IRC-Galleria

syokaa kanaa???Keskiviikko 25.01.2006 00:45

En syo kyl ihan heti kanaa.. Aamulla L oli jattany kokonaisen kanan sulamaan ja pyysi mua laittamaan siita illallista. Ajattelin etta helppo nakki ja rupesin sita neljan aikaan rassaamaan. Kavi ilmi etta se nahka piti ottaa pois! Luulin etta se laitetaan vaan uuniin ja se on siina..
Nahan repiminen oli jo kyllin sairasta mut sitten kun piti yrtteja tyontaa sinne perseeseen niin yokkasin ja kahtelin vallan toiseen suuntaan samalla kun survoin vihreita sinne reikaan. Oli kylla tosi torkeeta. Paljon teki mieli sita syoda kun se raa'an kanan haju oli syopyny mieleen.

Joo pakko oli avautua tosta vaikka ei se mitenkaan mielenkiintonen juttu ollu. Anteeksi.
Tanaan ei oo tapahtunu yhtaan mitaan mielenkiintosta. Aamulla tosin oli mukava ulkoilla vahan, oli tosi kiva ilma vaikka vahan chilly. Jatin V:n yksin kotiin, sanoivat etta se parjaa ja etta saan menna ihan kuin huvittaa. Kavin Riversidella, kaupassa ja kahvilassa. Kahvilassa oli taytta (Se on muute Cafe Nero, iso ketju taallapain) mut ei ketaan mielenkiintosia tyyppeja. Yhen tupakin pummin joltain mummolta.

Iltapaiva meni siis kokatessa ja kersoille karjuessa, ne ei taas kuunnellu yhtaan. Kumma miten niilla on lyhyt muisti kun just vkloppuna aitinsa saarnas niille pelaamisesta ja telkasta...

Nyt pakko menna nukkumaan, oon ihan kuollu. Huomenna sama show uudelleen. Jee.

Moi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.