IRC-Galleria

Yks elamani ihanimmista paivista...Lauantai 21.01.2006 22:21

Joo, tanaan oli kyl aivan mahtava paiva. Lahdettiin K:n ja poikien kans kavelemaan taalta kotoo noin 3-4km matka Hammersmithiin missa on lahimmat bussiasemat, ostarit jne.. Matkalla naky vaikka mita siistia ja ilma oli todella hieno. Aurinko paisto ja tarkeni ilman takkia.
Hammersmithissa K tyrkkas mut keskustaan menevaan bussiin jolloin olin hieman paniikissa.. Ei hajuakaan kuin sielta paasee pois ja mita ihmetta edes siella tekisin. No perille paasin, nain matkalla Hyde Parkin ja muita famous paikkoja. Piccadilly circuksella jain pois. Hetkenpa siina pyorin niiden jattisuurten mainosvalotaulujen alla ja mietin minne vi**uun tasta. No HighStreet- shopping kierroshan siita tuli.. Rahat meni erittain hienosti pariin paitaan ja erinaisiin kosmetiikka tuotteisiin.. Mutta hyva mieli jai ja tein ja nain paljon semmosta mita en ikina ennen oo kokenu (kavin mm. elamani ekaa kertaa Starbucksissa..). Hienosti osasin oikeisiin busseihinkin vaikka oli valmistautunut eksymaan ainakii yhesti kuten yleensa..
En malta oottaa et paasen taas keskustaan, pitaa vaan eka tehda vahan rahaa.. Ois tietty kiva jos ois vahan seuraa niin ei tarttis yksinaan haahuilla.. Kylla se tasta viela kun paasen tutustumaan ihmisiin.
K huutaa syomaan, pakko siis lopetella.

<3LONDON<3

see ya folks

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.