApG4hd8bm0

TURKU BODYTorstai 13.09.2007 13:58

JA ON MUUTEN PETRI PERTTULA AIKUISTEN OIKEESTI KUNNOSSA! PESEE TIUKKUUDESSA KENET VAAN !

-tässä on eilen nyt tultu vantaalle ja treenit vedetty ja salilla nähtiin myös alle seiska kympin kilpailija joka ei ollut kunnossa,,vatsaton-man! ja kädetönkin,. hih,jopas sai bebe motivaatiota!
-värjäys onnistui upeasti ja helposti, nimittäin leveällä lakka pensselillä!tosi nopeeta oli.15min ejhkä vain meni...
ja puolet protan pulllosta!!sit otettii muutama valokuva jotka bontsobeben sivulla.oletus kuva paras

-tänään mies painoi reilu 65 eli 5kg lähti tyhjennyksillä..sama kun mulla,.. tais olla jopa 6kg mulla ..mutta beben olotila tosi hyvä.jopa paras dieetilla sanoi...???huh huh,,

joo-o..tässä ruokia keitellään ja kippoihin riisit ja munat ja puurots,suolattomina,tietty,ja eikun turkua kohti,mennään jo vrka aikaisemmin jotta ei stressi iske!" :)

ps: RAKKAALLE ninnille ja super-jännittäjä äipälle terkut, t reissu-mies.

treeniä treeniäMaanantai 10.09.2007 19:37

JUU

sain sit alaviisto-penkki punnerrusta tangolla nyt 120 kilolla 7 toistoo ja kahdeksas melkein tuli kans ite mut ei,mennään vaikka toisto kerrrallaa eteenpäin jos ei muu auta ja niin tässä mennäänkin ,,tkasvaa pikku hiljaa edes.. ja sitä ennen tein 115kilolla , 10 toistoo!!
alkaa tissi treenit viimein maistua..

sit tein risttikkäistaljaa puolet isommila painoilla kun alussa ennen tätä ohjelmaa ja on rinta selvästi paksuuntunut,jopåa ninnikin myönsi

ja lopuksi tein rinnoille rintapunnerrus konetta istuen niin koko pakalla 100kg nii n 11 toistoo ja syvältä..sillain että olkapäähän koski vähän jo että liian syvii tuli jo sillon.

-nyt sit selkä treenit edessä ja beben kanssa mennään uimahalille treenaa ja otetaa myös vapari kerran pari läpi..

ke lähen helsinkiin sit beben tueksi ja mies tulee pärjäämään hyvin kisassa!
kunto o kova!!!!!!!!!

KUKA VOITTAA!?Perjantai 07.09.2007 06:16

eli kuka voittaa raskaan sarjan SM voiton tänä vuonna?'

arvaukseni on...

1. BOOGIE
2. JÄÄSKELÄINEN/GODSILLA
3. MENTULA (koska on super- tiukka kunto lavalla!)

4.vapari ratkaisee taas...

ALA SELKÄ!Perjantai 07.09.2007 06:11

AI AI AI... SELKÄ VAAN KIPEE--töissä pakko seisoa!! just tulin tai siis tunti sit

nyt ei sit meinaa oikeesti saada edes kenkii jalkaan,,,ja ei voi istuuu edes autos varsinkaa tai koneella pitkään, tosi kipeex menee alaselkä..säteilee pakaraan ja oikeaan takareiteen.. epäilen välilevy pullistumaa oireista,,, lievää vielä :(

..mutta mutta.salille meen ja teen niitä mitä voin,, eli kaikkea paitsi ei sj-vetoa tai prässiä syvältä ja kulma soutuja,ei kaikke sellasta jossa alaselkä voisi pyöristyy,,,se sattuuu ja kovaa..,t soutua kyll' voin ja uimahallilla teen sitä..PARAS!

-vaikka koskee niin silti tein IHAN uudet enkat,, vinopenkki punnerrusta käsipainoilla niin 45kilosilla niin 7 toistoo sain!! YES!
..ja ja paino nyt 78 kg edelleen..MUTTA EI PITKÄÄN!! NIMITTÄIN..

..aloitin 11 vrk bullkkaus vaiheen jossa kalorit 3500 sen ajan ja sit 2500 kaloriin pudotan takas Ja aerobista teen enemmän sit..viimeksi 6kg noussut 11 vrk ssa kun nostin kalorit,, joskus viime keväänä siis,, ja tulokset myös..jopa10 kiloa perusliikkeet nousi!!? sarja painot siis!!

mutta nyt ilta -palaa ,keittokinkkuu 150g ja dorianin heraa ja nukkuun että kasvais ..ISOKSI!
:)

niko s lle terkut!mukava kun kävit rupatteleen ovella..

ja ennätyksii!!Keskiviikko 29.08.2007 03:33

juups--


-tein silti salilla treenit vaikka selkä tosi jäykkä,alaselkä..
ei meinaa saada sukkia jalkaan edes.. no kun ei kyyristele niin treenaamna pystyy ees käsii jne.

ekaksi tein alaviisto penaa tangplla ja 105 kilolla tein 12 toistoo ja sit 112 kilolla 9 toistoo ja sit tein 120 6 toistoo..ja otti hyvin kun 3 min tauot vbaan pidin...

sitten oli vuoros vinopena käsipainoilla.. 35 kg 8 toistoo,30kg 8 toistoo , ja 25 10 toistooo ja 2min tauoilla kaikki sarjat loppuun asti tehtynä tähän mennessä siis..

kolmas liike oli rintaprässi istuen ja 90 kilolla tein 11 toistoo ja sekin uus ennätys,,, 2min ja 80 kilolla 9 toistoo,,, tunne hyvö rinnassa vaikka raskas treeni oli ei pumppi..

sit olkapäille aloitin vipunostoja sivulle istuen penkin pääässä 17 kilon käsipainoilla 11 toistoo, 1min tauko ja 15 kilolla 12 toistoo + jatkoin seisten vauhdillisii.. ja sit toien sarja 15kilosilla ja loppuun 12 kilolla samalla tavalla ,eka istuen ja jatkettuna seisten vaudilla,, toimiii!!

sit pysty soutuu tangolla 60 kilolla 11 toistoo, 2 min ja 70kg 8 + vauhdillisii,, ja 60 kilolla 9+cheating reps... :=)

ja lopuksi seisten pysty punnerrus koneella m 95 kilolla 9 toistoo ja 2 min ja 70 kilolla 9 toistoo.. videoo on myös mut katotaa js osoo you tubelle laittaaa---
http://www.youtube.com/watch?v=sT81VFgdogk

-oliko kova reeni? ainakin tulessa olkapäät ja tissit kovat"! :)

HUOMENTA!Perjantai 13.07.2007 06:28

KAIKILLE SELVÄKSI ETTÄ SALILLA TREETAAN EIKÄ JAUHETA PAS.. EDES KESÄISIN!

-jutella ehtii sit teenin jälkeenkin.. antakaa hyvät ihmiset itsellenne treeneissä omaa laatu aikaa ja tehkää ittellenne ne treenit..jos 3h viikossa antaa ittelleen niin siitä ei verottaja tai uo-mies ota pätkääkään pois,,ja nauttikaa siitä hyvästä tunteesta!

joo... tikikamera on nyt ja kiitos sen antajalle. teen ruokavalion ja 4 ohjausta hänelle niin sain 200e kameran ja canoni on merkki ja tod hyvä!oli mulla tossa kertakäyttö kamera kk ajan ja kuvat joskus skannaat tänne sit,, kalareissulta isän ja veljen kaa jne..

-työt vaan maistuu ja mukavaa on!rytmi ok ja treenit kulkee! elokuun treenaan uimahallilla sit vaihteluksi.. siel on smith kone tullut .jee!mutt t-soutu ja pysty punneruskone(paino pakalline smaanlaine millä rúhli tekee seisten videolla) ja rintapunnerus kone rulaa siellä-" ne on tosi hvyiä-!! otan viteoo joku kerta,,,