IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 29.02.2008 21:44

Koska olet bändin perustaja, tulee sinun valita se soitin, joka on siistein, ja muut saavat valita soittimensa sinun päättämäsi nokkimisjärjestyksen mukaisesti. Vain yhdellä voi olla tietty soitin. Mieti nyt, jos bändin harjoituksissa tulee tilanne, jossa joku huutaa ”Kitaristi, soita nyt se Aaaargh 7 -sointu”, ja bändistä kuuluu kolme epämääräistä ”Häh?” -äännähdystä yhden sijasta. Mikä soppa!

Soittimet ovat:

Mikanisti; Piano – Jos soitat pianoa, olet parempi kuin muu bändi yhteensä. Piano vaatii kuitenkin ”taitoa”, eikä ole siksi vakavasti otettava vaihtoehto, ellet sitten pidä selibaatista, punaviinistä ja yksinäisyydestä.

^HeMuLi;Rummut – Jei, näitä saa hakata apinan raivolla! Vaikka rumpujen soittamiseen riittääkin, että päässäsi on kaksi isoa pyörää, jotka pyörivät samaan suuntaan, niin se ei tarkoita, että rumpali olisi köyhin. Rummut maksavat, ja pimut haistavat rahan ja kostuvat sen tuoksusta kuin kukkaset aamuisessa kasteessa. Rumpalin on hyvä olla kalju!

Jazzunen;Sähkökitara – Jos valitset tämän soittimen, joudut soittamaan sooloja, mutta saat samalla paljon pimuja (myös tyttöbändin kitaristi). Kitara on mediaseksikäs soitin. Ongelmana on, että basistit saattavat tehdä käytännön piloja kitarakotelollasi ja vokalisti voi kusta siihen.

Mansonisti; Basso – Bändi ei edes mieti sitä kaksimetristä jousisoitinta vaihtoehtona. Bassossa on neljä kieltä. Moni valitsee soittimen, koska joku tyhmä tyttö voi joskus luulla sitä kitaraksi.


lol! Tylsää:P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.