IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 02.12.2005 21:09

tämä päivä oli hassu päivä..

Aamulla nukuin pitkään, söin aamupalani rauhassa yms. Klo 11:15 nousin linja-autoon päämääränä kaupunki. Kaupungissa sitten ostelin varhaisia joululahjoja ja kävin moikaamassa yhtä kaveria. Sitten nousin uudestaan klo 16:10 linja-autoon tällä kerralla suunnaten kotiin. Ja niin, en oikein jaksaisi uskoa että päivä meni näin. Jotenkin vain niin turha olo.

Ostoksistani sen verran että..Ostin rakkaalle (1-vuotiaalle) kummitytölleni joululahjaksi sellaisen vaaleanpunaisen (inhoan väriä) pupukuviolla koristellun torkkupeiton ja saman värisen pupu unilelun.. siihen pitää keksiä vielä lisäksi jotain mukavaa. Äippä saa joulupukilta sellaiset mukavan lämpimät "tossut" ja uuden uutukaisen lompakon jota on jo pitkään haikaillut. Isukin lahja on hiukan vajaa vielä, mutta siihen ostanut olen jo sellaiset "tossut" aivan kuten äidillenikin. Voisi isukki tykätä salmiakistakin.. Pikkuveljille ja muille ihmisille ostan lahjat vasta sitten myöhemmin..

Ja vaikka vannoin etten osta mitään itselleni, menin ja ostin kengät kirparilta.. ne tosin maksoivatkin vain euron (mutta silti). Ei minkäänlaista itsekuria..

Hassua.. ketään ei varmaankaan kiinnosta mitä sukulaiseni saavat joululahjoiksi :) Mikä on hyvä, sillä sitten kukaan ei vaivaudu lukemaan tätä..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.