IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

London 17.1.05Keskiviikko 18.01.2006 00:11

4:s paiva Lontoossa takana ja ainakin tahan mennessa oon tykanny suunnattomasti! En oo kyl viela kayny missaan kauempana kun tassa Barnesin ja Richmondin alueella pyoriny vaan, mut silti on ollu tosi kivaa.
Perhe on uskomattoman rento ja mukava. Poikia on kolme mut hyvin tulee toimeen niiden kans kun ne on tosi kiltteja ja fiksuja mita nyt vahan saa repia pois XBoxin eesta..
Paivat on menny kotona, koska V on kipea. Ollaan pelattu lasten Trivial Pursuitia jossa olen joka kerta havinnyt.. no shame..Pienemmat pojat vien kouluun aamulla klo 8.30, kiva aamuhappihyppely siis.. x)

Viikonloppua odottelen innolla. En vaan tieda viel minne asti viitin lahtea ja mita tekemaan mut jotain pitaa keksia. Pahat viinan, tupakan ja muun kivan tuskat.. 4 paivaa polttamatta. Ihan hyva. Ehka en alotakaan uudestaan...... EHKA.

Vahan hyva kahtoo Emmerdalee taalla, tulee ainaki 3 jaksoo paiva. OC:ta tulee paljon myos. Ovat reilusti edella Suomen jaksoja.

Nyt mun on pakko menna viela poikien kans alas kun L lahtee kaymaan jossain. Pitaa kayda paivisin kirjottelemassa niin ehka saa jotain irtikin..

see ya

Lähtötunnelmia..Lauantai 14.01.2006 00:09

Joo, ajattelin laitella vähän ylös ajatuksia tän Lontoon reissun aikana niin on sit myöhemmin kiva lukee..

Lähdin siis tänään päivällä Iisalmesta junalla Helsinkiin ja nyt oon tääl Espoossa Maluccin luona. VIelä ei ainakaan huominen jännitä, ketuttaa vaan törkeen aikanen ylösnousu (n. klo 4..). Onneks S ja M vie kentälle niin ei tarte tavaroiden kans bussilla hortoilla.

Lontoossa näillä näkymin olen huhtikuun alkuun saakka, ei siis kovin pitkä aika. Lähtö vaan sattui huonoon hetkeen, juttuja jäi kesken... No ne näkee sit keväällä. Kauheesti en Lontoosta oo ikinä ollu kiinnostunu, enkä muutenkaan Briteistä, inhoan esim. aksenttia. Jotenkin tässä nyt vaan niin kävi, että sinne olen kaikesta huolimatta menossa joten pakko vaan yrittää löytää hyviä puolia. Eihän sitä tiedä kuinka paljon paikkaan rakastun.

Nyt ois pakko alkaa jo nukkumaan joten kirjottelen sit perille päästyäni taas.


Terkkuja mun kaikille IhqRaxuPoxu kamuille, on jo ikävä teitä kaikkia!!! <3

- Vanhemmat »