IRC-Galleria

ikava..Torstai 26.01.2006 15:54

Eilen illalla iski ahistus. Kamala ikava takasin Rodokselle. Tosi erikoista sinansa kun ei oo yhtaan tehny mieli sinne takas ennen eilista, vaikka ihanaahan siella oli. Se on niin syrjassa kaikesta se saari, etta asiat tapahtuu pienessa mittakaavassa ja tuntuu ihan kun ois eristyksissa muusta maailmasta. Muistan kuinka se valilla arsytti tosi paljon, mutta taman kaiken halinan, kiireen ja jatkuvan tiedontulvan keskella sita rauhaa ja hiljaisuutta kaipaa. Ja jai sinne kuitenkin kourallinen ihmisia joita on ikava. Pakko paasta takas edes hetkeks ASAP!!

Nyt alko taas masentaa kun ajattelin koko asiaa.. Aamu oli tanaan niin mukava, olin tosi hyvalla tuulella. Pojat oli heranny jo kun tulin ylos ja jopa pukeneet ja syoneet! Herasin tavallista aikasemmin kun Malucci laitto viestia klo 06.15 paikallista aikaa.. Oli aikaa meikata kunnolla ja muutenkin herata ennenku piti ilmaantua ihmisten ilmoille. Sain "palkan" jonka hummailin heti kahvilaan ja kosmetiikkaliikeeseen.. No en ihan kaikkee pistany sileeks mut melkein. En malta oottaa lauantaita et paasen taas keskustaan!

Tanaan ei oikeestaan oo ees pahemmin kotihommia kun siivooja tulee la ja jarjestelin paikkoja eilen. Hienoo. Ei vaan pitas jumia tahan koneelle.. Vois vaikka teha reissun Hammersmithiin ihan vaan tekemisen ilosta, ei ostosten kiilto silmissa.. Iltapaivalla mennaan poikien kans gymille! Sain monen paivan houkuttelun jalkeen viimein ne suostuteltua sinne. Tai siis ne ei kyl paase gymille sisaan ku ne on 6v ja 9v mut voin kuulema jattaa ne jonnekin pallopelihuoneeseen :) Vkloppuna A lupas lahtee mun kans jos ei mee kaverinsa luo.

Harmi kun lahin Suomesta niin kiireella etta en muistanu ottaa ees mitaan hyvia levyja mukaan, nyt on kauhee ikava suomalaista musiikkia. Radiosta ei tuu ku englantilaista poppipaskaa. Onneks A:lla on joitain hyvia levyja mut nekin enimmakseen rappia.

Tilasin hakulomakkeet ja hakuoppaan Tampereelle. Aineetkin sain jopa paatettya, nyt vaan pitas viela loytaa jostain budjettia kirjoille.. Ite en kylla maksa se on satavarma juttu se. Mamma och pappa betalar. Ja mistahan keksis cashia sinne ranskaan ja italiaan..? ideoita?? Lahto kahen viikon paasta ja nyt on jo tiukkaa. No kyl sita aina jostain keksii.

Ai niin! Siis jos ma oon oikein kasittany niin taalla pitaa olla ainakin jossain paikoissa 21v etta saa kaljaa ostettua kaupasta?!?!?! Raivostuttavaa. Pitaa nyt viela tiedustella asiaa mut ainakin tossa lahikaupassa asia on nain. hiton runkkarit.

Joo eikohan tassa ollu taas juttua ihan tarpeeks :) Perseisia kaikille kamuille!!! Ollaan yhdynnassa!!!

God Bless You All.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.