IRC-Galleria

Kitacon 2009Tiistai 26.05.2009 04:55

Kitacon oli ja meni jo. Itse ainakin odotin mielenkiinnolla Kitaconia, kun satuin toimimaan järjestäjänä ja myös vänkäreiden nakittajana.

Conin alkujärjestelyt olisi voitu mielestäni suunnitella paremmin etukäteen ja pyytää järjestämään paikkoja hyvissä ajoin eikä muutaman päivän tai päivän varoitusajalla. Järjestämispäiväkin sattui olemaan keskellä viikkoa ja keskellä päivää jolloin suurinosa on yleensä töissä/koulussa. Mutta selvittiin niistä kuitenkin.

Vänkäreiden nakittajana sain siis aningalaisten järjestäjien lisäksi nakittaa myös ei-aningalaisia vänkäreitä. Tein näin ollen perjantai iltana vänkäreille työvuorolistat, mutta niiden käyttö ei onnistunut niin hyvin kuin olin toivonut. Ei-aningalaisia vänkäreitä oli ilmoittautunut 3, mutta tapasin heistä vain yhden conissa. Olimme siis alimiehitettyinä conissa, vaikka olin kyllä varautunut tähän, mutta tämä aiheutti silti hieman ongelmia.

Itse conista sitten. Ohjelmatarjonta oli minusta hyvä. Paraparaa, cosplay-kilpailua ja Kempin luento, jota en kerennyt kuitenkaan kuuntelemaan. Tällä kertaa järjestettiin myös Maid Cafe, joka ainakin kävijöille vaikutti onnistuneelta. Toivottavasti järjestetään toistekin. Yllättäen pidin myös FFFightista, vaikken aiemmin ole välittänyt siitä yhtään. Saattoi vaikuttaa, että näin sen ekaa kertaa Visual Gay:n järjestämänä, eli sen porukan joka ilmeisesti keksi FFFightin. FFFightin paras kohtaus oli, kun [jiro]/caccho (Maid Cafen host) summoonas koko Maid Cafen henkilökunnan :D.

Asenarikka ei vakuuttanut ainakaan minua eikä ilmeisesti conittajia, kun en nähnyt yhtäkään proppia siellä. Asenarikkahan oli periaatteella, että sinne voi jättää tarvittaessa propin, mutta siellä ei ole ketään vahtimassa proppeja. Näin ollen veikkaan, ettei kukaan halunnut proppeja jättää varastettavaksi. Lopulta asenarikkaa käytettiin norminarikkana, jonne tuotiin reput ja takit. Conissa oli kuitenkin alimiehitys, mutta esimerkiksi minultakaan ei oltu edes pyydetty vänkäreitä asenarikkaan.

Nuorten iltabileet olivat paremmat kuin odotin. Pidin itse eniten Vanamon esityksestä. Parhaimmat hänen laulamat biisit olivat epäilemättä Digimon Adventures - Butterfly ja Suzumiya Haruhi no Yuuutsu - God Knows. Myös Jukion laulamana Butterfly oli hyvä.

Toivottavasti seuraavan kitaconin järjestelyjä suunnitellaan paremmin. Tämän kertainen coni oli loppujen lopuksi mielestäni hyvä ja toivottavasti myös kävijöiden mielestä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.