IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

PSKeskiviikko 28.12.2005 03:17

Onko kellään mitään hyvii UudenVuodenBileitä tiedossa? o.O
Mihin te ootte vieneet mun oikean kodin ja millon te kenties aiotte palauttaa sen? Täällä näyttää kamalalta, ei kotona kuulu näyttää tältä! Pahvilaatikoita on joka puolella, verhot ovat täysin utopistinen käsite ja puhtaita vaatteita löytyy, jos mieletön mäihä käy. Sanalla kuvaten Kaaos. Onneksi huomenna tulee iso drumpalaalaa (veljeni kielellä auto) ja vie sohvan ja jotain muuta tilkettä ja sälää påis. Vähän helpottuu.

Olin tänään poikien kaa luikkaa. Fiasko. Koko kenttä oli täynnä jääkiekosta innostuneita 10-vuotiaita. Ei hyvältä kuulosta eikä siltä näyttänytkään. Luisteluaika oli huimat 15 min ja sitten paloi kiinni. Eikö sinne voitais järkkää jotain omaa kaukaloa kaikille holtittoman alaikäisille ja kilpailuhenkisille apinoille ettei rauhallisten sunnuntailuistelijoiden tarvitsisi kokoajan pelätä niitä hiton kiekkoja? Kaiken kukkuraksi jääkonemies päätti jäädyttää kentän juuri kun me asteltiin sinne. Arvatkaa kuinka hyvin noin vuonna -78 terotetut luistimet pelasi. Oikein.

Käytiin tänään myös kattomassa Lupaus. Se oli kamala. Järkyttävä. Ahdistava. Pelottava. Surullinen. Saletisti näen painajaisia.

Käytiin myös Merkun knassa Terhillä. Oli kiva nähdä sitä pitkästä aikaa<3 Onpa mulla ollut tänään toiminnantäyteinen päivä.

Merccu toi tänään ekat muuttolaatikot, millonkohan Aiggu ja Jonzki alkavat linnottautumaan tänne? Huomenna vähän IKEAan ostelee, ihan vähän sitäkin vain.
JOulu on ihan tyhmä. JOuluna kaikki perheet on vaan et jee mutta musta joulu on allöttävä. Jouluna syödään ja toiset jopa juo. Pitäisin joulusta ehkä enemmän jos joisin. En voi. Olen töissä. Täällä ei käy ketään, jos joku käy niin se ostaa kaljaa. Munkin tekee mieli kaljaa. Saisinkohan potkut jos nyt rupeisin maistelemaan. Työaikaa jäljellä vielä ysiin asti.

POjat kävi asken vierailee. Se oli kivaa. Pelattiin Juhon knassa kivaa kassaneiti peliä, ehkä mun päivän kohokohta. Nyt on taas ihan kuollutta, mitähän pitäis tehdä? Mikko toi mulle sudokukirjan ja mulla on oma siluettiristikkolehti mukana, luulen vain etteivät aivoni pelaa kyllin kultaisesti ristikoihin vaaditulla tavalla.

Eilen oli jouluaatto. Heräsin liian myöhään ja jouduin nauhoittamaan Lumiukon. En ole vielä kerennyt katsoa sitä. ASIAKAS. Mun äiti oli taas tapansa mukaan hassunhauska ja antoimulle tosi monta pakettia, ehkä 10. Mainittakoon, että niistä ehkä 7 sisälti valmispussikeittoja ja muuta mukavaa. Äiti on ihQ. Oltiin viimeyönä pulkkamäessä ja juotiin vähän viintä. Se oli kivaa. <myöhäisen kotiinmenoajan vuoksi nukuin pommiin töistä. Se ei ollut kovin kivaa. Myöhästyin ehkä vain muutaman minuutin mutta kumminkin.

Tekis sikana mieli kahvia. Pitäisköhän keittää? En ehkä jaksa. ASIAKAS. En ymmärtänyt yhtään mitään mitä se sanoi. Luultavasti se sai kuitenkin tahtomansa, sillä valittaessa artikulointi muuttuu selkeämmäksi eikä niin tapahtunut. Mä en oikeasti uskalla katsoa kelloa, jos avasin kiskan ehkä 12.00 niin se on varmasti nyt jotain 12.06. Aika tuntuu matelevan. On se ehkä vähän enemmän mutta ideana näin.

Tulispa joku tuttu käymään. Ei tarttis olla yksin. Nukahdan ihan kohta. Tekisi mieli puhua, mutten yksin viitsisi haastella. Kohta kannan radion tänne ja rupean laulamaan. Laulu on vähän kun puhetta. ASIAKAS (ei ostanut mitään, rikkoi vain rahaa). "Mä oon niin happy, tää on niin jees". ASIAKAS.

äääh, kai mun on taivuttava kohtalon sanelemaan kaavaan. Mut on tomittu istumaan täällä HellHolessa ikuisesti. Yksin. Ilman ystäviä. Ilman asiakkaita. Nyt saa riittää tää vuotaminen. POjat juuri muistuttivat että mä tykkään sadomasosta o.O Kyllä mä kestän tän kärsimyksen. Pakko.

Jee JOni tuli käymään. Ja tupakoin. Nyt on vähän kivempaa.

HÅLa.Tiistai 13.12.2005 22:42

Kamala tahto kirjoittaa (tanssia). Ei vain ole asiaa. Jee.

Tänään on ystävämme Lucian päivä. Jee.

Mulla on huomenna synttärit. Jee.

Olen ehkä ikäkriisissä tai sitten vain työuupunut. Ei niin kamalan jee.

BlaahBlaahBlaah. Tekee mieleni pissata. Silleen teinipissasti. Avautua jollekin mitättömistä asioista. Puhua itsestäni. Ihanan teini-pissa-noloa.

Pitäisköhän juoda huomenna?

Konkratuleror för vår hemlandTiistai 06.12.2005 23:43

Ohhoh, joulukuu se vain puskee päälle.

Tämä on nyt jo neljäs päivä kun voin laillisesti tituleerata itseäni Yli Oppineeksi. Tuntuu jotenkin kamalan viisaalta o.O

Linnanjuhlat on niin itsenäisyyden parhaat juhlat, ihania sinisiä joulukuusia löytyi taas enemmän kuin toivoa saattoi. Silti mun lemppari tän vuoden vieraista ja niiden asuista (kaikkia en toki nähnyt) oli JOnne Aaron. yÄk.

Nyt tarttis siivota kotia kun huomenna tulee muuttotarkastaja, ihan pian meillä tytyjen kanssa on harmooninen yhteisöruokakunta pystyssä <3 Voi pojat.

Nyt haukku ulos.


Hyvää joulukuun alkua, päiväkirja. Ja muut.p.s. voitin Veikkauksen joulukalenterista 4,5e. Jei.

Hip heiPerjantai 04.11.2005 13:57

Mun oli nyt täysin pakollista kirjoittaa tänne uudestaan, ehkä tämä tuntuu toisella kerralla erilaiselta? No ei kyllä oikeastaan tunnu.

Voi tätä elämättömän arkea. Pikkuhiljaa olen heräillyt, eihän tuo kellokaan vielä paljoa ole ;) Tänään ei töitä, ei koulua (ylläribonus) eikä oikeastaan mitään. Paitsi mahtava ilta <3 Nyt sitä on jo hehkutettu tarpeeksi, se ei voi enää onnistua.

Nyt vaatteet päälle ja Meretelle tekemään avovaimohakemusta o.O
TUo koirakin tarttis ulkoiluttaa. Otan sen siis mukaani.Illalla PMMP <3

Dear Diary,Perjantai 04.11.2005 03:09

Tänään datasin aika hienosti, tai oikeastaan se oli eilisen puolta. Perustin ensimmäisen yhteisöni ja kirjoitan ekaa kertaa tänne. Hullua toimintaa.

Tänään illalla PMMP <3 <3 Täydellistä. Kiitokset Aijalle ja sen työpaikalle. Ilmasen.viinan.bileet PMMPn tahdittamana, voiko täydellisempää olla? Niin, ja hyvää syntymäpäivää Nyt-liitteelle.
- Vanhemmat »