IRC-Galleria

Maailman ympari, muistelo osa 1.Lauantai 19.07.2008 18:31

Elke sano, etta kannattas hankkia joku vihko minne kirjottaa kaikkii kivoi juttui reililta. No, en hankkinut ja kirjoitan nyt tanne kaikkia hulluja juttuja.

# Siina vaiheessa, kun ei tieda, missa olla yon yli Koopenhaminassa ilman paikallista rahaa, olo on aika epatoivoinen. Suorastaan pelotti. Ulkona ukkosti ja rautitienasema oli menossa kiinni puolen tunnin kuluttua. Kaksi ihmista kertoi haluavansa seksia kanssani ja nelja ihmista yritti kaupata kannabista. Malmon juna-asemalle ei voinut enaa menna, sekin oli taynna ryyppaavia teineja, sekopaita ja nisteja. Solution?

Kyselin kiltilta kannabishipilta ja menin lentokentalle nukkumaan. Tai "nukkumaan" silla ilmeisesti aika moni yosijaa vailla ollut henkilo oli saanut saman idean. Eli valvoin koko yon vahtien jattireppuani. Seuraavana paivana kavelin yhteensa ehka 8 tuntia. MUT MA SELVISIN HENGISSA. Koopenhamina oli kylla kaunis :). Olin kuitenkin niin vasynyt, etta puhuin kaupan kassalle suomea. Mutta Kopiksessa oli ihana paratiisipuisto ja sellanen niitty <3

#Kun vihoviimein paasin yojunaan, meenasin itkea onnesta. SAIN NUKKUA PERKELE! Nukuin junan lattialla makuupussissa <3 Amsterdamiin kestaisi 16 h.
Samassa junakopissa oli kaksi ruotsalaista blondia ja hassu pariskunta ja outo dutchmies. Kiitos seurasta :).

E JA M TULEE DAMIIN. IHANAA!!1

#Amsterdamin juna-asema oli aika simppeli paikka, sain ostettua sellasen 72h-kortin ja kaikkea. Kaikki sujui hyvin, lukuunottamatta sita faktaa, etta olin vailla suihkua (HYI SAATANA, en ollu kayny suihkussa 2-3 paivaan) ja rinkka selassa oli aika painava. No, loysin hostellille menevan bussin ja paasin hostellille. No?
"I'm sorry, but sign in time 2 pm".
PERKELE SAATANA VITTU. Jouduin odottamaan yli kaksi tuntia!

Hostellin aulan musiikki-tv:sta tuli Alpabeatin Fascination. Tuli hyva mieli. Ihana kappale.

"I'm sorry, what was your lastname? Is it SáIoNERLAHkTI?"
"Hell yeah!"

"Sorry, but your room is not ready yet. We are still cleaning. 15 minutes?"

Olkaa vaan tosi sori.

Puolen tunnin odottelun jalkeen huone oli valmis ja paasin suihkuun. Voi sita ihanuutta <3. Sitten tajusin, etta minun lisaksi huoneessa oli 1 nainen ja 6 miesta. Se oli ikava kylla paateltavissa myos huoneen hajusta. High school boys locer- eau de toilette.

#Sitten menin etsimaan E:n ja M:n hotellia. Loyty se lopulta, ne oli kylla syony pullat et ei silleen. Sit mentiin kahvikauppaan (Is this cat real?) ja kikateltiin (It was really nice to meet you!). Sit mentiin niiden hotellihuoneeseen ja syotiin vitusti ja kuunneltiin Raappanaa, Culture Clubia, Princea ja oltiin. Oikeesti, en ole varmaan ikina kaivannu niiden kahden seuraa niin paljon ja ollut niin onnellinen niiden nakemisesta :). eika varmaan olla ennen hopsotelty niin.

Hostellihuoneelle palasin 0.34 am. Lahimpana minua nukkui ihan kiva brasilialainen aija, joka ei tainut tuntea suihkua. Ja hyi saatana sita hajua...
Sit yritettiin paasta Anne Frankin taloon, mut jono oli aika iso. Sit loyty kahvila, missa netti maksaa 10 euroa minuutilta.

Oli taas aika hassuttelua. En meenannu paasta takas hostellihuoneeseen mut paasin kuitenkin. Seuraavana paivana ne kaks lahti ja ma menin shoppailemaan ja kierelemaan Amsterdamin lahioita. Sillon tietaa olevansa oikeasti suburbaanissa ymparistossa, kun nettikahvilan kysyy, are you new girl in the hood.

Mulla oli kiva jenkkipariskunta kamppiksina. Ja osa niista haisevista aijista oli lahteny, brassi sen sijaan jatkoi eloaan...

#Parina seuraavana paivana minulle tarjottiin paivasaikaan seksia 5 kertaa, 4 miesta ja yksi nainen "Just sex. Please? I have a tongpiercing ;)". Amsterdam on ihme paikka. Aika kivannakoinen paikka. Ihmiset oli tosi kiltteja, vaikka vahan tyrkkyja.

#Sit kavi ihmejuttu ja en voinukaan menna kaverin luo ja tuli kriisi. Mutta onneksi mutsi ja faija tuli hatiin ja ne kustansi mut Haagiin viideks paivaks. Nyt on menossa kolmas paiva. Taalla on ihana ranta, en oo ennen nahny Atlanttin valtamerta. Taalla on aika epaihana saa. Mutta vesi on silti lamminta. Taalla on paljon sellasia omia pikkujuttuja, joista diggaan ihan sikana. Oli muuten tosi kiva leffateatteri: eilen sato niin paljon enka halunnu menna sisalle ja taalla ei oikeen oo mitaan ostoskeskuksia niin ajattelin etta menen sitten leffaan, nehan on puhuttu englanniksi.

Eika kukaan tyrkyta seksia. Ehka vahan.. No, en tiia. Taalla on joku maailman ihanin keskuspuisto. Hostellin ylasanky on aika epamukava. Ja huonekaverit vahan hassuja mut ei se midii. Mutta nyt vituttaa: mun kengat meni rikki ja hostellille paasee vasta kolmelta. Ulkona sanoi niin, etta naytti silta, etta olisin ollu suihkussa vaatteet paalla. Kuivattelin kaikki vaatteet rautatieaseman vessassa.

#Nyt on koti-ikava. Ikava Suomea. Ja ihania ihmisia Suomessa. Erityisesti kaipaan yhta ihmista.
Oikeesti, kuinka moni teista on viettany ulkomailla yksin melkeen kaks viikkoa? Mun pitaa kokoajan skarpata ja puhua kielta, joka ei oo millaan tavalla mun aidinkieli. M:n ja E:n nakeminen oli niin ihanaa, ettei mitaan rajaa. Ja puhelimessa puhuminen. Kaipaan suomenkielta! Ja jos en halua erakoitua, on pakko olla sosiaalinen ja hymyilla.

#Mutta toisaalta taa on ollu ihan sikasiistia. Saan ajatella vaan itseani (:DDD) ja tehda mita haluan. Budjettiin pitaa soveltua tietenkin. Ja matkustaminen sinaansa on aika kivaa ja varsinkin Haagissa oon tormanny ja jutellu tosi kivojen ihmisten kanssa. Hollantilaiset on niin ystavallisia :). Ja taa ranta taalla on vieny mun sydamen.
Ja oon tosi ylpea itsestani siina mielessa, etta oon parjanny taalla niin hyvin. Oon saanu varattua itselleni englanniksi kaikki liput kotiin saakka ja hostellien varauskin onnistuu. Ja siis. Ma osaan! Osaan ihmeen hyvin englantia. Ja oon ylpee siitakin, etta oon selvinny tasta kaikesta stressista, mika mulla on valilla ollu. Siis etta minne meen ja riittaako rahat. Rahat on riittany, tekemista olen keksinyt ja... silleen :).

Ylihuomenna lahden Amsterdamiin ja Amsterdamista Pariisiin. Aika luxusta. Viikon kulttua oon kotona. Parjailen siihen saakka.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.