IRC-Galleria

Varoitus: Alla oleva video sisältää henkisesti romuttavaa materiaalia eikä se oikein sovellu ihmisille joilla on vähääkään empatiakykyä, tai no sopiikohan kenellekään... Tää järkytti kyllä ja pahasti.
<iframe src="https://www.facebook.com/video/embed?video_id=10151758529018710&quot; width="400" height="300" frameborder="0"></iframe>

Eli kysymys kuuluu: Mikä olisi oikea kohtalo noille tunteettomille ihmissaastoille, jotka pystyivät katsomaan viattoman koiranpennun itkua ja kärsimystä samalla kun sitä satuttivat?
1.Vankilatuomio.
2. Sama kohtalo kuin koiralla, mutta niin että hekin kärsivät yhtä lailla kuin tuo ressukka, luultavasti pelkkä maahanpolkeminen ei riitä. Voisi ottaa myös keskiaikaiset toimet käyttöön ja he olisivat vapaata riistaa ihmisten keskuudessa, ei sääliä koska hekään eivät sitä tunteneet pätkääkään.
3. Lobotomia.
4. Kaikki yllämainittu ja vielä enemmän.

Mä lopetin videon katselun siihen asti kun tuo pentu makasi maassa voimattomana, eli johonkin kahteen minuuttiin asti, ei vaan pystyny katsomaan enempää. Mä itkin hysteerisenä varmaan 5 minuuttia, koska en vaan kykene ymmärtämään millainen sairas mieli voi olla ihmisellä kun pystyy tuolla tavalla tekemään viattomalle ihmisten armoilla olevalle eläimelle? Kyllä ihminen on se pahin peto.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.