IRC-Galleria

Det blir bättre å bättre hela tiden. Fyyfan säger jag också.. Usch..
Had tänkt att jag sku ha fått sova inatt så man sku vara lite me då man ska skriva tent imon, men så ble d nu int heller... Tänkt att jag sku vara aktiv i skolan den här veckan och fundera (träffa) dig i helgenå int nu, men int ble d så heller.. Man blir å fundera på allt annat.. Å du vet precis att jag funderar hela tiden, allt du säger å allt som händer.. Så snälla gör int så. Säg allt på engång om du ska ha det sakt, å säg allt å int bara a.. Det tar faktist lite på det här.. Men tycker ändå om dig.. Och du vet att jag int menar/vill dig någo illa.. :)

Usch, fyyfaan säger jag...

'Många kramar' ... ;//

5 månader kvar ida :D:D Sen hörnii ;DSunnuntai 28.09.2008 21:32

Ibland blir jag och undra va d e som händer.. Å nu har jag ingenaning.. Int varken va som händer eller va jag ska börja ta å göra.. Hela den här världen e upp å ner, man blir rikit nervös..
Vill int leva så här, vill ha ett bra liv. Ett som int e sånt här..
Vet att jag gör jätte myky fel hela tiden, men jag e bort tappad.. Kan du snälla int kom tibax ti mig?! Hjälpa mig? Nu sku jag behöva ditt stöd mer än någonsin förut, håller på att gå under.. Funderar ännu va som händ den där kvällen, då som allt for rikit fel. Har på känn att int hela sanningen ha komi fram ännu, men förhoppningsvis komä den att koma fram en vacker dag. :/ Å vet att jag gjord fel i helgen också, men du gör mig så förvirrad, vet int ut eller in mera.. Så säg snälla antingen eller, va d e som händer här?!! Behöver dig, å ingen annan. DIG ! :'// Vet int varför jag skriver nu heller, men d finns dom som tycker om å läsa så miks ei.. ?!

Snälla kom tibax.. </3 11913

Mamma kom hem.. :'/

5 månader kvar idaa :'D

Kan int annat än gråta.. Fjantar..Perjantai 26.09.2008 00:51

Börjar få så i nerverna på allt d här.. Vet int va man vågar säga eller göra mera. Får snart börja vara rädd för allt man gör å säger... Kan int annat göra än gråta... E d så här du vill ha d? :'//

Saknar dig mamma.. <3

6291819201518 149 ? :D 14510 !! :'DTiistai 23.09.2008 13:47


2025311518 61112091920 1513

497 11913 !

82118 19111 1017 627 497 12020 201815

1397 ?

;/

Ganska braa :DDMaanantai 22.09.2008 17:43

1. Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom inkorgen.
3. Stanna när du räknat till tie och skriv första meningen i SMSet.
4. Gör likadant med alla frågor.

Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
- Nee, det e lugnt..
Vad säger du alltid till din bästa kompis?
- Full..?! :P
Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
- Jaa en kyl tiedä..
Vilket SMS blev du mest berörd av?
- Du sa att jag sku skriva någo gullit.. ..
Vad säger din mamma innan du far och sova?
- Ja mår nog så prkl dålit nu ja.. :// (:DD)
Vad skulle du skrika om du vann en miljon euro?
- Ihana tyttö :D
Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
- Sidu bara, där sir du att dom märker dig. xD
Vad vill du höra mest av allt?
- Jag hatar mig själv, de ha fari myky pengar, jag e genomfrusen .. ...
Vad skulle du säga om du fick högsta vitsorde i alla ämnen?
- No Joo oon vaan tämmösel tuulella tänää :)
Din romantiska replik?
- Sur? på mig? :D
Vad skulle du säga om du blev bestulen?
- Jo int behöver du fundera på cdna int.. :)

kopiera bara, har jag också gjort :))
Jag gjorde inte det jag hade tänkt göra, uttalade inte orden jag velat säga.
För om jag hade gjort det jag hade tänkt och sakt vad jag velat säga, Hade
du vetat det du borde veta...
Nämligen att jag aldrig skulle ha gjort något så dumt från början.

Nej, int nu..Tiistai 16.09.2008 15:20

"..Du måste komma hem.
Jag hittar ingenting.
Inte hittar jag mitt hårband
och inte min ring.

Det är bara du som vet
var allting låg när du for.
Du måste komma hem.
När kommer du, mor?.."

Varför igen, blir det aldrig bra? ://

Har livet en mening?Torstai 11.09.2008 23:50

Egentligen är det konstigt att man tänker på det, livets mening. Varför ska livet ha en mening? Måste det ha det? Om vi blivit till utan att det finns någon tanke bakom, om vi bara är resultatet av miljoner års utveckling, där den starkare överlevt på den svagares bekostnad - varför då tänka alls? Det naturligaste vore väl att inte göra det?

Ändå kan vi inte låta bli att tänka. Och fundera. Och ibland må riktigt dåligt. Sen när så alla frågor dyker upp, vart kan vi vända oss med dom? Vem kan man lita på? Det är många som försöker ge svar, men hur ska vi hitta rätt i allt det miljontals saker vi ser och hör?

För inte så länge sen var livet enklare. Då, när de flesta fortfarande trodde på Gud, fann sanningen i Bibeln. Det var bara att läsa. Människan var skapad av Gud, deras platser var bestämda, de hade en speciell uppgift. Livet fick mening därför att "Någon" tänkt ut det åt dem.

Det fanns väl en tygghet i dess mening men tänkandet förändrades. Människan är bara en maskin, tankar och känslor bara kemiska reaktioner..

Vi borde vara ganska nöjda, ändå blir det allti som att något fattas. Att vi tappat bort något viktigt på vägen. Var finns tryggheten just nu? Var finns den plats där som man kan bygga sitt liv på? Och vad har egentligen livet för värde? Bara kemiska reaktioner...?

Varför försöker så många nu på nytt söka sig till det mystiska, okända - det som inte kan mätas och vägas? Magi, andeväsen, sagor, kristaller, healing... Varför är det så spännande? Dög inte det förnuftiga som tillvaron gav oss, det mekaniska, där vi människor bara är små obetydliga saker, utan mening? Måste vi ha något annat?

Måste livet ha en mening föresten?

Finns det över huvud taget något som kan kallas "livets mening"?

Att älska mig är inte lätt..Tiistai 26.08.2008 16:27

Det sårar mig, det sårar mig när jag vet vilken smärta jag orsakat. Det sårar mig när jag ser din blick. Blicken som säger så mycket, det falska leendet och de ledsna texterna. Jag kommer aldrig att bli den jag var med dig, den delen av mig tillhör dig och är bortplockad. Men jag vet att man aldrig ska lämna den man älskar för den men gillar, för den man gillar kommer att lämna dig för den han älskar. Och du är någon jag 'älskar'. Så enkelt är det. Även om man inte vill inse det just i de goda tillfällerna. Men även den finaste rosen har sina taggar. Eller är det inte så?! Livet kan inte vara en dans på rosor dygnet runt året runt för då skulle man inte uppskatta de goda tillfällerna, det skulle aldrig bli något att minnas. Men den tid med dig…den minns jag så starkt, det var en av höjdpunkterna i mtt liv. Du lärde mig att se genom smutset på glasrutan, du lärde mig att torka av allt det smutsiga och dåliga och du hjälpte mig at även kunna spegla mig i glaset och se fördelarna med mig själv. Allt var perfekt… Jag känner hur tårarna rinner ner för mina kinden och under hela tiden, hade jag försökt att få stopp på dem utan att lyckats? Varför blir det så? Varför kan man inte kontrolera sina känslor när man just behöver det, varför? För det var just det misstaget som hade inträffat då. Jag hade mitt i skolan insett hur lycklig jag borde vart över att få ta del av det ”oss” som funnits. Att inse hur mycket man uppskattar en person, det är lätt att göra när man just mist personen. Väldigt enkelt. Att älska mig är inte enkelt tänkte jag för mig själv och tog upp telefonen. Jag hade haft telefonen avstängd hela dagen för att inte bli åtkomlig. Så gör jag alltid när jag behöver tid för mig själv, men jag brukar läsa sms:en och ringa upp personen efter ett tag …Det tänkte jag inte göra idag. Idag e min dag, bara min.. Låter konstigt när jag ser allt i livsperspektiv men jag fick lära mig dt igår. Att tänka ”man lever bara en gång” är det bästa du kan göra. Inte för att det ända man ska göra är att unna sig saker som det låter som att jag gör när jag skriver detta. Men en svårt val blir genast ett enkelt och helt självkart val som alltid brukar kännas rätt efteråt. Det kan vara allt från ”vad skall jag sätta på mig idag?” till ”är jag kär eller är detta bara avensjuka”. Men saken är den, att jag gav mina kännslor till en gosse som tog den stora delen av mig, kärleken. Gossen som såg på mig med de ögonen jag inte trodde fanns. Han som såg allt med mig. Han var och är allt dt jag hadde/har. Jag behöver inte miljontals dikter om hur fantastisk jag är , jag behöver inte de miljontals komplimangera, jag behöver inte det. Det finns bara e person jag vill ha, och det är du… Kärleken ska komma utav sig själv, eller är det inte så?

Av alla Naturkatastrofer ät Kärleken den Största! <3

Jag Mår helt toppen bra! :DTiistai 26.08.2008 01:21

Tack Chi å Dennis att ni va där för mig den kvällen.. Å tack Minna! <3