IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Lauantai 16.08.2008 16:03

Ammu ittes!

[Ei aihetta]Lauantai 02.08.2008 18:16

Aww:3

[Ei aihetta]Lauantai 02.08.2008 14:33

Eilen oli tylsää, joten ostin Sweeney Toddin. :D
Tylsyys loppui siihen.

You were the best, Mister Sweeney Todd!

Heath LedgerLauantai 26.07.2008 17:25

Ledgerin hieroja löysi Ledgerin kuolleena kotoaan Manhattanilta New Yorkista 22. tammikuuta 2008. Ledgerin asunnossa muutamaa tuntia aiemmin käynyt taloudenhoitaja oli nähnyt Ledgerin nukkumassa sängyssään ja kuullut tämän kuorsaavan. Poliisin mukaan Ledgerin sängyn vieressä olevalta yöpöydältä löytyi unilääkkeitä ja muualta asunnosta reseptilääkkeitä. Selviä viitteitä itsemurhasta ei kuitenkaan ollut, ja lähteiden mukaan hän menehtyi unilääkkeiden tahattomaan yliannostukseen.

Lopullisen kuolinsyyntutkimuksen mukaan Ledger kuoli tahattomaan lääkemyrkytykseen. Ledger oli käyttänyt useita kipulääkkeitä, rauhoittavia ja unilääkkeitä, joiden yhteisvaikutus aiheutti kuoleman. Mitään yksittäistä lääkettä ei hänen elimistössään ollut tappavaa määrää. Ledgerin lääkkeet olivat kaikki lääkärin hänelle määrämiä reseptilääkkeitä.

Merkittävät roolit;
Ennis Del Mar
(Brokeback Mountain)
Casanova
(Casanova)
Jokeri
(Yön ritari)

Muistolle.

[Ei aihetta]Lauantai 26.07.2008 17:14

Menkääpä ihmiset katsomaan tuo!
Oli ihan vitun hyvä:3


Jokeri on paras^^<3

[Ei aihetta]Sunnuntai 13.07.2008 14:50

Sähkötuoli on enimmäkseen Yhdysvalloissa käytetty teloitusväline. Sähkötuolin vaikutus perustuu sähkön johtamiseen teloitettavan kehon läpi.

Hukkuminen on keuhkojen nesteellä täyttymisen aiheuttama kuolinsyy. Keuhkoihin joutunut neste estää hapen saannin ja aiheuttaa asfyksian. Lisäksi keuhkoista verenkiertoon imeytyvä vesi aiheuttaa vesimyrkytyksen, jonka seurauksena punasolut hajoavat ja niiden sisältö vapautuu vereen.


Teloittaminen ampumalla tarkoittaa tuliasein toimeenpantua kuolemanrangaistusta. Kaikki armeijat ovat käyttäneet tätä menetelmää sekä sotilasrikoksista tuomittujen teloittamiseen että kurinpitokeinona, ja monissa maissa myös siviilirikoksista tuomitut on teloitettu ampumalla. Teloituksia on tehnyt muun muassa usean ampujan teloitusryhmä kiväärein tai yksi pyöveli pistoolilla tai revolverilla. Joukkoteloituksissa on saatettu käyttää konekivääriä, tai muita konetuliaseita.


Hirttäminen on teloitusmenetelmä, jossa teloitettava ripustetaan kaulastaan köysisilmukalla roikkumaan. Teloitettava menehtyy joko tukehtumiseen tai niskan murtumiseen

Giljotiini (ransk. guillotine) on mekaaninen mestauslaite, jossa putoava terä katkaisee kuolemaantuomitun kaulan.


Ja tästä johtaa

Kuolema on täydellinen ja pysyvä elintoimintojen päättyminen eläimillä, kasveilla ja muilla eliöillä. Toisin sanoen elämä loppuu kuolemaan. Eläimillä kuolema seuraa usein jonkin tärkeän elimen, kuten sydämen, toiminnan lakattua. Kasvit puolestaan voivat sopivissa olosuhteissa jatkaa elinkaartaan juurissaan ja versoissaan. Yksisoluiset, jakautumalla lisääntyvät organismit ovat omalla tavallaan kuolemattomia.

Miettikää sitä.[Ei aihetta]Lauantai 12.07.2008 20:35

Haluun mennä tonne.
http://www.kuopiorock.fi/

:3Lauantai 12.07.2008 17:25

Ostin kengät.

Lle quena i'lambe tel' Eldalie????Lauantai 14.06.2008 02:01

Minlû pedich nin i aur hen telitha.
Nin o Chithaeglir lasto beth daer;Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!

A si i-Dhuath uorthor, Aragorn. U or le au or nin.

Nedin dagor hen ú-'erir ortheri. Natha daged dhaer!Namárië!