IRC-Galleria

HipHej, testi taas :)Torstai 23.03.2006 22:47

Kenen kanssa mieluiten joutuisit autiolle saarelle (yksi ihminen)?
**Mitenkään itseäni ylistämättä lähtisin mieluiten itseni kanssa (tosin se on kai pakkotoimenpide). Ottaisin ehk mun äitin mukaan. Tai ehk Merkun. Tai ehk mun koiran. Valitkaa niistä sitten.

Mikä esine on sinulle kaikkein tärkein?
**Mun sänky <3 (nolo liisa).

Onko sinulla jotain "pakkoliikkeitä" tai tapoja?
**en tiedosta mutta Juho väittää mun pöyhistelevän tukkaani usein. Ehkä silloin kun puhun jotain tyhmiä ja yritän vaikuttaa viisaalta ja uskottavalta. EMT.

Oletko ikinä ollut rakastunut korviasi myöten?
**Uskoakseni en.

Mikä on sinun lempikarkki?
**En oikein tiedä.. ehkä prinsessa-suklaamunat, joista saa kauniita sormuksia <3

Kenellä on mielestäsi galleriassa hienoimmat kuvat?
**Antikehon siilit ovat vallanneet sydämeni.

Mitä tykkäät tehdä kaikkein mieluiten?
**Homeilla.

Millainen on unelmiesi mies/nainen?
**Unelmieni mihen kaltainen.

Mitä kaikkea olet syönyt tänään?
**Jogurttia, appelsiinin, pinaattilettuja ja sellaista kummaa kanaa.

Mitä et suostu pistämään suuhusi mistään hinnasta?
**En erityisemmin pidä sisäeläimistä vaikken niitä ole maistanutkaan. Lintuinfluenssaista lintua.

Minkä väriset seinät huoneessasi on?
**Vihreät.

Mikä adjektiivi kuvaa sinua parhaiten tällä hetkellä?
**Sekava. Luin just uusimman Potterin loppuun ja ooh. Mun elämä loppui taas hetkellisesti. Seitsemättä kirjaa odotellen.

Mitä ostit viimeksi kaupasta?
**Karpalomehua ja maitoa kotiin. Ja salaattiruukullisen.

miksi sinulla on galleriassa kuvia?
**Miten mä muuten vapaa-aikani käyttäisin?

olisitko mielummin nainen vai mies?
**Kokemuksia on vain toisesta joten nainen.

Mikä saa sinut kesätuulelle?
**En pidä kesästä. Tai pidän vähän mutten paljoa. Kesätuulelle minut saa pimenevä kesäilta ja koirankakkapussi.

Mikä saa sinut tekemään näitä tyhmiä kysymyksiä?
**Miten niin tyhmiä? Kaikkien tällaisten tekeminen on kivaa. t.addiktoitunut lomakkeidentäyttäjä

Uhrini ovat: Muzze, jokkemoi, mariiiaa, retki6 ja antikeho.
Var så goda.

eka.eka.eka.tällanen.juttu.Perjantai 03.03.2006 13:58

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. Juttelen ja laulan lähes kokoajan kotona yksin ollessani. Helpointa on, jos koira on paikalla ja höpöttely tuntuu edes hieman tavanomaiselta, mutta myös mun akvaariokalat on hyviä kuuntelemaan. En mä niille mitään satuja kerro vaan sellasia jokapäivänjuttuja. Tilanteet selkiytyvät jos ne puhuu ääneen.

2. Kun tulen kotiin, ja minulla on kova pissahätä, en voi käyttää hissiä koska olen varma, että se menee rikki juuri sillä kriittisellä hetkellä. Voisi korjaajamiehillä olla naurussa pitelemistä. Tai nenässä.

3. Spider-pasianssia on pelattava niin kauan, että pääsee vähintään kerran läpi.

4. Banaanijogurtti maistuu huomattavasti paremmalta epäekologisesta kerta-annosrasiasta kuin litran tölkistä. Kuitenkin aina ostan sen ison pakkauksen ja ryhdyn parantamaan maailmaa ja sitten juon se hätähatussa pari päivää ennen päiväystä. Tölkin oston ja juonnin aikana alas on vilahtanut ehkä kymmenkunta pikkurasiaa. HUOM. Puhun jogurttia nautittaessa
juomisesta, en suinkaan syömisestä.

5. Mun nenää alkaa kutittaa jos AJAN sähköhammasharjaa. Sitä ajetaan, sillä ei harjata.Seuraavat onnekkaat ovat

jokkemoi
Korzebolle
^Tiiu^
Retki6
Vekkuli^

olen vihainenKeskiviikko 01.03.2006 22:18

koska prismasta ja cittarista ei löytynyt mulle levyä. vittu. muutan kohta keravalle (anttila bonus).

antakaa lisää rahaa.Keskiviikko 01.03.2006 15:52

ei muuta.

antakaa rahaaMaanantai 23.01.2006 19:52

siinäpä ne tärkeimmät.

Koti<3Sunnuntai 15.01.2006 15:31

TerveMorjns,
nyt tekee mieli kirjoitella, kun on tämä uusi Goti ja kaikkea. Ei tämä mulle uusi ole mutta anyhow. Ollaan tyttöjen kanssa viihdytty vallan passelisti, ainakin toisteiseksi. Viikonloppuna tai lähinnä perjantain ja lauantain välisenä yönä oli hieman epäselvyyttä, kun jäsen A joutui töihin lauantaina jo kahdeksaksi ja jäsenet MMjaJ olivat päättäneet hieman maistella viintä. Perjantai-iltana siis. Oli kyllä hauskaa, varsinkin kun sitten Yanon pilkun jälkeen kömmittiin tänne hyvin hiljaisin elein XD Vielä ehkä hieman ennen kuutta istuttiin Jonnan ja jonkun vierasjäsenen kanssa mun akvaarion edessä ja tarkkailtiin kalojen elämää :D launtaina sitten 12 töihin, ei ollut kovin mukavaa.

Nyt mä olen ensimmäistä kertaa ihan ensam täällä kodissa. Mitähän pitäis tehdä? byäääh, soitin äsken äitille ja kysyin että tuleeko se mun kanssa äänestämään mutta se oli jo käynyt. Voi kyynel. Kai sinnekin pitäisi kohta raahautua.

Yksi ihan sika kiva juttu on, että me mennään tänään Korzebollen ja Jokkemoin kanssa retkelle Riihimäelle. Vekkuli^lla on armeijassa vierailupäivä <3 Olipa jännittävää kirjoittaa noilla nickeillä. Ehkä vielä jännittävämpaa on nähdä Arto kohta o.O ja vieläpä armeeniavaatteissa :D

Nyt aion ruveta toimimaan, keitän kahvit ja luen hesarin. ihanaa. Sitten äänestää ja sitten artolle. illalla kotiin homeilee ja sitten nukkuu. ompa mulla ihana elämä.


ps juho mä vielä kirjoitan joskus tänne vain ja ainoastaan kieliopillisesti korrektisti, sinun vuoksesi. tämäm ei se ollut.heaven is a place on earth.

JEE!Perjantai 13.01.2006 00:50

UUSI KOTI <3

Tiedoksi kaikilleMaanantai 02.01.2006 19:56

maksoin äsken elämäni ensimmäisen vuokran.

PSKeskiviikko 28.12.2005 03:17

Onko kellään mitään hyvii UudenVuodenBileitä tiedossa? o.O
Mihin te ootte vieneet mun oikean kodin ja millon te kenties aiotte palauttaa sen? Täällä näyttää kamalalta, ei kotona kuulu näyttää tältä! Pahvilaatikoita on joka puolella, verhot ovat täysin utopistinen käsite ja puhtaita vaatteita löytyy, jos mieletön mäihä käy. Sanalla kuvaten Kaaos. Onneksi huomenna tulee iso drumpalaalaa (veljeni kielellä auto) ja vie sohvan ja jotain muuta tilkettä ja sälää påis. Vähän helpottuu.

Olin tänään poikien kaa luikkaa. Fiasko. Koko kenttä oli täynnä jääkiekosta innostuneita 10-vuotiaita. Ei hyvältä kuulosta eikä siltä näyttänytkään. Luisteluaika oli huimat 15 min ja sitten paloi kiinni. Eikö sinne voitais järkkää jotain omaa kaukaloa kaikille holtittoman alaikäisille ja kilpailuhenkisille apinoille ettei rauhallisten sunnuntailuistelijoiden tarvitsisi kokoajan pelätä niitä hiton kiekkoja? Kaiken kukkuraksi jääkonemies päätti jäädyttää kentän juuri kun me asteltiin sinne. Arvatkaa kuinka hyvin noin vuonna -78 terotetut luistimet pelasi. Oikein.

Käytiin tänään myös kattomassa Lupaus. Se oli kamala. Järkyttävä. Ahdistava. Pelottava. Surullinen. Saletisti näen painajaisia.

Käytiin myös Merkun knassa Terhillä. Oli kiva nähdä sitä pitkästä aikaa<3 Onpa mulla ollut tänään toiminnantäyteinen päivä.

Merccu toi tänään ekat muuttolaatikot, millonkohan Aiggu ja Jonzki alkavat linnottautumaan tänne? Huomenna vähän IKEAan ostelee, ihan vähän sitäkin vain.