IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Mitä voisikaan tehdä...Maanantai 03.12.2007 21:12

Istun luokkahuoneessa. Kaiken sen hälinän keskellä jään miettimään, mitä tekisin tänään ja järjestän aikatauluni niin, että kerkeän tehdä kaiken ja oikeassa järjestyksessä. Usein unohdan itseni siinä ja huomaan illalla kuinka väsynyt olenkaan, mutta en voi mennä vielä lepäämään sillä on monta tuhatta asiaa tekemättä.

Mietin myös mitä kaikkea olisikaan kiva kokeilla ! Olisi mukavaa käydä jossakin kirjoitelmakerhossa, missä nuoret saisivat kirjoittaa omia kirjoitelmiaan, Sukelluskurssi, liikuntakerhot, jossa pelataan pelejä ja leikkejä suurella porukalla, samalla oppisimme uusia lajeja jalkapallosta taistelulajeihin ! Maalauskurssi, ( rakastan maalaamista, mutta ikinä ei ole aikaa! :( )
ja haluaisin olla myös jossain töissä, jotta saisin rahaa. Koulun ohella.
Haluaisin myös käydä katsomassa erilaisia musiikkiesityksiä ! Klassisesta metalliin ! : DD


Mutta mikä onkaan esteenä yleensä kaikelle tälle innokkuudelle ja mielenkiinnolle tehdä mitä tahansa?

Vastaus: Raha ja Aika eivät riitä toteuttamaan mistä unelmoi. Myös näiden kurssien ja kerhojen laajuus/monipuolisuus vaihtelee paikkakunnittain.


Aika on liian lyhyt käytettäväksi. Mietin tässä, että joskus olisi tehtävä riskejä, jotta saisi tehdä sitä mitä haluaa sinä hetkenä. Ei esimerkiksi yksi koulupäivä voisi olla esteelle sille, jotta pääsisit näkemään lempibändisi livenä ! Mutta kuhan et riskeeraa omaa oppimistasi. Sinähän olet siitä eniten vastuussa. :)


Pakko tyytyä nykyiseen tilanteeseen ja odottaa tulevaisuudelta, että voi toteuttaa nämä haaveet todellisiksi ! Eihän minulta nyt puutu mitään, kun minulla on rakkaita ihmisiä ympärilläni, jotka minusta välittävät yhtä paljon, kuin minä heistä.Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.