IRC-Galleria

Pitkasta aikaa..Tiistai 28.02.2006 14:55

Eipa oo taas tullu kirjoteltua..

Tahan on hyva kirjottaa tapahtumia vahan ku ei jaksa jokaiselle erikseen alkaa selostaa :D.
Laiska olen.

Eli Ranskan laskettelumatka meni hyvin tosin iltaelama oli koyhaa ja paivat meni lahinna ruokaa laittaessa ja sairaita lapsia kaitsiessa. Paasin kuitenki itekki rinteeseen ja se oli aivan mahtavaa! Laskettelusta tuli kylla mun uus harrastus uskokaa tai alkaa!!

Viime viikko oli sitten taas taalla Lontoossa ihan normisetti: hitosti pyykkia ja siivousta. Lauantaiaamuna keksin lahtea sivistamaan itseani British Museumiin. No sehan oli mielenkiintoinen, erittain onnistunut ja muutenkin mahtava paiva: Loysin Oxford Streetin!!! nelja tuntia juoksin kaupasta toiseen samalla kun hitaasti mutta varmasti etenin kohti museota. Lopulta kun sinne asti paasin, oli kadet niin taynna kasseja etta en paljo jaksanu niita museoesineita katella joten kavin kaantymassa siina kuuluisassa "lasikattoisessa aulassa" ja pakenin takasi ulos. Ihailin rakennusta yhen tupakin ajan ja jatkoin ostoskierrosta. Se olikin oikea suksee. Ens la uudestaan.

Illalla kavin sitte baarissa kaantymassa, mut valitettavasti rahat oli aika finito ja paikka tupaten taynna joten olin jo kaheltatoista kotona. Sunnuntaiaamuna oli kaikesta huolimatta kuitenki pienoinen paansarky ja hieman henkista krapulaakin lykkas..

Huolestuttavaa: lahes kaikki mun "tutut" taalla on jotain osa-aikaiskotiaiteja joiden kanssa hengailen lasten koululla aamulla ja iltapaivalla. Keskustelemme koulun jalkeisista aktiviteeteista ja sovimme play dateja. Arsyttaa kun aina pitaa olla niin helvetin yltiopositiivinen ja hymy perseessa koko ajan. hirveeta feikkia koko touhu. Ja kilpaa kehuuvat lapsiaan ja toistensa lapsia vaikka kaikki tasan tietaa etta ei ykskaan niista ei mitaan varsinaisia enkeleita ole. Kaiken hyvan lisaks hankin ihteni puolivahingossa ekaluokkalaisten kouluretkelle Hampton Palace Courtiin vapaaehtoiseks avustajaks. Hieno homma.

Maaliskuun lopussa alkaa pojilla lahes kolmen viikon pasiaisloma. Meneevat Suomeen mut ma jaan ilmeisesti yksinani tanne. Jatkettiin tyosopimusta toukokuun loppuun. Haluisko joku ystavallinen toverini tulla mun seuraks muutamaks paivaks??? Se ois tosi kivaa!

Saatiedote: taalla on hemmetin kylma tuuli mut aurinko paistaa. Sanoovat etta kevat tulee ihan kohta. odotan innolla.

Eipa tassa taas muuta ku puss och kram kaikille kavereille!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.